Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
koale píše:
Grepik ani na mě? ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10736.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10736.gif
holky já chrápala snad dvě hodiny
M. si hrála vedle a dvojky chrápaly taky
![]()
Terísek si tady stoupá a je boží jak kroutí prckou dorytmu
![]()
Hromnice: ne já jen tak, kdo je tak neblíž ![]()
Elenka: jé ten je dobrej ![]()
Kaspinka: právě že na dveřích by to mohlo vypadat dobře
a nic si z toho nedělej, můj první adventní věnec skončil v popelnici ![]()
Holky vy jste tak šikovný
Já vám ty adventní věnce závidím, já budu ráda když aspoň ty perníky budou jedlí
Leni je super:)
Nakonec ten závěs fakt nevypadá špatně ![]()
Kaspi: fotku. Mivam vetvicky ve zazi a na nich pernicky, ale letos jsem si neudela s dirkama, tak uvazuji mad necim takovym.
Market Z J. Hradce nejsem, jsem rodačka z Budějc, tam jezdíme i na to plavčo. Bydlíme ale 30 km od nich, asi 10 km od hranic s Rakouskem.
grepik dobře že sis odpočinula a načerpala nové síly, já dnes s Matýskem taky na hoďku zalehla a to ani nejsem nemocná ![]()
elen-ka pěknej výtvor ![]()
Mates dneska machroval, že už se při stoji jako nepotřebuje držet, tak padnul asi 4× na hubičku a už se zase radši drží ![]()
nosanek píše:
Kaspi: fotku. Mivam vetvicky ve zazi a na nich pernicky, ale letos jsem si neudela s dirkama, tak uvazuji mad necim takovym.
Můžeš taky slepit dva perníčky stejného tvaru a potom je ozdobit. Mezi to dát stužku
elen-ka píše:nosanek píše:Můžeš taky slepit dva perníčky stejného tvaru a potom je ozdobit. Mezi to dát stužku
To je napad
![]()
Porad mi nejdou vkladat ty fotky
![]()
Tady jsou přípravy na Vánoce v plném proudu…no k tomu já nic komentovat nemůžu
ale výtvory máte hezký…
K tomu dortu, já už taky hledala, nechám udělat hezký dětský…zatím jsem si našla tenhle (snad se vloží fotka)
malýmu dám stejně ochutnat jen trošku toho vnitřku a ten nechám udělat tak, aby tam nebylo nic moc špatnýho…švagrovci to loni taky takhle měli…
Ahojky - tak u nás veselo moc není. Terezka má od včerejšího poledne vysoké horečky, byla jsem u doktora a nic nenašel tak asi zuby. Ještě stále ani jeden nemá, tak doufám, že už se to konečně prořízne a horečka je jen poslední příznak. Zítra nás čeká velké perníkování u nás doma. Přijede moje parta maminek součtem je nás 6 a dohromady tu bude 11 dětí. Budeme vykrajovat a péct hromadně perníky. Pro maminky trošku nervy,ale děti aspoň v minulém roce si to na 100% užili a taky skoro všechno snědli
Tak doufám, že Terince bude ráno líp.
grepik -
co tě skolilo? Ať je brzo líp!!!
Barter - chuděrka malá… Třeba to bude k těm zubům. Zítřejší akci si užijte!
Elen-ka - šikula! ![]()
Kaspi - pomerančovou mánii už mám za sebou
- sušila jsem několik let a dávala je dokonce i na stromek.
Jinak já vánoční výzdobu mám spíš skromnou (žádní Santové, soby, světýlka apod.
), ale kvůli atmosféře něco jo. Na konf. stolek věnec, na jídelák vánoční hvězdu, různě „vánočnější“ svíčky (nezapaluju, jenom „paráda“), na oknech jen na garnýžích zavěšenej takovej „samovýtvor“ (polepila jsem polystyrenovou kouli a dva zvonečky kávovými zrny, přestříkala bronzovým sprejem a nad to uvázala mašli), je to takový nenápadný. A ještě mám rozpracovaný „závěs“ na okno nebo dveře do Vendulčiného pokoje - vykrajovala jsem ze samotvrdnoucí hmoty různé tvary, pomalovala, ještě to musím navázat a doladit.
přeji pěkný den
U nás se dnes spalo až do 7:15, jsem z toho celá vedle, to se stane tak jednou za měsíc ![]()
BarTer užijte si perníkování
žá-ba u nás taky žádní santové a sobi nejsou,máme jen betlém, co má manžel po nějakým praprastrejdovi a nutně ho musí mít každý rok vystavený, a pak pár sněhuláčků,( před barákem velkýho hliněnýho, do kterýho zapalujem svíčku), věnec na dveřích a na stole a z Francie jsem si přivezla takovej dřevěnej kolotoč s kostelíčkem, kterej se roztočí, když v něm zapálíš svíčky
jo a na oknech vločky. A chci vidět ty tvý koule
( to by se mi mohlo hodit po mateřský do práce
)
žá-ba rozvíjí se mi angína, podchyceno v začátku ![]()
Dvojky chytá kouzelná školka to je boží je sledovat.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat