Útvar tam dole

Anonymní
19.7.24 15:31

Útvar tam dole

Ahojky, už třetí den mám tam dole na stydkých pyscích takový útvar- vypada to jako strup. Mam tam pak ještě víc takových bílých pupínku, na dotek je všechno dost bolestivý i při chůzi to občas cejtim. Netušim co by to mohlo být ale možná by to mohlo souviset s angínou kterou teď zrovna mám? (Bez antibiotik)
nevim co s tím, jelikož je mi 16 a gynekologa ještě nemám.
Z sexu to taky nemůže být protože jsem ještě s nikym nespala.

Příspěvek upraven 19.07.24 v 15:55

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11857
19.7.24 15:40

To nemyslíš vážně že ne s tou fotkou? 8o :zed: :pocitac:
Smaz tu fotku to za prvé..
a za druhé padej k lékaři… Jestli nemáš ještě svého gyndare tak do nenocnice na gynekologickou ambulanci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.7.24 15:48

@Vladusxx asi půjdu no, jsem teď zrovna na dovolený ale v pondělí asi budu muset… a neůže to byt třeba ta kvasinkova infekce? Jak sou na to v lékarně takový ty krémy atd. To by myslíš nepomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24739
19.7.24 17:34
@Gigi956 píše: Více

Jo mohla. Zkus se poradit v lékárně. Ale na gyn ambulanci si taky zajdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
19.7.24 18:34

Tu byla nějaká fotka? :)
Mi zase něco uteklo.
Jinak obecná rada: jakékoliv divné útvary, pupínky a potíže “tam dole” většinou spolehlivěji než emimino vyřeší gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11857
19.7.24 20:59

@vendulaaa jojo, měla tu na hulvata vyfocenou pipinu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11857
19.7.24 21:00

@Gigi956 no nevím…černý fleky na pipine sem ještě nikdy neviděla..a že sem viděla dost..to je podle mě fakt na lékaře ne na něco random z lékárny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.7.24 21:18

@Vladusxx ja vim no, on neni uplně černej (zkreslovala to ta blba fotka) ale takovej tmavo hnědo krvavej, prostě jak strup kdekoli jinde, i to ma takovou strukturu.
Mě pravě napadlo jestli sem si tam nemohla něco strhnout… jezdila sem na koni a tak… tak stat se mohlo cokoli že… každopádně počkám minimálně do pondělí (třeba to bude mizet) a pak teda asi zajdu no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11857
19.7.24 21:25

No strup jsem tam taky nikdy neviděla ale jestli si jezdila hodně na koni…může to být nějaká brutal zapařenina..tak jestli můžeš tak zajdi zítra do lékárny a zkus např. bepanten…nebo ho mivají i v drogerii…mezi věcma pro mimina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.7.24 09:14

@Vladusxx hlásim, že to asi fakt byl strup či co, jelikož to přes noc upadlo a zustala tam jen takova červená citlivá kůže… vypada že se tam asi fakt něco hojí jakoby :nevim:
Uvidim následující dny ale vypadá že to samo zmizí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11857
20.7.24 12:31

@Gigi956 tak super, tak ses asi jen odrela při tom ježdění…každopádne nějakou hojivou mastičku si kup…třeba ten bepanten, nebo lépe bepanten plus…ať se ti tam nedostane infekce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí