Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mám dotaz, je to dva dny co jsem lehce narazila do spánkové kosti, pravda bolí to mín než včera O NĚCO ALE MÍST JE CITLIVÝ A TŘEBA MÁ NĚKDO ZKUŠENOSTI, NEZVRACELA JSEM NIC TAKOÝHO, ANI BEZVĚDOMÍ ALE ZDALY JE TO NORMÁLNÍ, A JAK DLOUHO TO MŮŽE TRVAT
Ano naražená kost bolí. bolí i několik dnů. na hlavě i kdekoliv jinde
Když se člověk bouchne tak ho to potom většinou bolí ![]()
pokud ti nic jiného není tak ti nic není - jednoduchá rovnice ![]()
Mě jednou syn kopl do spánku, pecka jak prase.Na dotek mě to bolelo snad měsíc. Nic to nebude
.
@Andy27 no třeba to nic není a bolí jen to pohmoždění. Spíš bych se zaměřila, chováš se pořád stejně, nepozoruje okolí změny chování, jestli třeba nedošlo k poškození mozku ![]()
Změny chování ne..normal, chodim i do práce jako špatně nebo něco takovýho to ne..a nepříjemná jsem pořád takže žádná změna
..jen je to citlivý víc než jaká koli část hlavy kde jsem měla kdy bouly a trochu mě to znepokojilo
Mám vnouče a on spadl a praštil se do spánku. Nezvracel ani nic jiného akorát měl bouli tak jsme ji studily a boule zmizla a potom měl modřinku ale jinak nic. Myslíte Že by ještě po dvou měsících něco mohlo být? Pořát na to musím myslet a pořád se bojím…
Jsem moc ráda že jste mě trochu uklidnila ale asi to tak bude.Nic na něm nepozoruju. Děkuju. ![]()