Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Koale: takovýho chlapečka bych taky chtěla doma - u nás by se ale měl
už ted je mi ho líto ![]()
Tak se nám sníh opět změnil v déšť ![]()
Market taky si pozvu Klárku na střílení, jsme na tom jako vy, tchánovců kohouti a perličky nám každou chvíli řvou pod oknem ![]()
Kaspinka posílám ![]()
Jj taky tady střílím:) Sousedi ve vedlejším vchodě o patro níž mají dva psy kteří jsou přes léto na balkoně a ten malej hajzl furt štěká ![]()
Taky jsem to tchánovi řekla, že už ho zabíju a rovnou vezmu i toho našeho, když už budu rozjetá
jéé to by byl klid…ten magor debilní štěká celej den, i když nemá na co a ten náš blbeček ho slyší a začne štěkat taky…naštěstí to udělá jen jednou za den, pak ode mě dostane a je klid
dneska mi málem upadla ruka…
Jo a malej už mi neusnul
takže po obědě vůbec nespal a na procházku jít nemůžem…to zas bude den…naštěstí manža dneska přijede už snad tak za hoďku, tak si ho užije ![]()
Klary mě taky malej spal celkem málo ale já ven vyrazím (teď momentálně nic nepadá, ale plíštěnku máme pořád sebou:)) a třeba ještě chvilku schrupne:)
: tak u nás taky prší - malej taky moc nespal- jak má tu rýmu tak se dost budí chudák. No nevím jestli se odhodlám do toho deště ![]()
Ahojky,
tak jsem vás konečně dočetla. Jsem pro uzavření, jsem v takové skupině pro Prahu a je to super.
Malá mi konečně usnula. Venku je od rána hnusně, ráno padal sníh s deštěm, teď tady prší, tak jsme ven ani nešly.
Jani, Beníkovi vše nej k svátku.
Nosánek, klidně ti pošlu slevové kupony na čistící ubrousky. Já je nemohu používat, malá se mi po nich opruzuje
. Klidně si od tebe vezmu tekutou Lovelu nebo persil.
Právě jsem se vrátila z pošty - dárek do kolotoče poslán
ale vystála jsem si tam pěknou frontu
nějakej pán se tam dohadoval s pošťačkama protože mu nechtěli dát balíček pro manželku, prej doma mezi dveřma by mu ho dali ale na poště už nesmí. Přitom by platil asi 2000, kdo by asi chtěl cizí balíček za takový prachy když ani neví co tam je. To mi hlava nebere ![]()
Nosánek ubrousky jsou to jediný co v DM na kupónky kupuju asi jako u tebe, ale obdivuju tě, že jsi to dokázala všechno vypsat ![]()
Jo a ještě vzkaz por žá-bu: zamknout, zamknout, zamknout
už se nemůžu dočkat až si budeme moct psát všechny drby světa a pikantnosti ze soukromí
![]()
No nic, jdu se připravit na doučko ![]()
Tak jsme nakonec šli ven všichni tři, trochu jsme zmokly, teď jsme se vrátili a měli jsme to jen tak tak, hrozně tady leje ![]()
Malýho jsem zkusila dát do postýlky a řve jak tur, tak jdu pro něj…
ahojjjjjjjjjjjjjjjjj
jsem pro UZAVŘENÍ
![]()
žába děkují ![]()
Holky, já už dáreček do kolotoče odeslala a už byl aj doručen a já už dostala taky včera
![]()
klaaras píše:
Holky malej se teď poprvé postavil o gaučjá mám radost
![]()
Ahooj, já jsem taky pro uzavření
![]()
Kláry gratuluji k postavení, teď už máš po klidu úplně
to znám, malá je všude a hned a hned se postaví.
Koale pošli mi to taky, ať si počtu ![]()
o víkendu jedeme do Prahy tak se moc těším
nakoupím tam nějaký pěkný dárej pro maminku a v pondělí odesílám.
nosanek jaké, že chceš ty kuponky?
Holky děkujůůů
mám fakt radost…
Ale teď to bude fakt nejhorší…stavěl se i ve vaně a málem si rozbil pusinku
to bude něco ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat