Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Včelička992 no pobihalo tam zběsile 12 čivav a řekla mi, ze neví kdo je otec z nich ![]()
@padandy píše:
@meduzza taky se mi upřímně zda, ze ten čumák ma protáhlý…štve mě to jen z toho důvodu, ze si paní vzala pět tisíc a ani neřekla jak to je, jenže takhle to ti lidi asi dělají
Tak je jasné aby vydělala, tak to neřekne. Ale tolik peněz za „vořecha“ ![]()
No čistokrevná není, to je už je jasné, a podle toho jak jí popisuješ a koukám na ten čumáček tak mě napadá, jestli není křížená s Jack Russelem…
ale každopádně povahově bych se až tolik nebála, nedělá nic co by štěňata nedělala ![]()
Chce to pevnou ruku, pořádně jí cvičit a budete v pohodě. Kříženci naštěstí obvykle dědí spíše kladné rysy po rodičích ![]()
@padandy píše:
@Včelička992 no pobihalo tam zběsile 12 čivav a řekla mi, ze neví kdo je otec z nich
Tak evidentne ta pani neni normalni kdyz si necha behat 12 civav a pak nevi kdo skym. Je to smutne.
@padandy píše:
@Včelička992 no pobihalo tam zběsile 12 čivav a řekla mi, ze neví kdo je otec z nich
Už tohle tě mělo praštit do očí
i když by to rodiče ukázala, tak není jistota, že otec je opravdu otec. Bez PP tohle prostě nezjistíš.
@Krista0671 píše:
Už tohle tě mělo praštit do očíi když by to rodiče ukázala, tak není jistota, že otec je opravdu otec. Bez PP tohle prostě nezjistíš.
To ano, tak alespon se pejsek bude mit dobre at uz krizeny nebo ne. ![]()
A když na ni koukám, tak i packy má dost velké na čivavu mi přijde. Ale je krásná ![]()
@padandy
Kazdopadne pocitej stim, ze ti urcite povyroste jeste vic. Jinak ucit od mala povely atd, ale stim clovek pocita, kdyz chce pejska. Chce to trpelivost, pokud je divocejsi.
Gratuluju k predrazenymu voriskovi
ja to nechapu, informaci o mnozirnach je tolik a stale se najde nekdo, kdo bude ty smejdy podporovat.
vy jste si brala mesicni stene?
to ma byt jeste u maminky. Mozna z duvodu nedostatecne socializace, je to takovy pometlo. Ted se jen modlete, aby v ramci moznosti byla ok. Kamaradce stene z mnozirny dostalo v pul roce mrtvici a kompletne ochrnulo. Ze vam to za tech par usetrenych tisic stoji ![]()
@padandy píše:
Ale když spinká tak je úžasná![]()
je fakt pěkná. Ale má nějaký velký packy. Ta ještě poroste ![]()
Jinak zkušenosti se psama…mám dva vořechy. Chce to pevnou ruku, zvlášť pokud ta tvoje je echt praštěná. Já bych ten cvičák nezavrhovala.
@padandy je opravdu slaďoučká :3
ale je to hnusné, je to jen další ukázka toho, že lidi pro prachy udělají cokoliv
na množírny chce fakt dávat bacha
je to svinstvo
Rozhodne voříšek. Povahy se moc neboj ale rozhodne ji zacni cvičit ( pokud s tím nemáš zkušenost jdi na cvicak - neboj nebudeš tam jediná s takhle malým psikem )
@padandy píše:
Ale když spinká tak je úžasná![]()
to je pusinka
.No řekněte, můžete se na to miminko zlobit? Závidím!!!