Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, taky se přidávám ![]()
Snažíme se čtvrtý měsíc, poctivě měřím bazální teplotu… cyklus mám teda dost nepravidelný, ale ovulace podle BT probíhá normálně.
Přítel byl na spermiogramu, hodnoty má nadprůměrné. Čekám, nepanikařím, ale je těžké na to nemyslet… je to naše první snaha o miminko.
Jinak jsem teď asi 3-5 dní před ovulací. Kdyby byl někdo podobně, klidně napište ![]()
@Karol798 Ahojky, čtu si tvou odpověď až teď:) Me ho nabídla po roce, tobě kdy? A jdeš teda na nej po jaké době?
Držím pěsti at je to nebolestné!
@Anonymní píše: Více
Ahojky. Jela jsem do Gennetu poprvé po roce a půl snažení.. udělali mi různé vyšetření, testy atd. Vše v pořádku. Pak navrhla spermio a prave HyFoSy.. kdyz jsem to doma s přítelem konzultovala, tak na spermiogram nechtěl.. A já si řekla, že tomu ještě teda necháme volný průběh.. Ze se třeba zadaří..
Jenže po dalším roce pořád nic. Tak jsem to doma konzultovala a přítel naštěstí úplně v pohodě, řekl, že tam zajedeme, ať víme kde je zakopaný pes.. Popravdě, čím víc se to blíží, tím víc jsem nervózní, když ten vejcovod mam jenom jeden. :/
Ahoj, rada bych se k vam pridala. Pred koncem roku jsme si s manzelem rekli, ze je teda cas na druhe dite a hned napoprve to vyslo.
Bohuzel ale carka nesilila a dnes jsem 1DC ![]()
Tak dnes 14 den po IUI a je tam slabá druhá čárka (duch?). V reálu je vidět lépe. Ale nevím zda to mohu brát jako pozitivní test. Dělala jsem dva Mama testy a na obouh je slabá čárka. Ještě jsem dělala in:time Pregnancy a tam něco též bylo ale to nešlo vyfotit.
Teď nevím, zda mám volat do CAR, že mám pozitivní test, musím volat kvůli receptu na progesteron. A nebo počkat, zkusit zítra a kdyžtak volat zítra, pokud tam bude posun.
@Anonymní píše: Více
Moc děkuju, dám hned zítra vědět. Alespoň budeme vědět, na čem jsme. ![]()
@Link11 píše: Více
Ahojky, nic moc tam bohužel nevidím..
zkus ještě zítra, snad bude videt víc. Moc držím palce. ![]()
@Link11 ja tam teda dušíka vidim ![]()
Ještě to neni tak silné, ale je tam ![]()
Ja dnes taky testovala a zatím sílí, tak mam radost ![]()
Děkuji
Tak ty už máš nádherné čárky.
Jsem taková na vážkách, jestli volat do CAR. Ale asi počkám do zítra a uvidím podle zítřejšího testu.
@Link11 píše: Více
Jee, mně to nešlo přiblížit. Jasně, že to je vidět!
![]()
Hodně ženských říká, že mamatest jin udělal falešný čárky, ale mně teda nikdy!
Moc držím palečky. Ja si pak dělala několikrát i přes den, nevydržela jsem do druhého dne. ![]()
@Link11 za mě to může s větší pravděpodobností souviset s těhotenstvím. Takováhle čárka by po ovitrelle nebyla tak dlouho, byla by už nepatrná a po rozkliknuti foto je to hezky dusík. Čeká me taky Iui, tak ti držím palce. Dej vědět.
@Link11 ja ho tam fakt krasne vidim, myslim, že bys tam mohla klidně cinknout, ale pokud budeš zitra jistější, tak tím určitě nic nezkazíš ![]()
@Link11 Kolik si mela dominantních folikulu? A pamatuješ si velikost pri plánování Iui? Taky me to brzy čeká
![]()
Ja 5.1. před IUI mela jeden dominantní folikul 16mm, 6.1. injekce a 8.1. IUI a vypadá to, že se zadařilo ![]()
Příspěvek upraven 22.01.26 v 08:22