Snažení 2026

• Fotoalbum (91)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.1.26 14:16

@Karol798 Ahoj, Zrovna jsem na tebe myslela a šla se podívat sem, jak jsi dopadla 8o Co ti řekli? :,(

• Citovat
  • Upravit
11
23.1.26 19:10
@Anonymní píše: Více

Ahojky, tekutina se dostala jen do rohu dělohy.. Ani kapička se nedostala do toho vejcovodu.. Takže mi řekla, ať na nic nečekáme a jdeme do IVF.. Tak mám alespoň motivaci na co šetřit.. :( Jsem hrozně smutná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.26 20:14

@Karol798 to mě moc mrzí 8o :,( posílám sílu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
11
23.1.26 20:16
@Anonymní píše: Více

Moc děkuju. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.1.26 10:51

Tak já dnes nevydržela dělala test. 13d po injekci. 11 po IUI. Byl úplně jasně bílý :nevim: :,( už fakt nevim proč se to neděje:-( Přitom to bylo vidět i na ultrazvuku jak ty spermie dali až k vajíčku. Myslíte, že bych mohla mít ještě šanci? Tento cyklus se mi děli i samé divné věci jako pálení žáhy, které nikdy nemám, návaly horka v noci i ty prsa mě pár dní pobolívali :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
24.1.26 11:03

@Martina613 bohuzel, asi moc ne. Tvoje priznaky budou spis spojene s progesteronem.

Jdete do dalsiho IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
24.1.26 13:12

Ahoj holky, tak se k vám připojuji. Dnes jsem 10dpo a na testu bílo. Příští cyklus mám brát letmylan a poté ovitrelle 250, tak snad se povede. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
24.1.26 14:35

@Martina613 tak zkus ještě pozítří, nidace mohla proběhnout později, ale je fakt, že jsem 12DPO už měla viditelnou čárku, ale možné je vše.
Ja teda dnes 16DPO takto a 29. jdu na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
25.1.26 09:39

Dobře ráno holky, tak jsem na pochybách. Večer 10dpo kolem té 11hod jsem lehce zašpinila, měla jsem i takové pnutí pořád, tak jsem si říkala, že už se mi rozjíždí menstruace. Jenže od té doby prostě už nic a i bolesti přestaly. Tak že by to bylo implantační krvácení.? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.1.26 15:12

@Maruna401 Gratuluju a držím palce ať je vše co nejlepší.
Zkusím ještě test v úterý tak jak mi napsali na klinice, ale upřímně moc nadějí si nedávám. Myslím, že kdyby tam něco bylo už by se to ukázalo na tom prvním.
@Liskulaska I když tohle bylo první IUI. Bylo nám řečeno, že by zkusili max. ještě jednou IUI jinak že by se spíš přiklonili k IVF. Ale do toho se teda ještě vůbec neženu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
25.1.26 16:39

@Martina613 tak ono to IUI je takovy vylepseny sex no :nevim:
S tim ze musis litat do CARu a furt myslis na to jak to dopadlo.
Nevim, jestli vas tlaci vek, ale ja bych zpetne po druhem IUI tlacila vic na muze, abychom do dalsich uz nesli a rovnou pozadali o IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.26 18:50

Ahoj, 15.1. jsem vysadila po 12 letech HA a nyní to necháme osudu 😊.
Každopádně ráda bych otěhotněla co nejdříve, ale necháme tomu volný průběh 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
26.1.26 07:44

Já jedu dnes do Gennetu na výsledky spermiogramu.. :) Jsem na to zvědavá. Budeme rovnou plánovat IVF. Prošly jste si tím holky někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3874
26.1.26 07:48
@Karol798 píše: Více

My se na IVF chystáme na jaře :mrgreen:. Původně mělo být teď, ale bohužel se už podruhé muselo odložit kvůli mým zdravotním problémům :roll:. Jinak máme všechna základní vyšetření za sebou, byli jsme dříve než po tom roce snažení jak se doporučuje :). Pak jsme zkoušeli 2× IUI, mělo být ještě potřetí, ale to už právě s ohledem na moje zdraví nevyšlo, tak ho už vynecháme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
26.1.26 09:29

Ahojky holky,
Holky chtěla jsem se zeptat.. Včera jsme slabé špinění po MS ale dnes jsem úplně vyřízena jak mě bolí podbřišek a mám chutě :lol:. Může být ovulace hned po MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí