Utrogestan

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2957
7.7.10 11:39

Utrogestan

Ahoj holky, jelikož jsem dva měsíce zpátky o jedno těhotenství přišla a teď jsem znovu těhotná (6.týden), napsala mi doktorka Utrogestan. Berete to taky některá? Já od té doby, co si ho zavádím, mám takový mastný výtok. :oops: je to normální? je to tím práškem? Díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20777
7.7.10 11:42

Ahojky..
také jsem utrogestan v tomto těhu brala, je to normální, dává se po potratech nebo při zamlklém těhu.. zaváděla jsem a výtok byl fest, takže z toho neměj obavy :wink:
Přeji ať Ti toto těhotenství dobře dopadne!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13709
7.7.10 11:42

Je to tím práškem, je to vpodstatě olej, globulka se rozpustí a vytéká ven :wink: Vezmi si slipovku nebo zaváděj pár hodin před vstanutím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
7.7.10 11:56

****ja ho taky beru bud v pohode,vytok mam taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65263
7.7.10 12:22

Brala jsem ho do 12.týdne…a výtok je normál,když se zavádí
A at je těhu pohodové a v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
7.7.10 12:52

Ahoj, mně ho doktor na začátku těhotenství předepsal, protože jsem mívala bolesti v podbřišku a také jsem po něm měla výtok. Později jsem ho brala ústně (po dohodě s lékařem), ale prý může dráždit žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
7.7.10 13:16

Ahojky :mavam: pridavam se k holkam vytok je zpusobeny praskem :wink: kazdopadne zavadeni je opruz ale da se to zmaknout po polykani me casto bolel zaludek :-? tak vydrz preju pohodove a krasne tehu :hug: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
7.7.10 18:33

Děkuji moc, uklidnily jste mě, doktorka nechce, abych ho polykala, protože prý může snižovat krevní tlak a ten už mám tak nízký, takže moc dík. Jste hodné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty