Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13837
5.12.11 20:57

Koaletady byl ohňostroj, ale my byli v Tr babi hlídala dvojky a my jeli nakoupit holky prý byly z ohňostroje vykulený… no se nedivím takové rány :think:

• načítám...
12429
5.12.11 21:22

Tak my u Mikuláše taky v pohodě, bylo to hodně dlouhý a málo spal tak byl unavenej, ale vůbec se nebál a neplakal:)

• načítám...
3524
6.12.11 09:25

Krásné zasněžené ráno :mavam:

Dnes budu jen žehlit, jinak na vše prdim, uklizeno už mám, tak co :D

Jinak manža v sobotu složil to malýho auto a samozřejmě ho do něj hned musel posadit…je to spíš dárek pro něj :roll: Přikládám fotky + fotku jak si krásně sedne :dance: :srdce:

• načítám...
3221
6.12.11 09:34

Tý jo co to máte za fáro???? Kde jste to koupili? to je suprovní…

• načítám...
3524
6.12.11 09:39

VVV manžel to našel někde na netu, ale našel jen audi TT a pak tchýně našla i tohle, tak ho objenala…super je, že to může řídit buď dítě samo nebo se to přepne a řídí to dálkovým ovladačem rodič :D ale jak říkám, největší radost z toho má manža…

• načítám...
3221
6.12.11 09:43

Nemáš někde odkaz? docela mě to zajímá…

• načítám...
3524
6.12.11 09:46

Já vůbec nevím, přes co to kupovala, ale odpoledne se jí zeptám, ju? Stálo myslím 2500,–

• načítám...
2600
6.12.11 09:51

Sněží, sněží, mráz kolem běží…tralala :mrgreen:
Pěkný den přeju
Grepik s ohňostrojem jsme ještě neměli tu čast, jako efekty se dětem určo líbí, ale ty rány :? To jsem zvědavá na silvestra,jak klidná to bude noc.
klary ty jo tomu říkám auťák :pankac: a to je na baterky, nebo se to nějak nabíjí.
Já dneska uklízim jak šílená, přijede na návštěvu teta a ta je horší než kontrola z hygieny :pocitac:

• načítám...
2578
6.12.11 09:57

Hezké dopoledne

: jakto že u vás sněží - u nás ne :cert: já chci taky 8o

malej konečně usnul, tak se valím učit :roll:

Klaras: auto se super a malýmu to sluší :potlesk: to by mě taky zajmalo, jestli je na baterky, my jsme o něm taky uvažovali někde jsem viděla že ho mají a jezdí samo, to by se mi líbilo :kytka:

zatím papa

• načítám...
3524
6.12.11 10:04

Koale jj, jsou tam dvě baterky, který by se pak měly dát nabít…to víš, já se v tom nevyznám a ani jsem to nějak nezkoumala…tohle já moc nemusim :|
Prosimtě teta a takhle ti to doma kontroluje? Bych jí dala :mrgreen:

• načítám...
2600
6.12.11 10:46

Kláry jojo,ona uklízela v nemocnici, tak je na ten úklid vysazená. Když tu byli minule, tak její synek (3 roky) mě nutil ihned umýt okno, protože prý bylo cituji: „špinavý jak prase a nebylo skrz něj skoro vidět“ :cert: chtěl pozorovat kočky. A to zrovna bylo asi 3 týdny po tom co jsem okna myla :zed:
Jéé a zapomněla jsem pochválit Davídka, je to moc pěknej klučík a nádherně sedí :potlesk:
Market učení - mučení nezávidim a u nás už se sněžení změnilo v déšť, takže je po radosti. :roll:

• načítám...
12429
6.12.11 11:15

TAkovou tetu bych taky chtěla :lol:
Tady nesněží ani neprší, vypadá to tu jako na jaře :cert:

• načítám...
4354
6.12.11 11:25

klaaras - Davídek je fešák :* . To autíčko nedostane k Vánocům? :think: Myslela jsem, že jo… :nevim:

koale - no už jsem bledla závistí, ale zase se mi barva vrátila - déšt nee! Jináč já Tě vyšpijónila (ale zcela nezáměrně!) na jiné diskusi, něco jsi tam přispívala a už nevím, jestli jsem to vydedukovala nebo jsi to přímo napsala… :nevim: A tak jsem si na v souvislosti s tou otázkou na závěsy vzpomněla :lol: . Tož uklízej, uklízej, hlavně ty vokna laskavě, jo? :mrgreen:

marketa14 - brrrrr, učení… :roll:

• načítám...
4354
6.12.11 11:26
Kaspinka píše:
Tady nesněží ani neprší, vypadá to tu jako na jaře :cert:

Na HNUSNÝM jaře :poblion: :lol: .

Jo a včera jsem byla s Matym na KO, už to konečně nemá na průduškách, chrčí jen povrchově. Hurááá :dance: !

• načítám...
3524
6.12.11 12:05

Holky děkuju :hug:

Žábo dostane ho k Vánocům, ale manža ho musel složit, aby zjistil, jestli funguje no a když ho měl složený, tak tam malýho musel hned dát, samozřejmě proti mé vůli :twisted:
Jo a je super, že KO dopadla dobře :potlesk:

U nás už nesněží, ani neprší, ale je zataženo…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+