Ušní svíce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21653
12.7.15 15:24

@lolla.jones pockej a to ti lekar ty usni svicky odsouhlasil? Tomu moc neverim. A pokud je problem dostat antibiotikove kapky na spravne misto ucinku, proc ti teda nedal celkova antibiotika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85425
12.7.15 17:36
@lolla.jones píše:
Inhaluju a hodne smrkam ale mam i antibiotik kapky a ty se pres hnis nedostanou i lekar mi to rikal.mam po platice bbinku uz dvakrat tak mam paniku

Mam uplne stejny dotaz jako @nozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
14.7.15 16:07

Mam i celkova antibiotika a s lekarem jsem to neprobirala. vypada to ze po tydnu antibiotika zabrala :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
19.12.17 13:48

Zdravim a obnovuji diskuzi :) jiz nekolik dnu mam takovej divnej pocit v uchu. Vlastne po tom co me do nej v bazenu natekla voda. Citim vzadu jskoby spunt a za tim spuntem tekutinu kterou citim pri zmenach polohy hlavy. Obcas me v nem tak sumi zvlastne :think: nevite nekdo co by mohlo pomoct? Nebo mam zajit rovnou k dr? Neboli to, je to ale nekdy dost neprijemne. Zkousela jsem sprey aurecon a nepomohlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
19.12.17 14:04

@hapolda nahřívat ucho hodně teplým a když tak doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
19.12.17 14:18

@hapolda To je nepříjemný, ale většinou se toho dá zbavit. Prostě si lehni na postel, hlavu dolu a natáčej všelijak dostran. S trochou úsilí a různým pootáčním hlavy se dá dosáhnout toho, aby to povolilo a ta trošička vody vytekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10260
19.12.17 14:25

@hapolda S ušní svící bych byl opatrný. Spíš opravdu zkus sprej do uší a následně vysušit ručníkem. Nedoporučuji vatové tyčinky, to můžeš zhoršit nebo si ucho podráždit. Můžeš zkusit i jemným prodem teplé vody ze sprchy. Pokud nempomůže ani jedno nebo výše zmiňované pohyby s položenou hlavou, tak si zajdi na ušní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
19.12.17 14:29
@hapolda píše:
Zdravim a obnovuji diskuzi :) jiz nekolik dnu mam takovej divnej pocit v uchu. Vlastne po tom co me do nej v bazenu natekla voda. Citim vzadu jskoby spunt a za tim spuntem tekutinu kterou citim pri zmenach polohy hlavy. Obcas me v nem tak sumi zvlastne :think: nevite nekdo co by mohlo pomoct? Nebo mam zajit rovnou k dr? Neboli to, je to ale nekdy dost neprijemne. Zkousela jsem sprey aurecon a nepomohlo :?

radím zajít na ORL a nechat si vyndat špunt. Najednou uslyšíš trávu růst. A je to hrozně příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
19.12.17 16:18

Před týdnem jsem byla se stejnými příznaky na pohotovosti. Protože pak už mi šumělo v uchu tak hlasitě, že jsem neslyšela. Pan doktor řekl, že je to v zimě normální. Prostě rýma v uchu :lol: dostala jsem ušní kapky a nasivin a šupajdila domů :D přešlo to samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
20.12.17 08:50

Vsem diky za odpovedi, nepomohlo opravdu nic spise se to zhorsuje. Vcera jsem tedy vyrazila na pohotovost kde me pani doktorka vyvedla z omylu ze usi mam krasne ciste a zadny spunt tam neni. Takze vyvstava otazka kde ta voda je :think: je to cim dal horsi, uz citim obcas sumeni uplne. Mam prijit dnes znovu, tak jsem zvedava. Zacinam se bat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
9.2.18 20:17

@hapolda ahoj, jak jsi dopadla? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
9.2.18 23:15
@Labandita píše:
@hapolda ahoj, jak jsi dopadla? :think:
zaver, usni ryma. :nevim: po vysetreni kdy se me dr stourala v nose tam neco povolilo a ja se vysmrkala a od ty doby se to den odedne zlepsovalo az bylo po problemu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
30.1.23 11:27

Ušní svíce - ohluchnutí

Zdravím všechny,
taky bych se ráda podělila však o špatnou zkušenost s ušní svící. Chtěli jsme na wellness pobytu zkusit masáž hlavy a ušní svíce, které mají pomoci s migrénou, na záněty dutin apod. První ucho v pohodě, druhé ucho - asi po minutě náhlé teplo a následovala hrozná bolest (jakoby prasknutí bubínku). Udělalo se mi zle a zalehlo mi ucho. Bolest po 30 min ustala, ale na ucho jsem slyšela max na 40%. Hned v pondělí na ORL. Doktor mi 30 minut z ucha vyndával po kouskách vosk ze svíce. Bolelo to, dostala jsem něco na oblbnutí a poté vytáhl kus vosku velikost skoro jako zrno kávy, který byl přilepený na bubínku. Konečně slyším, doufáme, že z toho nebude zánět. PS a ten „údajný ušní maz“ který vám masér ukáže, že vám svíce z ucha vytáhla, není maz - ale ten vosk. Měl úplně totožnou barvu jako vosk, který mi na ORL doktor vytáhl z ucha a nechal jako suvenýr :roll: TAKŽE VŘELE NEDOPORUČUJI, můžete ohluchnout. A i když vám to dělá profík, stojí vám to za to? Ne. Příště nechat uši vyčistit u doktora na ORL, na dutiny inhalovat a kloktat vincentku a na migrény - nevím, ale za vosk v bubínku to opravdu nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.23 22:26

Dobrý večer, předevčírem jsem si zkoušela ušní svíčku do obou uší, byla z lékárny. Od včerejška cítím takový divný tlak v uších jako takový pocit než zalehnou uši třeba při cestování v letadle. Při předklonu je to většinou horší, občas mě uši mírně bolí takové píchání. Ráno po probuzení to bylo dobrý, ale po nějaké době to zase začalo a je to neustále. Nevím co teď s tím dělat :roll:.. Stalo se vám to někomu a přešlo to samo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex