Čivava podvod?

499
1.7.16 18:53

Čivava podvod?

Ahoj, pořídila jsem si cca 2 měsíce zpět štěňátko čivavy, malinké, bez PP, protože se nám s přítelem moc líbila (prosím vynechat moralizaci, proč ne s papírama). Paní měla doma snad 12 čivav, nedošlo mi, že se jedná o množírnu, čivavy nebyly zanedbané a vypadalo, ze k nim ma hezky vztah. Každopádně fenka má nyní ve 3 měsících témeř dvě a půl kila 8o paní samozřejmě na mé volání nereaguje. Ráda bych se zeptala, dle fota, myslíte, že se jedná o čivavu? Již nyní je veliká- větší než dospělé civavy v okolí, samozřejmě ji pryč nedam, ale povahově-nevím jestli to tak mají všechna štěňátka čivav ale je hrozně hyperaktivní, běhá pořad doma kolečka kouše kolem sebe, venku je neurvalá, div se mi na vodítku neoběsí, mám strach ať to nesouvisí právě se zkřížením. Dekuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10141
1.7.16 18:57
@padandy píše:
Ahoj, pořídila jsem si cca 2 měsíce zpět štěňátko čivavy, malinké, bez PP, protože se nám s přítelem moc líbila (prosím vynechat moralizaci, proč ne s papírama). Paní měla doma snad 12 čivav, nedošlo mi, že se jedná o množírnu, čivavy nebyly zanedbané a vypadalo, ze k nim ma hezky vztah. Každopádně fenka má nyní ve 3 měsících témeř dvě kila 8o paní samozřejmě na mé volání nereaguje. Ráda bych se zeptala, dle fota, myslíte, že se jedná o čivavu? Již nyní je veliká- větší než dospělé civavy v okolí, samozřejmě ji pryč nedam, ale povahově-nevím jestli to tak mají všechna štěňátka čivav ale je hrozně hyperaktivní, běhá pořad doma kolečka kouše kolem sebe, venku je neurvalá, div se mi na vodítku neoběsí, mám strach ať to nesouvisí právě se zkřížením. Dekuji za odpovědi
Čistokrevná čivava tohle podle mě není. Už podle toho dlouhého čumáku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.7.16 18:59

Ale je to líbezný pejsek :kytka:.Jen trochu důsledné výchovy a bude to dobrý parťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
1.7.16 19:00

@padandy taky myslím, že to čivava není. Má jinou hlavu a vůbec.
Jinak to chování - musíš ji vycvičit. Naučit na vodítku, naučit povely. Klidně bych šla na cvičák, ač je to mrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
1.7.16 19:00

@meduzza taky se mi upřímně zda, ze ten čumák ma protáhlý…štve mě to jen z toho důvodu, ze si paní vzala pět tisíc a ani neřekla jak to je, jenže takhle to ti lidi asi dělají :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
1.7.16 19:01

Myslím si, že čistokrevná nebude, je něčím říznutá, ale i tak je krásná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
1.7.16 19:04

@Burj Chalifa tak ja se ji nevzdam, jen mám trochu strach z té povahy, ze bude tak hyperaktivní pořad, to co děla jsem u pejska jeste neviděla :( a stěně jsem měla ale ne takové, chytá amok, na rukách se nedá udržet trepe s sebou, a pořad chce běhat zběsile ta kolečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
1.7.16 19:04

@padandy a proto takové psy nekupovat. Nesoudím Tě, jen konstatuju…když vořecha, tak z útulku, když plemeno, tak s PP. Ti psi jsou chudáci :(
Aspon ho prosím dál nemnož, užívej si parťáka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.7.16 19:06

Mně to připomíná krysaříka. Papírový nepapírový, teď to chce pevnou ruku, aby si nedělal, co chce. Je roztomilej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151

@padandy to sis ji brala když ji byl měsíc? 8o každopádně sis odpověděla sama. Pokud nemáš PP, nemáš jistotu, že je čistá. Tohle bude 100% kříženec. Štěně čivavy v tomto věku je podstatně menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504

Jelikož miluju pejsky, tak jsem se právě platonicky zamilovala.Je kouzelný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8525
@padandy píše:
@meduzza taky se mi upřímně zda, ze ten čumák ma protáhlý…štve mě to jen z toho důvodu, ze si paní vzala pět tisíc a ani neřekla jak to je, jenže takhle to ti lidi asi dělají :roll:

Naštvaná můžeš být leda tak na sebe. Vždyť je toho poslední dobou plný internet, jak nenaletět množiteli. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
1.7.16 19:08

Ahoj, tohle urcite neni cistokrevna civava. Pejsek je to krasny to ano, ale pokud chci chtela vylozene Civavu bez pp (taktez mam bez pp), tak sis alespon mela zjistit jak vypadaji rodice. Nevim jestli se u pani toto setkani rodicu uskutecnilo.

• Citovat
  • Upravit
499

@Berousik to by mě nenapadlo ani, no mrzí mě, ze jsem byla nedockava a vzala prvního pejska kterého jsem viděla, bez papíru tehdy žádný nebyl…a tahle byla nádherná, Kalinka, z ničeho nic neskutečné vyrostla..mas zkušenost s pejsky? Muze i stěně byt tak hyperaktivní s tím, ze se časem zklidni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330

Krysařík a čivava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie