Úřad práce - jsem povinna?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já jsem teď přijatá na Vš a zápis máme na začátku července. Od zápisu jsi student dane školy. Vy zápis máte až po prázdninách?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JenedaLinda píše: Více
Souhlas s provedením zápisu ke studiu bez fyzické přítomnosti//zápisný dopis pro studenty - tyto dva dokumenty jsem už poslala škole a studijní oddělení je má.
- Citovat
- Upravit
- Budeš mít přesně napsáno, k jakému datu tě vyloučili a budeš mít přesně napsáno, od jakého data jsi student.
- když já šla jako student na pracák, tak jsem řekla, že studuji a paní mi dala termín za 3 měsíce. A to jsem i brala podporu… ale ano, oficiálně tě nutí si hledat práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To asi není pravda. Dcera má zápis v srpnu a studentkou je až od 1.9.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, UP ti fakt práci hledat nebude. Max tam půjdeš na nějakou schůzku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Datum zápisu: „Pozvaní uchazeči jsou po předložení požadovaných dokumentů zapsáni do studia a stávají se tímto studenty Pedagogické fakulty.“
V pozvánce k zápisu také píšou, že ten den nám mohou dát potvrzení o studiu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera tam má potvrzení o studiu a studentem se stáváte 1.9.2024.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
To je spatne.
Studentem se stava ode dne zapisu na VS.
Zeptejte se na studijnim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jejjej píše: Více
Má na to papír, že od 1.9. Dokumenty tam má dodat v srpnu. Vzhledem k tomu, že jde ze SŠ, je mi to jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
neboli mě tam jen na možná necelé dva měsíce budou evidovat a pak v září jen donesu potrvdění o tom, že už suduji? Neboť jako byla jsem na UP dnes a pan mi řekl, že mám čekat než přijde papír o vyloučení a donést a prý až potom mě zapíše na UP
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Co to znamená, víš kdy budeš zapsaná ke studiu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dokumenty co se mají poslat do 10. července poté, co vím co jsem přijata, dále už nic, tedy jedině úvodní setkání 1. Bc -,,Administrativní zápis studentů 1. ročníku a úvodní instruktáž ke studiu"
- Citovat
- Upravit
Dobrý večer,
pokud jsem byla před rokem přijata na VŠ ale rozhodla jsem se přestoupit na jiný obor, podala jsem přihlášku a přijali mě. Z prvního studia mě vyloučili, ale jelikož jsem přijata a v září nastupuji, tak půjdu na úřad práce, na dva měsíce (prázdniny -2 měsíce), ale i přesto, že na úřadu potřebuji být jen nějaké 2 měsíce, bude mi urad i hledat práci? Nebo mě tam jen budou držet a když začne šk. rok, tak jen dám papíry, že už tedy studuji?
Děkuji