Jdu si k vám pro radu je mi 29 let a již 5 let užívám třetí týden cyklu gynprodyl kvůli nepravidelnosti menstruace. Menzes většinou dostanu dva dny po dobrání. Asi jen jednou se stalo, že nepřišla a byla jsem tehdy na usg a vše bylo v pořádku. Prostě jen vynechala i po progesteronu. Tento měsíc jsem dobrala před 10ti dny a menstruace stále nikde. Už asi 14 dní cítím občas v podbřišku pocit jakobych to měla dostat a bolely mě hodně prsa, bolest prsou je teď mírnější, ale dnes mě více bolí v podbřišku je to dnes poprvé taková silnější mírně křečovitá bolest. Nechráněný sexuální styk proběhl a to i v době kdy měla být podle kalendáře ovulace, avšak neověřovala jsem jestli sedí ovulace dle kalendáře, tedy tohle beru s rezervou, protože to počítá jak by to asi být mělo. Testy jsem si dělala od různých značek, naposledy včera tj 9 dní od dobrání progesteronu. Je šance na těhotenství? Pokud se nedostaví ani menstruace ani čárka na testu budu samozřejmě hned po novém roce řešit s gyn, ale poslední preventivka byla teď v listopadu a vše v pořádku. Zajímají mě spíše vaše zkušenosti a jak se vám těhotenství projevilo, případně jestli nemá někdo zkušenost s takovou situací protože internet je sice plný rad, ale nikdo nejsme podle příručky. Ještě dodám že miminko chceme.
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Jdu si k vám pro radu
je mi 29 let a již 5 let užívám třetí týden cyklu gynprodyl kvůli nepravidelnosti menstruace. Menzes většinou dostanu dva dny po dobrání. Asi jen jednou se stalo, že nepřišla a byla jsem tehdy na usg a vše bylo v pořádku. Prostě jen vynechala i po progesteronu. Tento měsíc jsem dobrala před 10ti dny a menstruace stále nikde. Už asi 14 dní cítím občas v podbřišku pocit jakobych to měla dostat a bolely mě hodně prsa, bolest prsou je teď mírnější, ale dnes mě více bolí v podbřišku je to dnes poprvé taková silnější mírně křečovitá bolest. Nechráněný sexuální styk proběhl a to i v době kdy měla být podle kalendáře ovulace, avšak neověřovala jsem jestli sedí ovulace dle kalendáře, tedy tohle beru s rezervou, protože to počítá jak by to asi být mělo. Testy jsem si dělala od různých značek, naposledy včera tj 9 dní od dobrání progesteronu. Je šance na těhotenství? Pokud se nedostaví ani menstruace ani čárka na testu budu samozřejmě hned po novém roce řešit s gyn, ale poslední preventivka byla teď v listopadu a vše v pořádku. Zajímají mě spíše vaše zkušenosti a jak se vám těhotenství projevilo, případně jestli nemá někdo zkušenost s takovou situací protože internet je sice plný rad, ale nikdo nejsme podle příručky. Ještě dodám že miminko chceme.