Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak jak jsi natom? Testování už se pomalu blíží.
Já se cítím úplně normálně, prsa nebolí, podbřišek jen občas, jen se mi rozjelo pořádně akné, na tvářích a kolem pusy.
Ahojky holky,
ráda bych se k vám přidala.. Mě 32, přítel 33 snažíme se o druhé.. V dubnu mám nástup po mateřské do práce a čekali jsme zda se podaří hned po vysazení HA ( teď je to druhý cyklus).
Vitamíny žádné nemám, u prvního jsem zkoušela mateří kašičku ale spíš si myslím, že mi pomohlo vypnout a nemyslet na snažení
.
Takže od včera začínáme 3 měsíc snažení, tetka dorazila
.
@Link11 ahojky, já jsem na tom úplně stejně jako ty, prsa nebolí, akné se mi také dost zhoršilo, ale podbřišek cítím dost ted hlavně takové píchání u třísel a asi 7-8DPO ten podbřišek byl nejhorší taková neznámá bolest občas až k čípku a šimrání k pupíku. No jsem na nás zvědavá, jak to dopadne.
Přemýšlím, že zkusím zítra testnout ![]()
@Maruna401 @Link11 Tak to se musím připojit, teď jsem cca 8dpo a tenhle měsíc po ovu je to teda dost děsný, bolí mě prsa skoro všechny dny, teď předevčírem se mi vyrojilo akné které skoro nikdy nemám, pořád mě tlačí podbřišek. Doufám, že to znamená že se zadařilo protože jinak jsem nějaká rozhozená bych řekla a to se mi teda nelíbí vůbec ![]()
@Ferdicka ahojky, já si myslím, že my to máme po progesteronu, ale třeba se zadaří. Každopádně všem budu držet palečky ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat na něco ohledně ovulačních testů. S manželem se snažíme o mimi a poprvé zkouším ovulační testy. Mívám dlouhé cykly (30-39 dnů). Vím, že má být testovací čárka stejně silná nebo silnější než kontrolní. Testovala jsem 15-17dc (teď jsem 17dc). Čárka nebyla silnější a teď slábne, budu testovat dál, ale přijde mi to divné. Nesetkaly jste se s tím už? ![]()
@Anonymní píše: Více
Těžko říct
, ale pokud testuješ jen jednou denně tak jsi jen nemusela zachytit vrchol mohl být třeba toho 16DC, jen později a poté už to jen klesá. Nebo teprve bude. Ono záleží také jak moc piješ a kdy děláš.
Máš třeba i jiné ovu příznaky? Třeba plodný hlen, bolest na jedné straně.
Já testnu asi až ve čtvrtek.
Ale jen co jsem napsala, že se u mě skoro nic neděje. Tak začal bolet podbřišek i prsa. No už brzy se to dozvíme. ![]()
Všechny jsem dělala v 19 hodin. Snažila jsem se předtím ty dvě hodinky nepít. A toho 15dc jsem cítíla lehké pobolívání na pravé straně (které bylo i toho 16dc), díky tomu jsem si taky vzpomněla, že jsem chtěla zkusit ty ovu testy. Nějakého výrazného hlenu jsem si nevšimla, mívám ho mírný celou dobu cyklu. ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak to mohlo dojít k vrcholu 16 DC někdy krámu. Takže jsi třeba jen nezachytila.
Ahojky holky, tak jsem zkusila ten test a neco tam asi vidím ![]()
Co myslíte?
@Link11 Děkuji:smiling_face_with3_hearts: Taky dej pak hned vedet až testneš. Budu držet palce❤️
@Maruna401 Teda! Taky tam vidím čárečku, moc držím palce
Tak to nebylo jenom z progesteronu, tos normálně dala naději i mě, ale já ještě počkám, jsem teprve 9 dpo a navíc mi teplota teď poslední dva dny dost klesla ![]()