Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To nemyslíš vážně že ne s tou fotkou?
![]()
Smaz tu fotku to za prvé..
a za druhé padej k lékaři… Jestli nemáš ještě svého gyndare tak do nenocnice na gynekologickou ambulanci…
@Vladusxx asi půjdu no, jsem teď zrovna na dovolený ale v pondělí asi budu muset… a neůže to byt třeba ta kvasinkova infekce? Jak sou na to v lékarně takový ty krémy atd. To by myslíš nepomohlo?
@Gigi956 píše: Více
Jo mohla. Zkus se poradit v lékárně. Ale na gyn ambulanci si taky zajdi.
Tu byla nějaká fotka? ![]()
Mi zase něco uteklo.
Jinak obecná rada: jakékoliv divné útvary, pupínky a potíže “tam dole” většinou spolehlivěji než emimino vyřeší gynekolog.
@Gigi956 no nevím…černý fleky na pipine sem ještě nikdy neviděla..a že sem viděla dost..to je podle mě fakt na lékaře ne na něco random z lékárny…
@Vladusxx ja vim no, on neni uplně černej (zkreslovala to ta blba fotka) ale takovej tmavo hnědo krvavej, prostě jak strup kdekoli jinde, i to ma takovou strukturu.
Mě pravě napadlo jestli sem si tam nemohla něco strhnout… jezdila sem na koni a tak… tak stat se mohlo cokoli že… každopádně počkám minimálně do pondělí (třeba to bude mizet) a pak teda asi zajdu no…
No strup jsem tam taky nikdy neviděla ale jestli si jezdila hodně na koni…může to být nějaká brutal zapařenina..tak jestli můžeš tak zajdi zítra do lékárny a zkus např. bepanten…nebo ho mivají i v drogerii…mezi věcma pro mimina…
@Vladusxx hlásim, že to asi fakt byl strup či co, jelikož to přes noc upadlo a zustala tam jen takova červená citlivá kůže… vypada že se tam asi fakt něco hojí jakoby ![]()
Uvidim následující dny ale vypadá že to samo zmizí
@Gigi956 tak super, tak ses asi jen odrela při tom ježdění…každopádne nějakou hojivou mastičku si kup…třeba ten bepanten, nebo lépe bepanten plus…ať se ti tam nedostane infekce ![]()
Ahojky, už třetí den mám tam dole na stydkých pyscích takový útvar- vypada to jako strup. Mam tam pak ještě víc takových bílých pupínku, na dotek je všechno dost bolestivý i při chůzi to občas cejtim. Netušim co by to mohlo být ale možná by to mohlo souviset s angínou kterou teď zrovna mám? (Bez antibiotik)
nevim co s tím, jelikož je mi 16 a gynekologa ještě nemám.
Z sexu to taky nemůže být protože jsem ještě s nikym nespala.
Příspěvek upraven 19.07.24 v 15:55