Snažení 2026

• Fotoalbum (91)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.12.25 07:12

Snažení 2026

Ahoj všem, tak kdo se zítra přidává? A jaké jsou vaše příběhy, délka snažení? :hug: přeji všem, ať je Nový rok úspěšný :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.1.26 12:31

Také přeji ať je novy rok úspěšný. :srdce: My se radovali par dni po Vánocích asi 5 dni pozitivni testy i digitál a bohužel biochemické.. :,( Tak si budeme držet palce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3874
5.1.26 12:32

Ahojky, já se přidávám. Snažíme se rok a čtyři měsíce. Mě je 27, manželovi 36. Dnes mám buď ovulaci, nebo jsem těsně po ní. Zároveň je to naše poslední domácí snažení, už máme za sebou 2× IUI v létě a začátkem února půjdeme na poslední, pak bych už chtěla přejít k IVF, jsem už docela demotivována :mrgreen:.ale nejraději bych samozřejmě byla, kdyby to vyšlo teď a už jsme nešli nikam, pouze na těhotenské kontroly :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.1.26 15:18

Ahojky holky, snažíme se se znoubencem 9. měsíc a sledovala jsem 3 měsíce ovulaci na ultrazvuku u Mudr.

Ale aktuálně mám “problém”, nemáte některá podobnou zkušenost? Mně se to nikdy nestalo, vždy mám menstruaci a pak do další menstruace bez špinění.
Běžná délka cyklu cca 26-29 dní

Od 14DC do 16 DC bílkový výtok
zároveň pak
14-22 DC (do dneška) růžové / hnědé špinění. Na intimce vždy jen trošičku… zároveň mě střidavě bolí podbříšek jako před MS. Výjimečně mám i křeč a takové pnutí ve slabinách.

Sex byl 14, 15, 16 a 17 DC

Chci pockat i na další cyklus, zda se bude opakovat, než budu řešit u mudr. Ale zajímá mě, zda se to některé z vás stalo. Ovulační krvácení dle internetu má trvat max 2 dny, ale já špiním už víc jak týden…

Děkuji a přeji hodně štěstí. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3874
5.1.26 16:11
@Emejkal píše: Více

Hmmm, kdyby to začalo později, tak bych si řekla, že to může být nidace :think:… Neděláš ovulační testy, abys věděla, jeslti se to s ovulaci alespoň shoduje to špinění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
6.1.26 08:47

My už se s manželem snažíme rok a půl. Mám problém s cyklem. Ale už to začíná být lepší. Chodíme do CAR, měli jsme časované styky s ovitrelle a tento týden nás čeká ve čtvrtek nebo v pátek první IUI, podle toho jak dopadne zítra ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
6.1.26 10:14

Ahoj, také se k vám přidávám. :)

S přítelem se snažíme už od května 2023, máme za sebou všechna vyšetření, která dopadla dobře. Ještě mě čeká vyšetření průchodnosti, na které se chystám po tomto cyklu. Dneska jsem 13DC a pravděpodobně mám dnes ovulaci. Příteli je 28 a mě 27 (ještě chviličku :D). Řekli jsme si, že tento rok už to prostě musíme prolomit a uděláme pro to všechno. Už to trvá moc dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
6.1.26 10:36

Ahoj holky, ráda se k vám přidám. My máme doma čerstvě dvouletou holčičku a chceme dát šanci dalšímu snažení. O dceru jsme se snažili rok a půl, tak uvidíme jak dlouho to bude tentokráte. Podle teploty a hlenu ovulace proběhla včera a nějaké snažení taky bylo. Tak teď už jenom čekat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
6.1.26 10:41

Ahoj zeny, ja se tedy tez pridam :mavam: snazime se dva a ctvrt roku, mame za sebou 6× IUI, nejaky ten potrat a momentalne mame pred sebou IVF.
Ja jsem dle hormonalniho profilu v poradku, muj muz ma nizkou motilitu a spatnou morfologii, za rok dochazeni do CAR se ale zlepsil. Nicmene na spontanni poceti to stale nestaci :(
Deti zadne jeste nemame, je mi 30 let a muzovi 32, mame tedy nejvyssi cas, vzdy jsme si prali aspon 2 a idealne 3 deti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka587
6.1.26 20:16

Příspěvek smazán autorem

• Citovat
  • Upravit
89
7.1.26 20:40

Ahoj, přidávám se taky :mavam: My se snažíme od října 2024. Mně je 28 a partnerovi 30. Koncem roku už jsme byli na konzultaci v CARu a v podstatě nic extra na nás neshledali, tak si ještě dáváme pár měsíců čas, jestli se přecijen nezadaří a kdyžtak bude dál na programu IUI.
Ať máme všechny v tomhle roce štěstí 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
7.1.26 20:50

Tak u mě je problém štítná žláza
Mám 6.3 aktuálně TSH.
FSH mám 3.4 a AMH 2.9
Tedy se snažím upravit štítnou žlázu, to by mělo prodloužít Luteální fazi a zabránit právě tomu špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.1.26 11:18

Ahoj holky:) Jdu se přidat taky, snažíme se po SP v 9.tt dva roky, v létě jsme měli první IUI a teď si plánujeme další. Anamnéza nic zajímavýho, příteli je 29, mně 27, chceme vyzkoušet hlavně pořádně Mojžíšovku a fyzio, nějaké alternativnější cesty, tak třeba to konečně přinese vytoužené. Hlavně všem přeju, ať nám z toho nehrábne a máme se v rámci i mimo snažení z čeho těšit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.1.26 12:11

I já se letos přesunu do této skupiny. Snažíme se už přes dva roky, já mám 32 a manžel 36. letos jsme si řekli, že zkusíme první fázi asistence IUI, když se to doma samo zatím nepovedlo. Údajně jsme oba v pořádku, tak nevím proč se nic neděje.
Dnes jsem byla ultrazvuku a folikul roste. Za tři dny jdu znovu na ultrazvuk a pak by měli aplikovat. Vůbec nevím, co od toho mám čekat. Je možnost že to vyjde na první nebo druhý pokus? Nemám to moc s kým probrat. Už mě to trochu ničí to zklamání s každou MS. S mužem se mi moc nechce. on si pak myslí, že se na to moc zaměřuji. děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
8.1.26 12:18

@Martina613

Já jdu dnes na první IUI. Manžel 31 a já 30 let. U manžela vše v pořádku u mě jen vyšší AMH. Tak jsem zvědavá jestli to klapne a 14 dní najdu dvě čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí