Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ahojky, tekutina se dostala jen do rohu dělohy.. Ani kapička se nedostala do toho vejcovodu.. Takže mi řekla, ať na nic nečekáme a jdeme do IVF.. Tak mám alespoň motivaci na co šetřit..
Jsem hrozně smutná..
Tak já dnes nevydržela dělala test. 13d po injekci. 11 po IUI. Byl úplně jasně bílý
už fakt nevim proč se to neděje:-( Přitom to bylo vidět i na ultrazvuku jak ty spermie dali až k vajíčku. Myslíte, že bych mohla mít ještě šanci? Tento cyklus se mi děli i samé divné věci jako pálení žáhy, které nikdy nemám, návaly horka v noci i ty prsa mě pár dní pobolívali ![]()
@Martina613 bohuzel, asi moc ne. Tvoje priznaky budou spis spojene s progesteronem.
Jdete do dalsiho IUI?
Ahoj holky, tak se k vám připojuji. Dnes jsem 10dpo a na testu bílo. Příští cyklus mám brát letmylan a poté ovitrelle 250, tak snad se povede. ![]()
@Martina613 tak zkus ještě pozítří, nidace mohla proběhnout později, ale je fakt, že jsem 12DPO už měla viditelnou čárku, ale možné je vše.
Ja teda dnes 16DPO takto a 29. jdu na krev.
Dobře ráno holky, tak jsem na pochybách. Večer 10dpo kolem té 11hod jsem lehce zašpinila, měla jsem i takové pnutí pořád, tak jsem si říkala, že už se mi rozjíždí menstruace. Jenže od té doby prostě už nic a i bolesti přestaly. Tak že by to bylo implantační krvácení.? ![]()
@Maruna401 Gratuluju a držím palce ať je vše co nejlepší.
Zkusím ještě test v úterý tak jak mi napsali na klinice, ale upřímně moc nadějí si nedávám. Myslím, že kdyby tam něco bylo už by se to ukázalo na tom prvním.
@Liskulaska I když tohle bylo první IUI. Bylo nám řečeno, že by zkusili max. ještě jednou IUI jinak že by se spíš přiklonili k IVF. Ale do toho se teda ještě vůbec neženu. ![]()
@Martina613 tak ono to IUI je takovy vylepseny sex no ![]()
S tim ze musis litat do CARu a furt myslis na to jak to dopadlo.
Nevim, jestli vas tlaci vek, ale ja bych zpetne po druhem IUI tlacila vic na muze, abychom do dalsich uz nesli a rovnou pozadali o IVF.
Ahoj, 15.1. jsem vysadila po 12 letech HA a nyní to necháme osudu 😊.
Každopádně ráda bych otěhotněla co nejdříve, ale necháme tomu volný průběh 😁
Já jedu dnes do Gennetu na výsledky spermiogramu..
Jsem na to zvědavá. Budeme rovnou plánovat IVF. Prošly jste si tím holky někdo?
@Karol798 píše: Více
My se na IVF chystáme na jaře
. Původně mělo být teď, ale bohužel se už podruhé muselo odložit kvůli mým zdravotním problémům
. Jinak máme všechna základní vyšetření za sebou, byli jsme dříve než po tom roce snažení jak se doporučuje
. Pak jsme zkoušeli 2× IUI, mělo být ještě potřetí, ale to už právě s ohledem na moje zdraví nevyšlo, tak ho už vynecháme.
Ahojky holky,
Holky chtěla jsem se zeptat.. Včera jsme slabé špinění po MS ale dnes jsem úplně vyřízena jak mě bolí podbřišek a mám chutě
. Může být ovulace hned po MS?
@Karol798 Ahoj, Zrovna jsem na tebe myslela a šla se podívat sem, jak jsi dopadla
Co ti řekli?