Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
6.12.11 12:06

Jo Koale to bych mu dala :pocitac: bych jim řekla, ať si to uklidí sami, když se jim to nelíbí :D

• načítám...
9199
6.12.11 12:50

Klari:Davidek je bozi a sedi ti nadherne, na to, ze se posadil nedavno, tak sedi supracky. No jo - supracke auto - supracky klucina :srdce:

Koale:tak dej tete hadr do ruky a muze kmitat. Kdyz si vzpomenu jaka byla uklizecka v nemocnici na gynde ve F-M, tak si to nedovedu predstavit. Nejdrive umyla kachle na Wc a pak jidelni stoliky a stul :zed: :zed: :zed: :zed:

Na ocnim O.K. - maly statecny. Ma kolem 2 dioptrii, ale to je v jeho veku pry normalni. Spise mam ocekavat, ze muze kratkozrakost zdedit po me a muze se to projevit ve skolnim veku a kontrola za pul roku.
Tak jsem se nechala rovnou prepsat taky a mame s malym stejnou ocni.
Me ale moc nepotesila. Z mojich dvojek mi namerila trojky. Ale nechala jsem si stare brylky ikdyz mam na nove narok. Ten pulrok vydrzim a pak pouvazuji nad novymi - jsou maleho nejoblibenejsi hrackou, takze nove mi znicit nemusi a vidim pres ne dobre, i kdyz pres 2,5 jsem videla lip :oops:

Cestou jsem se teda stavila i pediatricce. Nenasla nic, takze jen nachlazeni :dance: . Aspon mam klid a ze jsem nic nezanedbala. :srdce: A tu horecku pripsala zrejme k tomu zoubku.

• načítám...
13837
6.12.11 12:51

ahojky

Klarisuper autí, Maru dostane asi Jeep nebo Hummer k vánocům, je pro dva tak bude vozit holky a ty ho pak zdědí

• načítám...
3524
6.12.11 14:18

Nosánku je fajn, že jak oční tak dětská dopadly dobře…hlavně, že jsi klidná :)

Ten můj malinkej prdlouš je boží, teď si pořád sedá a když se posadí, tak se podívá na mě a čeká kdy mu zatleskam a pochválim ho :mrgreen:

• načítám...
2600
6.12.11 15:09

Kláry tak koukej pěkně tleskat, to dělá kvůli tobě :lol:
Nosánek to byla teda hustá uklízečka :poblion: Já myslim že Daneček je taky pro, abys ty starý brýle nevyměňovala, takhle aspoň neuvidíš každou lumpárnu :mrgreen:
Grepik jé tak to se bude holkám určitě líbit :palec: Žá-ba já si říkala, jak jsi na to mohla přijít podle toho že chci fotku tvýho výrobku :lol:
Tak a jdu čekat tu vzácnou návštěvu :cert:

• načítám...
13837
6.12.11 16:31
koale píše:
Kláry tak koukej pěkně tleskat, to dělá kvůli tobě :lol:
Nosánek to byla teda hustá uklízečka :poblion: Já myslim že Daneček je taky pro, abys ty starý brýle nevyměňovala, takhle aspoň neuvidíš každou lumpárnu :mrgreen:
Grepik jé tak to se bude holkám určitě líbit :palec: Žá-ba já si říkala, jak jsi na to mohla přijít podle toho že chci fotku tvýho výrobku :lol:
Tak a jdu čekat tu vzácnou návštěvu :cert:

to bude, ale až budou větší, rodiče to chtěli koupit M. už dřív, ale furt jsem je držela a hurá teď je ten správnej čas :mrgreen:

• načítám...
2600
6.12.11 17:56

Máme po návštěvě…málem jsme prošli, pak ale Matýsek zalezl za sedačku a zatřásl kytkou až z ní opadaly listy, takže tety synek začal ihned volat: „mami pojď se podívat jakej je tu bordel“.No tak snad máme do narozenin zase klid :pocitac:

• načítám...
1794
6.12.11 19:40

Koale to jako myslíš vážně? Já bych mu asi dala facku ze zlosti :cert:

• načítám...
3524
6.12.11 19:47

Koale taky bych mu dala jednu výchovnou…neni to takovej ten klasickej rozmazlenej smrad? Ty já nemůžu ani vidět :cert:
No hlavně, že jsi to přežila, já bych je zabila oba :mrgreen:

• načítám...
4354
6.12.11 19:48

klaaras- no jooo, chlapi :zed: :mrgreen: . Davídek musí být fakt roztomilej :* - tak doufám, že to tleskání neflákáš :lol: .

nosánek- to je fajn, že jste dopadli dobře (i když teda Ty tolik ne - ale slyšela jsem, že po porodu/porodech je to docela častý, že se zrak zhorší :nevim: ), i k té neurologii gratuluju, je to šikula, chlapec jeden nedonošenej :mrgreen: .

Ještě jsem zapomněla pochválit Grepikovic čertice :pankac: :palec: !

koale- 8o to bude pěknej pedant! Že by po mamince :think: :mrgreen: ? No, aspoň víš, co do příště doladit - nakoupit umělé květiny (ale nezapomeň je řádně osprchovat od prachu!!! ;) )

• načítám...
12429
6.12.11 20:09

TAkovou návštěvu bych si příště přes prách nepustila :cert:
Holky já jsem zase slaměná vdova 8)

• načítám...
3524
6.12.11 20:19

Žábo to víš že ne, tleskám jak divá :potlesk: :mrgreen: to je moje celodenní náplň práce :mrgreen:

Kaspi nic si z toho nedělej, já jsem slaměná vdova pořád :( nemáme to lehký :P

• načítám...
4354
6.12.11 20:22

Kaspi já taky :lol: . Ten Tvůj zas někde „paří/kafuje“? Můj posiluje :roll: . Má pauzu na baráku, tak dohání svaly, aby měl prej od jara zase co hubnout :lol: .

A já jdu ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s6418.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s6418.gif .

• načítám...
3524
6.12.11 20:27

Žábo taky se u toho žehlení budeš takhle smát :mrgreen: já musim taky žehlit, ale nemůžu se k tomu dokopat :cert:

VVV to auto kupovala na aukru, normálně v sekci děti-autíčka…v rychlosti jsem koukala, ale tohle už jsem tam nenašla, možná bude někde dál, koukala jsem jen na začátku :nevim:

• načítám...
12429
6.12.11 20:43

Žá-ba má sraz fotografů x=115;y=40;s=„s11725“;
Já se tentokrát neúčastním:) Ale na cvičení bych taky zašla x=67;y=127;s=„s12342“;

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+