Snažení 2026

• Fotoalbum (97)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
746
11.1.26 20:06

@nikca025

A nevíš náhodou proč se mi cyklus vypisuje v grafu od posledního dne menstruace? Proč ho tam nemám od prvního dne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1136
11.1.26 22:42

@Katynka6 To je divný, mně se vždycky zobrazuje od prvního. Jak vypadá tvůj kalendář v aplikaci? Pošleš screenshot?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
12.1.26 17:02

@nikca025 posílám prosinec a leden. Tam je to podle mě hezky vidět, kdy byla MS a kdy ovu, ale graf si dělá co chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1136
12.1.26 21:47

Tam budeš mít někde problém, protože 27 máš vedeno jako 1DC v tom kalendáři. Ale čím to může byt, to netuším. Možná bych zkusila ten 27. smazat, třeba se ti to přehodnotí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.1.26 10:55

Ahoj holky, nebyly byste mi ochotné poradit s mým grafem? Měřím první měsíc a nějak se mi nezdá ten vzrůst teploty že je nějaký moc pozvolný i když mi aplikace ovulaci zaznamenala tak se bojím že neovuluju nebo je něco špatně :,( co si o tom prosím myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
13.1.26 11:07
@Ferdicka píše: Více

Ahojky, taky mě to vždy znepokojovalo, ale mívám to dost podobně a dle utz ovulace vždy proběhla :). Takže podle mě bez obav. A ovulační test jsi pak už nedělala? I to pomůže aplikaci s vyhodnocením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.1.26 11:09
@bonsaj493 píše: Více

Teda moc děkuju za reakci, to jsem ráda že nejsem úplně mimo. Příští měsíc zkusím testovat víc. Tento jsem testovala ve špatné dny asi a dostávala jsem tak silně negativní že mě to naštvalo a už jsem nepokračovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
13.1.26 16:32

Aha, no lepší to je vydržet no :mrgreen:. Uvidíš, mohla být malinko později než ukazuje aplikace. Jelikož ti to testování konci negativním testem a hned další den vyznačila aplikace ovulaci, to by už měl být poslední test pozitivní, kdyby to tak bylo. Měl by, nemusí, někdy prostě testy stejně nevychází. Ale příští cyklus bych případně zkusila dělat testy až dokud neuvidíš pozitivní :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.1.26 16:36

@bonsaj493 Dobře, udělám to tak ale jsem teda děsně netrpělivá, už bych nejradši měla ten další cyklus, takhle jestli ještě byla ta ovulace posunuta jak říkáš tak ani není moc šance na to aby se povedlo, takže je teď je jen zbytečné čekání. Nějak se od toho nemůžu oprostit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
13.1.26 17:01

A měla jsi i předtím přirozený cyklus (bez HA)? Případně jak dlouhý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.1.26 10:12

@bonsaj493 Ano, já jsem už bez HA několik let, snažíme se rok, jen teď právě v listopadu jsem měla pilulku po ZT a od té doby jeden celý cyklus po první menstruaci 29 dní, který jsem neměřila a spíš byl nějaký divný protože předtím jsem mívala cykly 35-40 dní, takže ten co mám teď (Ovulace asi 26. den) vypadá normálněji pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
14.1.26 14:32

@Link11 ahojky, tak jak si na tom? Mě po tom progesteronu pobolívá podbřišek (přisuzuji to progesteronu). Jinak nic zvláštního nepociťuji, cítím se pořád stejně.
To čekání je za trest :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.1.26 07:09

@Maruna401

Ahoj, zatím vše také přisuzuji progesteronu. Jsem strašně, nafouklá, dělá se mi více akné kolem pusy a spánků. Trošku pobolíva podbřišek a trochu cítím prsa.

To čekání je strašné no, ale už jen týden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.1.26 07:18

@Link11 Tak to máme stejné, taky jsem nafouklá, pleť se mi zhoršila, ale prsa zatím nic.
No je to boj😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
15.1.26 07:44

Tak u mě nejspíš zase nic, dnes jsem 10 dpo, teplota klesla (ale MS přijde až v úterý) a test čistý jako padlý sníh… :/ no tak znovu až někdy v květnu :roll:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí