Úřad práce - co s sebou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.1.23 19:54

Úřad práce - co s sebou ?

Jdu se registrovat na úřad práce, ale nevím co vše si mám vzít.
Musím mít poslední pracovní smlouvu na HPP a zápočtový list? A nebo smlouvu na DPP, která skončila v prosinci? ale jestli mám k ní nějaký zápočtový list nevím
Z určitých důvodu nechci, aby věděli o mém posledním zaměstnaní na HPP.

Práci si hledám, ale řeším i nástup do lázni, jestli to vyjde tak teoretický do 2 měsíců nastupují. Mám jim to nahlásit? Nechci aby to věděli, ale zase mi možná díky tomu, dají klid s blb*mi firmami, kde stejně nemohu pracovat např. práce venku. Práci jsem si vždy našla sama, tak chci i teď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5683
26.1.23 20:02

No a budeš chtít vyplácet podporu? Protože v tom případě musíš doložit rok práce zpět, nevím tedy, zda by stačila dpp.

Nebo se tam hlasis, aby za tebe stat platil jen zdravpoj? V tom případě bych jim dala jen tu dohodu.

Možný nástup do lázní budou chtít taky asi doložit, ze to je ofiko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8362
26.1.23 20:04

Jaké dokumenty si mám přinést s sebou?

Samozřejmě občanský průkaz. Chtít po vás budou i doklad o skončení pracovního poměru, nejčastěji výpověď nebo dohodu o skončení pracovního poměru. Dále zápočtový list, potvrzení o výši průměrného výdělku. Měly by jim stačit i kopie.

Nechceš aby věděli o tvém posledním HPP? To asi neklapne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
26.1.23 20:07

No to máš smůlu, že nechceš, aby věděli o tvém posledním HPP, v okamžiku, kdy tam vkročíš a zaregistruješ se, se o tvém HPP dozví, jsou totiž propojení se sociálkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.1.23 22:22
@Ahep píše:
No a budeš chtít vyplácet podporu? Protože v tom případě musíš doložit rok práce zpět, nevím tedy, zda by stačila dpp.

Nebo se tam hlasis, aby za tebe stat platil jen zdravpoj? V tom případě bych jim dala jen tu dohodu.

Možný nástup do lázní budou chtít taky asi doložit, ze to je ofiko.
Žádný rok práce zpět. Na podporu v nezaměstnanosti má nárok, pokud během posledních dvou let vykázala činnost ze které odváděla důchodové pojištění v souhrnné době 12ti měsíců.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat