Snažení 2026

• Fotoalbum (100)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
95
15.1.26 08:16

@bonsaj493

Tak 10 DPO, to může být ještě i uhnizdovani, to teplota také klesá ne. Tak uvidíš co teplota zítra. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
15.1.26 16:04

@bonsaj493 taky jsem 10dpo, test negativní, ale říkám si, že je třeba ještě brzo :) včera jsem měla taky pokles a dneska se zase vrátila teplota nahoru. Jsem zvědavá co bude další dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.26 18:36

Muzu se holky zeptat obecně všech, co požíváte za doplnky? Ja brala Inofolic, ted jsem přešla na Nosifol a i tak je to stále dost peněz dlouhodoběji, myslíte že je lepší jen čistý inositol a k tomu třeba těhotenské vitaminy? Dekuji za radu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
746
15.1.26 19:25
@Anonymní píše: Více

Při prvním snažení, které trvalo rok a půl jsem tak nějak vyzkoušela všechno. Ale nakonec jsem došla k názoru, že pokud člověk nemá důvod proč něco přidávat, tak bych brala jenom kyselinu listovou a jen tak nepřidávala nic navíc. Plus pestrá strava je základ. Jasně pokud něco nefunguje v cyklu tak pak říkám ano nějakým doplňkům. Ale doporučuji třeba profil Petry Zehnalkové na Instagramu. Zabývá se doplňky, které opravdu fungují a jsou v dobré formě. Rozhodně bych nekupovala drahotu z lékárny, která má skoro nulovou vstřebatelnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.26 19:53

Jsem na tom stejně holky, dnes 10 DPO teplota klesla a test bílý.. takže čekám MS 🙈

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.26 19:53

@Katynka6 moc děkuji, problémy s cyklem nemám, ale dr mi doporučila na vaječníky doplňky s tim inositolem. Ale dlouhodoběji se to opravdu už prodraží, aktuálně rok. Takze uz přemýšlím, ze přejdu na klasiku listovku a k tomu inositol :nevim:
A vy se nyní snažíte jak dlouho? :hug:

• Citovat
  • Upravit
1366
15.1.26 19:56

Ja za tri roky snazeni vyzkousela vsechno. A vic baleni. I caj mojzisove. A nakonec pomohly vzdycky leky na podporu ovulace (letrozol). Mela jsem delsi cykly a nepravidelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
15.1.26 19:57

Ja za tri roky snazeni vyzkousela vsechno. A vic baleni. I caj mojzisove. A nakonec pomohly vzdycky leky na podporu ovulace (letrozol). Mela jsem delsi cykly a nepravidelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.1.26 15:00

A po letrozolu to dopadlo jak? Já ho dostala teď v lednu tak jsem zvědavá. Přijde mi, že mě víc bolí hlava i když na to netrpím.
Jen nevím zda nepřeháním. Už dlouho se snažíme tak mám pocit, že hledám něco neobvyklého, co by značilo, že se to povedlo snad v každém cyklu… :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
16.1.26 16:43

@Martina613 po letrozolu jsem byla 3× tehotna. Dvakrat to nedopadlo a jednou ano. Kazdopadne uspesnost byla “otehotneni” a to se vzdy hned povedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.26 16:55

Holky včera jsem psala o poklesu, dnes teplota zase ráno stoupla, tak mi to nedalo a udělala jsem teď test ještě a něco tam je :) tak snad bude sílit 😊

• Citovat
  • Upravit
3965
16.1.26 19:05

Super, kolik jsi dpo? Mě taky dnes stoupla teplota po včerejším poklesu, ale na testu nic :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.26 19:55

@bonsaj493
Jsem tak 9-10DPO.
Delala jsem mamatest, tak snad bude sílit, pak koupím digitální Clearblue 😊
Treba ti taky čárka ještě vyskočí 😊

• Citovat
  • Upravit
3965
16.1.26 20:31

Já jsem už 11 dpo dnes, takže moc nevěřím :) ale tobě držím palce :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.26 07:12

@bonsaj493
Moc děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie