Úvazy šátku pro tlusté maminky

Anonymní
9.11.12 15:12

úvazy šátku pro tlusté maminky

Ahoj maminky mužete mi prosím poradit. mám hypertonické 10t mimčo, které má mít na noc široké balení a na rehabilitaci nám řekla že má být co nejvíce v klubíčku a že by byl vhodný šátek na nošení. jenže jsem se nezeptala jakou polohu tedy uvaz doporučuje, jdeme tam až za tři týdny poradími někdo? jo a jsem docela při těle velké břicho i prsa tak jestli by ty nožky neměl moc od sebe kdybych ho dala na břicho v kříži. děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.11.12 15:31

Ještě chci dodat že mám šátek šanami pevný. docela dost dlouhý.

• Citovat
  • Upravit
8651
9.11.12 15:42

Tak s širokým balením máš předem vyloučené kolíbkové úvazy, takže v tom případě bych doporučila kříž s kapsou uvnitř – http://www.youtube.com/watch?…. Podle mě na postavě maminky nezáleží, pokud je tedy dost dlouhý šátek. Právě pokud má šir. balení, tak ty nohy potřebuje co nejvíc od sebe a pozice „žabáka“ je ideální, viz http://nosenideti.cz/clanek.php?… .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.12 17:03

@ivuska.h moc děkuji, zkusím to myslíš že je lepší poprvé vázat s a sistencí někoho jiného nebo se dotoho mohu pustit sama.

• Citovat
  • Upravit
8651
9.11.12 21:22
@Anonymní píše:
@ivuska.h moc děkuji, zkusím to myslíš že je lepší poprvé vázat s a sistencí někoho jiného nebo se dotoho mohu pustit sama.

Myslím, že je lepší od začátku vázat sama, asistence stejně nemá moc jak pomoci, dotahovat musíš sama podle svého citu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.13 19:42

Ahoj maminky, prosím mužete mi poradit jestli je tam prcek správně? a jak mám docílit aby byla látka napnutá. tahám tahám a je to takhle. děkuji za radu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.13 19:44

Ahoj maminky, prosím mužete mi poradit jestli je tam prcek správně? a jak mám docílit aby byla látka napnutá. tahám tahám a je to takhle. děkuji za radu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.13 19:44

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.13 19:46

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.13 19:50

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.13 19:52

Omlouvam se seknul se mi počítač. :oops: :zed:

• Citovat
  • Upravit
6624
1.1.13 20:03

To je kříž s kapsou uvnitř? A to přes hlavu má tu kapsu? U tohohle úvazu má mít hlavu v jednom rameni toho kříže a ne v kapse. Koukni na tohle video, je to tam pěkně ukázaný krok po kroku včetně schování hlavy dítěte https://www.youtube.com/watch?… .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.13 20:09

@xmarge tyjo podle toho jsem to dělala a to jsem přehlídla. tak zítra zkusím znova. a proč mi to nejde dotáhnout mi asi neporadíš co? a jinak je tam dobře není prohnutý? taky jsem četla, že by měl mít hlavičku pod mojí bradou, ale to mi nejde vubec ho dostat níž :zed:

• Citovat
  • Upravit
31104
1.1.13 20:14
@Anonymní píše:
@xmarge tyjo podle toho jsem to dělala a to jsem přehlídla. tak zítra zkusím znova. a proč mi to nejde dotáhnout mi asi neporadíš co? a jinak je tam dobře není prohnutý? taky jsem četla, že by měl mít hlavičku pod mojí bradou, ale to mi nejde vubec ho dostat níž :zed:

musíš dát pozor, abys to neměla nikde překroucený a tahat postupně, tj. od vnitřního okraje směrem ven. Mě se to jednou překroutilo na zádech v tom kříži a a ani se to nehlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
1.1.13 21:46

Zdravím,

taky nemusí být chyby úplně na tvojí straně. Šanami nebyl podle referencí úplně ten nejvhodnější šátek na nošení takhle malého miminka. Asi by to chtělo něco klouzavějšího a jemnějšího. Určitě koukni na http://www.nosenideti.cz/. Tam ti v diskuzi úvaz zkontrolují zkušené nosnice a určítě poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí