Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Roker píše:
@Luxusní.manzelka Tak snad jde take o to, jak velky box zabere, kolik toho vypije a sni a kolik je s nim prace na hrebelcovani, mensi kun = mensi naklady@Droxy Procpak, bojis se, ze by byl olitany?
si zabiiiil
![]()
prosím tě co tě vede k tomu přispívat do diskuze o čem nemáš ani ánunk ve stylu…„to dá rozum“
marně přemýšlím proč bych měla třeba zrovna teď jít přispět do diskuze na např. auto.cz o filtru pevných částic ![]()
k tématu: zakladatelko-mít někde ustájeného koně s kvalitní péčí kdekoliv ve středních čechách za 2tis je sci-fi - važ si toho a jestli najdeš někde něco lepšího tak dej určitě vědět, vážně by mě zajímalo kdo jde ještě dál - tedy, že nejen koně ustajuje za spotřební cenu, ale dokonce dotuje.
pokud nepřispíváš prací apod tak bych neřešila a nechala koně kde je, je-li tam spokojen
@Roker píše:
@Nimie Takze ty tvrdis, ze maly kun sezere stejne, jako velky kun?!Jak to funguje neresim, neresim ani „komercni cenu“, to vi kazda ucnice z ucnaku na prodavacku anebo drubezarny, ze „komercni cena“ odrazi jen stret nabidky a poptavky a nikoliv skutecne naklady… Ja jsem resil nakladovou cenu. Tazatelka jasne rikala, ze NENI v komercni staji a ani komercni staj nehleda…
Pokud existují nějaké výjimky, pak jsou to jednotky případů a spíše takové existovat nebudou, protože málo kdo by byl ochoten do takových prostorů svěřit koně. Ne, fakticky toho velký kůň nesežere stejně jako malý, ale ve valném většině případů není cena jídla zahrnuta v ceně ustájení, takže netuším co tady řešíš. Ale jinak na vše ostatní je paušál, stejně jako u kováře, podestýlky apod. a fakt nikdo nevypočítává cenu podle toho „jak je to složité“. Stejně jako v ní není zahrnuto to tvoje hřebelcování a další nesmysly.
Voda je v kvalitních zařízeních k dispozici 24/7, stejně jako seno, podestýlka či standardizovaný box. Takže ano, je úplně šumák jak velkého koně máš, protože i v malých nekomerčních zařízeních to většinou funguje úplně stejně.
Ten fakt, že neřešíš jak to funguje, ale soudíš tady o reálné situaci na trhu, akorát potvrzuje tvou dlouhodobou idiocii a neschopnost příjmout ten fakt, že jsi jen ubohý hloupý trol, který nemá nic lepšího na práci a kompenzuje si zde své zcela evidentně obrovské komplexy.
Příspěvek upraven 05.07.16 v 21:20
@Mišmiš píše:
si zabiiiil![]()
![]()
prosím tě co tě vede k tomu přispívat do diskuze o čem nemáš ani ánunk ve stylu…„to dá rozum“
marně přemýšlím proč bych měla třeba zrovna teď jít přispět do diskuze na např. auto.cz o filtru pevných částic
Tím hřebelcováním mě taky dost odrovnal
![]()
@Mišmiš píše:
k tématu: zakladatelko-mít někde ustájeného koně s kvalitní péčí kdekoliv ve středních čechách za 2tis je sci-fi - važ si toho a jestli najdeš někde něco lepšího tak dej určitě vědět, vážně by mě zajímalo kdo jde ještě dál - tedy, že nejen koně ustajuje za spotřební cenu, ale dokonce dotuje.
pokud nepřispíváš prací apod tak bych neřešila a nechala koně kde je, je-li tam spokojen
Souhlasím.
@Roker píše:
@Luxusní.manzelka Tak snad jde take o to, jak velky box zabere, kolik toho vypije a sni a kolik je s nim prace na hrebelcovani, mensi kun = mensi naklady@Droxy Procpak, bojis se, ze by byl olitany?
