Už perete a chystáte si výbavičku?
- Otevřená skupina
Prostor pro maminky, kterým se miminka narodí v měsících : listopad/prosinec 2010. Přidejte se k nám :-), diskutujte a přispívejte :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahojky,
tak ja uz mam vsechno vyprany, nazehleny a naskladany uz peknych par tydnu. Strasili me, ze pak ke konci na to nebudu mit naladu, tak at si to pripravim driv a tedka me celkem mrzi ze nemam do ceho pichnout. Sem tam jeste neco koupim, ale uz toho neni tolik, takze spis chodim a koukam do skrine, jestli neni neco potreba prerovnat
Teprve ted na me prichazi ta nalada vsechno pripravovat a neni poradne co, pac mam vsechno hotovy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to já začnu až po posledním ultrazvuku. ten budu mít až příští týden v pátek. Jestli už tam bude vidět co je ten náš drobek vlastně zač. Já budu mít totiž většinu oblečků po ségře, která měla jak kluka tak holku takže zatím nevím na jaké barvy se mám zaměřit
tak uvidíme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám vypráno a většinu i nakoupenou do porodnice + na první týden, dva doma. Jen ještě byt nemáme obyvatelný, ale už se jen budou dodělávat drobnosti a uklízet. Takže věci na mimi jsou u našich. A až bude u nás připraveno, tak to přestěhujem. Tašku do porodnice mám tak na půl. Ono spousta věcí, které bych potřebovala, je ještě ve sklepě, kam jsme to odstěhovali na rekonstrukci.
Jinak nám ještě chybí vanička, přebalovák a mají přijít ještě plíny a matračka do postýlky. Už jsem to objednávala skoro před 3 týdny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sufíku
já budu chystat tašku do porodnice až tak začátkem listopadu,to stačí,seznam už teda mám doma,vzala jsem si ho v poradně.Taky si chceme jít za měsíc ještě s manželem prohlédnout porodnici a porodní sály.A ještě před narozením pořádně uklidit,už takovej předvánoční úklid,protože pak na to nebude čas.Věřím,že to s Tím vaším bytečkem všechno zvládnete než se miminko narodí
![]()
- Citovat
- Upravit
no pomalu si vše dávám do kupy…chybí mi už jen vanička, teploměr, líh na pipík a teplý čepičky..jinak vše ostatní už mám…ještzě čekám až se 4.10. máma vrátí z dovolený na Moravě, abych jí předala kočku, kterou bude mít do porodu a pak moje šestinedělí…a mohla udělat hloubkovej úklid a vyprat vše co mi chybí - pleny, fusak, zavinovačky a dupačky…a už na nich nebyly kočičí chlupy
tašku do porodnice si chci taky nachystat první týden v říjnu - pro jistotu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
já už si také peru a žehlím věcičky pro malého:-)
chybí mi ještě pár potřebých věci jako vanička,léhátko do vaničky,teploměr,líh,plenky různé hračky ještě kousátka a tak..no to doukoupím ted někdy konečně abych to už měla doma:-)
Jen se Vás chci zeptat na názor Chůvičky jestli je dobré si to pořídit či ne?děkuji za názory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Zuzíku,
my máme koupený monitor dechu - Nany.
Co se týče chůviček, tak ty dle sdělených zkušeností jiných maminek využiješ později.
U nás jsme to udělali tak, že je to de facto jediná věc ci ji nemáme a řekli jsme to rodičům, když se ptali co nám chybí. Takže uvidíme, buď ji dostaneme a nebo ji pak pořídíme. Můj taťka je kutil a plánuje, že chce vyrobit něco osobitého, docela se toho děsím
, takže uvidíme
.
Ale máme jasno v tom, že chceme obousměrnou, aby byla i na čas, kdy nám ratolest povyroste
. Takové domácí vysílačky.
Tak to je názor za mě, jistě se tady do pár dnů objeví i další…
Tak pa a pěkný den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuzíku taky Tě tady vítám
my teda máme všechno kromě chůvičky a ani ji tedˇ zatím nechci,nemáme zrovna velkej byt a tedˇ se mi zdá zbytečná,že bych třeba mohla odskočit někam kde bych malou neslyšela.Třeba pořídíme až bude venku pěkně a budeme třeba sedět na dvoře,tak abych prcka slyšela když by plakala.Známá si jí taky pořídila až později.Spíš si myslím,že ty monitory dechu jsou lepší.Měj se krásně. ![]()
- Citovat
- Upravit
Čau holky, tak já jsem se do praní a chystání dala taky, ale zdaleka nemám všechno. Některé jste oproti mě pěkně napřed
. Ale mám termín až v půlce prosince, tak to snad doženu
. A s tou chůvičkou taky nevím, ale spíš si ji pořídíme, protože máme dům na patro a ložnici nahoře, takže to bude asi nutnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tou podložkou nany, nemáte někdo návod k použití? My ji podědili bez bedny a návodu a nevím moc jak, se používá (kam umístit - pod prostěradlo, nad, pod tělo, hlavu… ) a kdy to začně řvát a co dělat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro Prochazkasrdcem :
Ahojky, můžu se zeptat na tu kočku? Máš v tomto směru nějaké zkušenosti? My máme kočičky dvě a určitě je neplánujeme dávat někam pryč (už tak, když jsme se stěhovali, si na nové prostředí zvykaly hodně dlouho). Ale právě se trošičku obávám, aby nežárlily, nebo tak něco. Nevím jak se k novému členu rodiny zachovají. Tak to asi budu muset malou hodně moc hlídat a až po čase uvidím jestli je to OK.
No i kvůli tomu jsme pořizovali monitor dechu, abych měla jistotu…
Tak jestli máte někdo zkušenosti a nějaké tipy jak nejlépe seznámit mimi s kočičkama, tak za ně budu vděčná. ![]()
Páčko a krásný den. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaikoura: hele já bych kočku i nechala prej to nevadí, ale máme malej byt 1+kk a tak nelze omezit přistup kočky k miminku a v šestinedělí by přece jen měla být víc chráněná..a navíc nám zateplujou barák a tak tu bude nadměrně hluku a špíny, že jsem si řekla, že nebudu malou od mala tak zatěžovat a než si trochu zvykne na nové prostředí mimo bříško,že budem bez kočičandy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro Prochazkasrdcem :
Aha tak to jo.
No my sice máme baráček, ale zatím jsme nikdy nikde dveře nezavírali, tak jsem zvědavá, jak to budeme dělat až se malá narodí … dám vědět.
Tak přeju, ať máte barák co nejdřív zatepenej, abyste měli klid. ![]()
Díky a krásný den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Romana Radošova1 , 19.1.26 23:04
- LenVecer , 22.12.25 10:59
- bublina9 , 19.11.25 20:35
- anonym.anonymka , 22.8.25 08:52
- zuzanka1 , 11.5.25 18:54
- Tarena , 17.1.25 21:13
- Coly , 12.1.25 09:49
- ke.rol.ka555 , 8.11.24 21:35
- marinana , 11.10.24 21:00
- Evineczka , 25.8.24 13:14
- Sanji219 , 1.7.24 11:39
- monana799 , 4.4.24 12:32
- Terina141 , 1.4.24 19:12
- raduzzza , 16.1.24 12:42
- amelye , 30.11.23 23:50
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Zvířecí burza - prodej zvířat pod 18 let
- 3.5.26 20:23
- Markéta736
- 1
Agolutin před KET
- 3.5.26 20:02
- Anonymní
- 1
Co vám víc vyhovuje při práci a řízení...
- 3.5.26 20:07
- kyslík
- 16
Zvládl to někdo bez AD?
- 3.5.26 20:23
- ka2ka
- 7
Početí po samovolném potratu
- 3.5.26 18:40
- Anonymní
- 2
Množství akcí ve škole, kolik pořádá ta...
- 3.5.26 20:16
- luckaa85
- 29
Špinění v 5+3TT
- 3.5.26 17:23
- Liskulaska
- 4
Zrušení termínu v PPP Olomouc, dostanu nový?
- 3.5.26 15:25
- lalaláček
- 1
Těhotenství, výtok v 24tt
- 3.5.26 16:01
- Neboj
- 3
IVP na střední škole - zkušenosti?
- 3.5.26 17:21
- chs.jasmin
- 3
Nové příspěvky
Zvládl to někdo bez AD?
- 3.5.26 20:30
- mado
- 8
Toxická feminita a její projevy
- Pyžamožrout
- 37
Doplatek alimentů - voják
- Venetia
- 463
Uz mě nepřitahuje partner - ztloustnutí
- 3.5.26 20:29
- Kelsey1
- 73
Zvířecí burza - prodej zvířat pod 18 let
- 3.5.26 20:29
- JancaS84
- 2
Množství akcí ve škole, kolik pořádá ta...
- 3.5.26 20:28
- mado
- 30
Doprovod puberťáků na prodlouženém víkendu
- 3.5.26 20:28
- Anonymní
- 37
Vrátila jsem se po šestileté mateřské do...
- 3.5.26 20:24
- plesata_katastrofa
- 188
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- 3.5.26 20:20
- _.Emilyyy
- 145
Co dnes vaříte?
- 3.5.26 20:18
- Betty MacDonald
- 65023
Ahojky
.Už se nám to pomalu blíží,tak jsem už začala minulý víkend vše prát,naštěstí bylo hezky,tak vše uschlo pěkně venku.To bylo malých věciček,plínky,deky,prostěradla,povlečení do postýlky a vše další.A potom to žehlení ale jak už jsem to měla naskládané ve skřínce,tak jsem byla spokojená.Zase mi ten víkend asponˇ trošku utekl a vím,že už nemusím myslet na to,že mám vše prát a žehlit.