Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
1.12.11 09:08

Žá-ba super nápady:)Mě santové taky nesmí přes práh, stačí mrazík v telce :lol:

A vypadá to, že Bobeš přestává chtít ráno mlíko 8o Po 4 dny ho nedopil (dělám tak 230-240ml a tak 50ml nechal) a dneska vypil tak 150ml, jak mu ukážu flašku tak by skočil ze židličky ale chleba s máslem jí jak divej :nevim:

A mě už od pátku bolí hlava, v neděli jsem měla migrénu. Před těhu jsem brala prášky, takový dryjáky, pak tobylo dobrý, tak to vypadá že se mi to zase vrací :zed:

• načítám...
9199
1.12.11 09:24

Dobre ranko,

v nasich prdelovicich se krade - vykradaji baraky, garaze, auta A jako bonus, uz to schytli dvoji sousede :zed: :zed: :zed: Se normalne bojim jak svina a je mi z toho pekne :poblion:

• načítám...
2600
1.12.11 10:21

Kaspinka bolest hlavy znám, tak je mi tě líto. Mě se to naštěstí od porodu ještě neukázalo. A navíc mě na to stačily vždy dva brufeny a byla jsem v pohodě, takže jestli musíš brát něco silnějšího, tak to musí být fakt hrozný :hug:
Nosánek tak to je síla, to už člověk musí mít hlídacího psa, kamery a tisíc zámků aby se cítil v bezpečí.Tak ať policajti nějak víc hlídaji, když už to bylo opakovaně ne? Tohle mě tak vytáčí, nechápu jak někdo může vzít něco co mu nepatří :pocitac:

• načítám...
9199
1.12.11 10:29

KOALE: TAK ONO TO ZACALO VE VEDLEJSI VSI, TA SPADA POD POLICII Z DALSI VEDLEJSI VSI. TI ALE NEMAJI PRACHY NA BENZIN. TAK SI TA PRVNI VEDLEJSI VES ZRIDILA VLASTNI MEMBRANU. ONI JE CHYTLI AS PREDALI POLICII A TI JE PUSTILI PRO NEDOSTATEK DUKAZU :pocitac: :pocitac: MY NASTESTI SPADAME POD FRENSTAT, ALE STEJNE NEZ SEM DOJEDOU JE TO MIN.3 MINUTY A TO MUSI JET JAK PRASATA :zed: :zed:

• načítám...
3524
1.12.11 10:42

Kaspi ať je brzo po bolesti…já na migrény taky trpím, tak vím jak je to hrozný…taky jsem měla prášky na migrénu…ale já to mám spíš asi tou nemocí, mám rysy tý nemoci na mozku :( máš prášky od doktora?
Jo a s tím mlíkem asi nic neuděláš, pokud chceš, aby ti ho pil pořád, tak bych mu asi možná nedávala ten chleba…no uvidíš, když ho nebude chtít, tak s tím stejně nic nenaděláš…a mlíko ti pije jen ráno?

Nosánku je to čím dál horší, je zlá doba a lidi kradou co můžou…u nás na vsi se teď taky kradlo a u našich taky, tam pánovi z baráku vysekali trezor ze zdi… je to děs :cert:

Jinak všem marůdkům brzké uzdravení :hug:

• načítám...
12429
1.12.11 10:58

Klary měla jsem Topamax ten jsem brala každý den a Relpax při migréně, hnus :poblion:
Ten chleba jsem mu dala aby něco snídal. Mlíko jsme pili ještě před hvilkou takže ho skoro dopil.Jinak my ho pijem už jen jednou denně, ráno ale pokud to půjde takhle tak mu asi budu dávat i odpo na zapití svačiny :nevim:

• načítám...
3524
1.12.11 12:20

Kaspi já už si ani nepamatuju jak se jmenoujou ty moje prášky, když mě tenkrát pustili z nemocnice, tak jsem je někam uklidila a od tý doby jsem je neviděla :roll:
Tak to takhle zkus, ráno mu dej míň a pak ještě po tý sváče…třeba ho bude pít…mám názor, že čím dýl ho pijou tím líp, má v sobě vitamíny atd., ale zase je to jen můj názor, když ho chtít nebude, tak se nedá nic dělat :)
Třeba kamarádky malej ho přestal pít někdy ve 3 měsících, ani kaše nechtěl a nedalo se nic dělat…a druhý kamarádky dvojčata ho pijou ještě teď ve 2,5 letech… :D

My máme dneska plavčo a pak musim v Plzni zajet ke švagrovi do práce, přišli mu tam ty auta co objednala tchýně a nevejdou se mu do auta…a pak rychle nakoupit…
Po výplatě naklusam do Plzně a koupim všechny dárky, ať mám klid…

• načítám...
2578
1.12.11 12:21

zdravím ženy :lol:

: my jsme na dva dny u mamky, manža jel do Prahy na olympiádu v pokrývání
aspon se tady můžu učit :roll:

Nosánek: přesně jak píše klára,doba je zlá a bude hůř, už se těším až budeme mít plot, mám strach kdy přijedů domu a bude holo :nevim:

Kaspinka: malej mi taky ráno moc nechce mlíko, zatím je tak dva dny, jak nás vidí že snídáme tak chce s námi a pak nechce mlíko, tak ho dopíjí celý dopoledne po jídle :think: ale někdy ho zase vypije jak nic :nevim:

Barter: tak at je Terezce brzý líp, Tobík má jen rýmu a je peklo mu utřít nos neco odsát :roll:

• načítám...
3221
1.12.11 12:32

Kaspi a jak mu ten chleba servíruješ? namažeš chleba a dáš do ruky? nebo na kousky? a jakým máslem?
Mlíko by měli mít nejlépe do tří let… :palec:

• načítám...
12429
1.12.11 13:18

Namžu máslem, normálním obyč a nakrájím na kostičky.Dávám mu to sama ptž on to chytá do ruk a mačká a pak to není k jídlu:)

• načítám...
1794
1.12.11 14:55

Ahojte :)
dneska jsme taky snídali chleba s máslem, vzala jsem si inspiraci a chutnalo jí, otvírala papulku jak divá.
Včera jsem měla strašný den, od 4 hodin od rána jsem zvracela a měla průjem…ještě že už nás to obešlo všechny a bude klid.
S tím kradením je to hrůza, nás vykradli ještě než jsme se nastěhovali, asi půl toku potom vykradli další novostavbu kousek od nás :-O já bych se pos… strachy kdybych měla jít někde krást.
Saša má rýmu a na mě už to jde taky i na manžela, to je pořád dokola. :nevim:

• načítám...
3524
1.12.11 19:08

Marti tak snad už to na vás nevleze a rýma ať je taky brzy pryč :hug:

Malej si před chvílí poprvé sám sednul :dance: :srdce:

Dnes se poprvé potápěl v bazénu…první potopení nic moc, špatně jsem ho potopila a napil se :( na podruhý si ho vzala plavčice a to začal řvál, protože byl u ní, ale nenapil se a potřetí se taky nenapil, ale řval…tak snad to příště bude lepší…ale když jsem se musela celá potopit já, tak jsem i pod vodou slyšela, jak se řehtá :lol:

• načítám...
9199
1.12.11 20:08

Klari:gratulka k sednuti :kytka:

Maly ma horecku 39,2 po odectu, tak doufam, ze to do rana klesne.

• načítám...
3524
1.12.11 20:13

Nosánku děkuju :) 39,2 po odečtu? Ježiš to já už bych plašila a zkoušelas mu něco dát? Hlavně ať je to co nejdřív dobrý :hug:

• načítám...
2600
1.12.11 20:23

Nosánek držim palce, ať je teplota ráno pryč a ať tu policii nikdy volat nepotřebujete
Kláry huráááá, Davídek je šilkula :potlesk: Jo a ty ses musela potopit? 8o Jestli budu muset taky, tak se asi utopim. Bez šnorchlu a brejlí do toho nejdu :lol:
Vy mě s tim chlebem s máslem tak lákáte, že jsem dneska Matýskovi dávala aspoň drobky z rohlíku do pusy. A ty zvládl, tak možná kdybych udělala kostičky chleba půl cm na půl cm, tak by to taky dal :mrgreen:
Marti rýmu pryč :hug:
Market olympiáda v pokrývání? To zní docela vtipně, jak to probíhá? Ať ti leze učení do hlavy. :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+