Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, ja ted mela taky nějaký divný vykyv. Cyklus jsem mela celou dobu pravidelný, cca 25 dni. A najednou v prosinci poslední MS a další nikde.. Nakonec jsem byla na vyvolavacce a MS jsem dostala po 70 dnech od poslední menstruace, des
doufám, že to byl jen jediny vykyv a bude to zase dobrý. Pokud uz mas 10 dni zpoždění, zašla bych. Doktorka mrkne a uvidis. Ale určitě to bude v pořádku s jen nějaký vykyv ![]()
Ahojte, prave si prochazim zvláštním obdobím. Vzdy mam cyklus okolo 28 dni a vetsinou mam ms docela pravidelnou. Minuly mesic jsem mela cyklus 35 dni, ale ted uz mam 10 dni zpozdeni (38 den cyklu). Mela jsem pouze 3 styky, chráněné vždy kondomem, navic pritel vzdy “střílí” bokem
bricho me bolelo uz kdyz jsem ms mela dostat, pak to prestalo. Ted jsem již v tydnu, kdyby mela prijit ovulace a citim i stejne bolesti, jako při ovulaci
je to divne. Test jsem si delala 2 dny zpet, byl negativni, ale taky byl mesic prosly, takze nevim zda tomu verit. Urcite si skocim pro dalsi. Akorat se chci zeptat je mozne ze mi proste ma uplne vynechala jen tak? Mela jsem docela stresové obdobi (posledni zkouskove), ale tohle se mi nikdy nestalo. Mela bych volat dr nebo to nechat byt? Diky za rady!