Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, prosim někdo zkušenosti s touhle mrchou? Léčba, projevy? Už trpim třetím měsícem na pánevní bolesti, spíše pálení v podbřišku a těžký diskomfort tam dole celkově. Tlaky v pochvě a pod. Nejdříve me léčili na zánět dělohy, nyní mi konečně někdo byl schopny udělat stěry a je tam ta urea. Beru Doxybene, léčím i partnera. Jsem z tech diskuzí na internetu uz zmatena, proto poprosím jen opravdu zkušenosti, domněnek uz sem si ti přečetla dost. Děkuji všem ![]()
@Elli20 píše: Více
Atb by měl mít i partner. Stejná léčba jak ty i on. Plus by bylo dobré mu udělat stery z močové trubice. No a pak prostě pořádně prelecit oba atb. Můžete doplnit lichorerisnici nebo blok urima plus. Ureaplasmata je mrcha. Zbavuje se jí těžko.
@Anonymní píše: Více
Dekuji, ano mame atb oba dva nasazeny ve stejný čas, porad doufam ze to bude v poradku. Spis me desi ty neustale bolesti dole, rikam si kdy uz to skonci. Jinak problemy jako pálení při močení, co se všude udávají nemam, jen proste ten diskomfort a řezání všude možně. Partner žádné problémy nemá. Jen já trpím už třetí měsíc jak pes ![]()
Dobrý den, já trpěla 2 roky, než mi udělali kultivaci, byla jsem za simulanta, že mám bolesti a zánět mocaku nemám. Doktor mi pak řekl:" Vy jste vážně nekecala", nicméně předepsal Doxybene a zabraly napoprvé a už nikdy potíže. S partnerem je se ještě předtím rozešli, tak jsem mu to jen vyřídila, určitě tam nešel, ale to mě nezajímá. Takže buďte v klidu☺️
Znovu kultivace, partner problémy mít nemusí, může být jen nosič
@Markxx píše: Více
Panebože dva roky, to Vás teda obdivuju, že ste to vydržela, ja už jsem po těch 2 měsících na prášky. ![]()
Ja si prisla jak blázen, delali mi milion vyšetření, dokonce ani na urologii v nemocnici na to nepřišli. Prý sem mladá a zdrava tak co tam vlastně chci 😀 Nastesti sem změnila gynekologa a ten mi na to prisel hned při vstupních stěrech.
Každopádně děkuji za uklidnění, ja jsem z toho taková dost rozhozena, protoze jsou zde diskuze, kde se pise jak to nejde vyléčit a vede to k neplodnosti, jak maji bolesti po letech apod. A pak je tu druhý extrém, kdy píšou ze to ma 80% populace v tele a neřeší se to, takze uz trochu nevim čemu věřit 🫠
X let opakující se záněty v malé pánvi, až po změně lékařky mi udělala niva Mudr stěr a ejhle.. byly tam potvory.. takže léčit jak já tak partner.. od té doby už žádné potíže
také nás léčili doxybene..a zabralo hned na první dobrou..
Jsem fakt v šoku, že to ty doktory nenapadne hned, když očividně tam je problém a tady ty stěry nejsou zas tak složité udělat🙈 každopádně jsem rada že mate klid a dekuji za příspěvek 🙂
Já jsem měla dvakrát tak se klidně ptej… mimo jiné jinak než sexem to nechytnes…tak kdo z vás to přinesl dom máte vyrešený asi…
To už sem taky četla, podle mě jsem to měla v sobě ja už z dřívější doby, začalo se to projevovat kdyz sem mela dost oslabenou imunitu. Respektive asi tusim, kdo me nakazil, ale uz je to stara záležitost.
Kdy ti prosim zabrala antibiotika? A na kolik dni se je mela?