U nas je tento ceník, ma platit od zari :
PRONÁJEM BOXŮ PRO USTÁJENÍ KONÍ A SOUVISEJÍCÍ SLUŽBY
Pronájem boxu pro ustájení koně, vnitřní box - 8 000 Kč/měsíc *
Základní služby spojené s ustájením koně, t. j. čištění boxu, podestýlka sláma (po dohodě piliny), 3 x denně krmení, v tom: seno do 10 kg/den, jadrné krmivo (po dohodě vitamíny, granulované krmivo, doplňkové minerály pořízené nájemcem)
Solárium - mincovní automat
Sprcha pro koně - mincovní automat
Podkovářské služby, dle skutečných nákladů.
Veterinární služby a ošetření, dle skutečných nákladů.
PRONÁJEM AREÁLU vč. ZAŘÍZENÍ
Pronájem kryté haly
cena dohodou ( 3 -12 tisíc )
CENY PRO MAJITELE USTÁJENÝCH KONÍ
Pohybování koně na jízdárně nebo v terénu
1000 Kč / 60 min.
100 Kč za každých dalších
započatých 10 minut
Lonžování koně do 30 min.
300 Kč
Ustájení za jeden den
1000 Kč
PRANÍ JEZDECKÉHO VYBAVENÍ
Zimní deka
290 Kč
Letní deka, odpocovací deka 190 Kč
Podsedlová dečka 50 Kč
Ostatní vybavení 50 Kč
Impregnace 220 Kč
@Droxy píše:
Stále ne
Občas ho vídám na FB a zájemci by byli, ne? Jasně, jde o to kdo, chápu.
Já mám koně kousek za Prahou a snad bych si ho i vzala, ale teď nemám podmínky, za chvíi rodím a nevím, jak potom ujezdím svoje koně, každopádně snad se pro něj někdo najde, držím palce
. Ani momentálně nevím o nikom, kdo by mu mohl poskytnout pro něj vhodné podmínky
.
Příspěvek upraven 06.07.16 v 01:21
@Shreya A t mas take pausal anebo zohlednujes hotove vydaje/naklady ![]()
Hypoteticky, samozrejme ![]()
Řeknu ti to asi tak, zájemci to nejsou, spíš pisalci, co mají milion otázek… Ale nikdo, kdo by se přijel podívat. Věc druhá uvádím že ne jako školního koně, hádej kdo nejvíc píše
Byla to dřina z něj udělat normální, pohodové zvíře, tak prostě pro něj chci jednoho majitele a ne aby na něm detska z oddílu rajtivali od rána do večera :'(
@Droxy No je mi to jasný, kdo na něj píše
.Solidní zájemce veškerý žádný, to je škoda, já ho sleduju už docela dlouho a kdybych za pár dní neměla termín, tak bych snad pro něj místo vyřešila, buď tady kousek za Prahou směr Mělník, nebo Příbramsko. Je to koník pro jednoho pána viď… pořád držím palce a vím, že ho neprodáš jen tak někomu, ale čas běží a fakt je škoda aby jen stál nebo ho kazily dětičky a laici
. Tak držím palce dál, třeba se pro něj někdo najde
.
@Shreya píše:
@Droxy No je mi to jasný, kdo na něj píše.Solidní zájemce veškerý žádný, to je škoda, já ho sleduju už docela dlouho a kdybych za pár dní neměla termín, tak bych snad pro něj místo vyřešila, buď tady kousek za Prahou směr Mělník, nebo Příbramsko. Je to koník pro jednoho pána viď… pořád držím palce a vím, že ho neprodáš jen tak někomu, ale čas běží a fakt je škoda aby jen stál nebo ho kazily dětičky a laici
. Tak držím palce dál, třeba se pro něj někdo najde
.
Děkuji, ale už pomalu přestávám věřit, že se někdo normální najde ![]()