Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
holky vy co jste se přihlásili do vánočního kolotoče, tak už by měli být rozeslány maminky-já už ji v mejlu třeba mám ![]()
Marketa14 píše: žába: ohledně mopu - měla jsem klasiku provázkovej - ale sral mě, všude nechávál ty provázky a musela jsem hodněkrát přes jedno místo, nechávál stopy. koupila jsem ten Leifheit a pro mě je super, mám sice na jinej princip ale s provázkovým se to nedá srovna, takže za mě: jdi do něj.
http://www.zbozi.cz/…-sada-twist/
No moje řeč! Takže fakt spokojená, jo? Tos mě potěšila! Ani nevíš jak
! Takže jdu do něj
, prachy neprachy.
Ten, co dávala do odkazu koale, je v podstatě to stejný, že?
Té taky děkuji za info
![]()
Kaspi - myslím, že do rohů se dostaneš v pohodě, tam je kloub… ![]()
No s těma nemocema - jemu se furt táhne jedna
. Vendulka něco dotáhla ze školky, jenže ta byla za dva dny ok a on průběžně na střídačku soplí, kašle… Ale naštěstí jen to. Už mě to ale taky štve, nejsu na to zvyklá
. V. nebyla pořádně nemocná doteď (když, tak dvou/třídenní záležitost), taky ťukám kam můžu. Mates mi prostě vynahrazuje všechno, co jsem s ní nezažila (nemocnice, horečky, zuby, Vojta, ATB apod.
), připadám si někdy jak prvomatka
.
Kaspinka: také se dostanu s obdelníkovým všude a pak ho také šoupnu do pračky a je to
žába: mě fakt vyhovuje, mám ho od jara a stál 1000 což je dost a hlavně jsem chtěla abych si nemusela namáčet ruce, mám atopickej exem a z těch saponátů se mi vždycky zhoršilo.
Taky už mám maminku do vánočního kolotoče
i když tajně jsem doufala, že chytnu některou z vás ![]()
Marketa14 - a jde to ždímaní snadno? A vyždíme to dostatečně? Bych to pak používala i na dřevěnou podlahu, tak aby se mi nezkroutila
.
Koale - to je super, že se vám plavání líbilo
. A jaký byl poměr plavek jednodílných a dvojdílných? ![]()
Ahojky - já už mám taky maminku do vánočního kolotoče - jupí ![]()
Jinak já mám mop od Dedry - ten Twist - je to provázkový s odstředivkou. Máme doma v celém patře dlažbu a lino - takže vytírám cca. 80 m2. Je na něm super to, že nemáčím ruce a díky tomu ždímání je to skoro hned suché.
Jinak s úklidem závidím, já nejsem schopná mít ten náš domeček uklizený. Jednak mám pocit, že když na jednom konci začnu a na druhém skončím tak můžu zase od začátku. No a taky není moc kdy uklízet, mezi cestou do školky, procházkou, vařením, kroužky toho času fakt není a večer musím zasednout k práci, nebo dělám pro manžela cenové nabídky - Ach joooo.
Jinak přejem brzké uzdravení Matýskovi. Někdy se mi zdá, že to druhé dítě je hodně nemocnější, u nás je to taky tak. Barča něco přinese ze školky, za dva dny je jako rybička a Terezka pak chudák bojuje týden.
Tak malej ma asi rymicku
Chytl zrejme od tatky
![]()
Maminku mam taky - musim se podivat do atlasu, odkud vubec je ![]()
Zitra jsem si chtela jit zaplavat, ale chlopek jde do prace - tenhle tyden ma 6 dvanactek
, takze muzu jit akorat nekde
![]()
Nosanku mám na tebe dotaz - můžu vynechat med z receptu na perníky?Manža je na něj alergický takže ho tam dát nemůžu, ale nevím jestli tam nebude chybět.Nebo čím ho nahradit?Díky
žába: ten můj ždíme dobře, máme všude dlažbu a i celkem rychle to schne, ale my máme podlahový potení a to urychluje. Jediný co mi na něm trošku vadí je to odstředování přijde mi dlouhý ale stopnu si to dřív a voda z toho neteče, možná bych dnes volila ten z tvýho odkazu, tam to ždímání je rychlejší ![]()
ahoj holky, prosím vás kupujete hračky od FP přes net nebo v krámě? ![]()
Ahóóój ![]()
Už třičtvrtě hodiny čekám na kominíka a on nikde
to jsem si myslela že ten bordel co se vytvoří v prádelně stihnu uklidit při Matýskovo dopolední chrupičce. Jojo člověk míní kominík mění
Žá-ba tak si představ, že jsem si ani nestihla všimnout kdo měl jaký plavky
, jen vím že ty dvě kamarádky co tam jely se mnou měly jednodílný, ale kdyby mi to dopředu neřekly, tak bych to taky nevěděla ![]()
Nosánek tak to máš v kolotoči určitě mě ![]()
Ať všechny rýmy a nemoci brzo odejdou ![]()
Kaspi: bez medu??? Zkusila bych cukr mouckovy a pridat i trosku masla a mozna zloutek - at se ti pekne spoji testo. Ale za vysledek nerucim ![]()
Koale: jestli jsi cekas v lednu Lucinku a Matyska mas jen abys tady mohla s nama drbat, tak ano, mam tebe
. Ne, ne - neni to nikdo odtud, si myslim, ze to ani neni mozne, ze to maji tak nastavene, ze se dotycne neznaji.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat