Úřad práce - co s sebou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
No a budeš chtít vyplácet podporu? Protože v tom případě musíš doložit rok práce zpět, nevím tedy, zda by stačila dpp.
Nebo se tam hlasis, aby za tebe stat platil jen zdravpoj? V tom případě bych jim dala jen tu dohodu.
Možný nástup do lázní budou chtít taky asi doložit, ze to je ofiko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaké dokumenty si mám přinést s sebou?
Samozřejmě občanský průkaz. Chtít po vás budou i doklad o skončení pracovního poměru, nejčastěji výpověď nebo dohodu o skončení pracovního poměru. Dále zápočtový list, potvrzení o výši průměrného výdělku. Měly by jim stačit i kopie.
Nechceš aby věděli o tvém posledním HPP? To asi neklapne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to máš smůlu, že nechceš, aby věděli o tvém posledním HPP, v okamžiku, kdy tam vkročíš a zaregistruješ se, se o tvém HPP dozví, jsou totiž propojení se sociálkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ahep píše:Žádný rok práce zpět. Na podporu v nezaměstnanosti má nárok, pokud během posledních dvou let vykázala činnost ze které odváděla důchodové pojištění v souhrnné době 12ti měsíců.
No a budeš chtít vyplácet podporu? Protože v tom případě musíš doložit rok práce zpět, nevím tedy, zda by stačila dpp.Nebo se tam hlasis, aby za tebe stat platil jen zdravpoj? V tom případě bych jim dala jen tu dohodu.
Možný nástup do lázní budou chtít taky asi doložit, ze to je ofiko.
- Citovat
- Upravit
Jdu se registrovat na úřad práce, ale nevím co vše si mám vzít.
Musím mít poslední pracovní smlouvu na HPP a zápočtový list? A nebo smlouvu na DPP, která skončila v prosinci? ale jestli mám k ní nějaký zápočtový list nevím
Z určitých důvodu nechci, aby věděli o mém posledním zaměstnaní na HPP.
Práci si hledám, ale řeším i nástup do lázni, jestli to vyjde tak teoretický do 2 měsíců nastupují. Mám jim to nahlásit? Nechci aby to věděli, ale zase mi možná díky tomu, dají klid s blb*mi firmami, kde stejně nemohu pracovat např. práce venku. Práci jsem si vždy našla sama, tak chci i teď