Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martina613 píše: Více
My měli největší účinek při Folandrolu, to se koncentrace zlepšila ze 101 mil/ml na 149 mil/ml a zlepšila se i pohyblivost na nějakých 73%.
pak jsme ještě zkoušeli Profertil, ale tam nemáme pak spermiogram takže nevím jak moc to s ním hlo.
Ahojky holky,
tak já měla ovulaci opravdu hned po MS. V pondělí větší bolesti ale co jsem si užila v uteryto bylo hrozné
ve středu už se bolesti zmenšily a večer už žádná bolest.. Takže teď čekat
je na tom nekdo stejně?
Snažíme se už 2 roky.. mam za sebou 2× biochemické a jeden neúspěšný pokus IUI.. teď to vypadá, že se zadařilo přirozeně 🙏🏼 tak se modlím, aby se nic nepokazilo 😇
Ahoj. Ráda bych se přidala. Aktivně se snažíme asi od listopadu. Vzhledem ke špatným výsledkům biopsie dč si musíme pospíšit a tak jsme už navštívili Gennet. Máme za sebou spermiogram, fragmentaci, hormonalni odběry, genetické odběry a zítra jdeme na posezení nad výsledky. Jediné co vím, že spermiogram je nadlimitne dobrý. Pritel 2 deti má. Uz dospelé, spolu zatím žádné.
Ahoj holky, taky se k vám přidám. Snažíme se teprve čerstvě od prosince. Mně bude 27 a příteli 31. Léčím se na štítnou žlázu a bylo mi řečeno, že mám PCOS. Letos se do toho chceme taky pořádně obout až proběhne jedno mé vyšetření. Mám hodně dlouhé cykly a pravděpodobně část z nich je anovulační, takže uvidíme jak se bude letos dařit. 😊
Ahoj, taky se přidám. Mám dvě děti, roky jsem toužila po třetím, ale manžel nechtěl. Rozmyslel se teď, kdy začínám rozjíždět vlastní podnikání a do toho mám novou práci, musím odjet do zahraničí, ale po miminku moc toužím. Snažíme se první měsíc, teď jsem 29 DC, ale cykly nepravidelné. Testovat chci za pár dní, ale jsem strašně zvědavááá a snad nevydržím ![]()
Ahoj holky, přidávám se. Mám už šestiletou holčičku a chtěla bych ještě druhé:). Je mi 33 let a mám partnera o 13 let staršího. Zatím se úplně nesnažíme, ale nemáme ani ochranu. Před cca týdnem, když jsem měla plodné dny, jsem po nějaké době po sexu cítila celý den, že ze mě stále něco vytíká. Tak jsem si řekla, že by? Už se stalo i předtím, že se neudržel a první „dávku“ poslal do mě a zbytek ven. To vím, protože mi to sám řekl. Tohle jsem s ním neřešila. Viděli jsme se po delší době a tak je to možné, co myslíte?
Ovulku na sobě poznám. A myslím, že mohla být ten den.
. Tak uvidíme. Mám to dostat za týden a nejraději bych testovala furt. Ale hosté je brzo
. To čekání je stejně nejhorší. ![]()
@Anonymní píše: Více
Ahoj, kolikátý jsi den po ovu? Kdy chceš testovat? Trebajsme na tom stejně. Já chci v sobotu. To by tam mohlo už snad neco jít vidět. Ale asi to bude stále ještě brzo. 11 dní po ovu. Tak uvidíme. Ale asi mi zvědavost nedá a budu lovit duchy dřív. ![]()
@Bliss Ovulace nevím, kdy byla. Poslední ms 11.1., takže jsem vlastně 32DC? Nebo 31? Úplně nevím, jak se to počítá přesně
Teoreticky už mám zpoždění, ale těmi nepravidelnými cykly si nemůžu být jistá. Chtěla bych testovat o víkendu. Uvidím, jestli vydržím, u mě by už výsledek být měl vidět, ale přijde mi to jako zbytečné stresování dopředu, raději si počkám.
Ahoj holky, tak já měla ovulaci včera. Posledně mi pomohl mucinex spolu s letmylanem. Tak jsem zvědavá. Teď to desetidenní čekání je nejhorší. ![]()
Ahoj holky, po měsíci se ozývám. Minulý měsíc jsme před testováním s dcerou onemocněly, tak nebyla síla ani na to tady psát a stejně test bílý a pak hned došla MS. Měly jsme 14 dní chřipku, pak bylo snažení v době ovulace, pak jsme odjeli na chalupu tak mi to hezky uteklo a v pondělí bych zase měla mít MS. Dneska jsem jela okolo Dmka tak jsem si koupila test a zítra ho chci zkusit. Tak jsem zvědavá. Dneska jsem asi 9 DPO.