Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107
22.1.26 07:52

Holky, moc děkuji, je to po roce a půl co se vůbec něco na testu objevilo. Tak uvidím jak se to bude vyvíjet. Samozřejmě budu informovat. :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.26 07:52

@Maruna401 Jee, to je super, držím palce. Ja čekám na folikumetrii a potom naplánujeme.

• Citovat
  • Upravit
107
22.1.26 08:03
@Anonymní píše: Více

Já byla na folikulometrii 9DC, na pravo byly dva větší a nalevo jeden větší, ale velikosti si nepamatuji. Poté jsem byla 12 DC tam byl na pravé straně jeden větší 14,5 mm a jeden menší kolem 11mm a jeden na levé ten měl 15mm. Poté jsem byla ještě 14DC, tam už byl dominantní na levé straně 18mm, na pravé se už nevyvíjely. V ten den, co jsme se vratili CAR tak jsme pichli Ovitrelle kolem oběda. A 15 DC jsme šli na IUI, po IUI mi ještě dělal doktor ultrazvuk a říkal že tam vajíčko ještě je ale že si myslí že nejpozději 16DC ráno se uvolní, to už velikost neříkal.

Držím ti palce do IUI, hlavně se ničeho neboj. Vůbec to nebolí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.26 10:57

Holky, ja ted mela toto na testu a těhotna nejsem  :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.26 13:58

@Link11 Tak iui tento měsíc nebude. Folikuly 4-5 ve velikostech 14,15 mm :lol: :roll:
Tím že je čtvrtek a ovulace bude o víkendu, tak nemám další kontrolu, aby se zjistilo, kolik se jich vyvíjí…. :lol: Bože. Ale domácí snažení povoleno, prý pátek, sobota a neděle ať se snažíme. Tak je větší šance, ale zvýšené riziko vícerčat. Normálně bych se snažila až další cyklus, ale když jsem brala clostylbegyt, což je zásah do těla, tak mi je lito ten cyklus nechat plavat, Achjo.

• Citovat
  • Upravit
23.1.26 06:13

Ahoj, snažím se už několik let a věřím, že letos se to konečně povede, protože plánuji podstropit IVF. Držím vám všem palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
23.1.26 07:42

Tak se mi zdá, že tam malinký posun je. Tak se uvidí v následné dny. Ale myslím, že na to že je to 15 den tak je ta čárka slabá. Zůstávám nohami zatím pevně na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.26 08:19

Tak já dnes 1DC po falešných čárkách na mamatestu. Uz ho příště kupovat nebudu, at pak nejsem zklamaná. Ted jsem si myslela, ze uz to dopadlo a zase nic 😞

• Citovat
  • Upravit
107
23.1.26 08:55
@Anonymní píše: Více

Tak to mě mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.26 09:03

@Link11 dekuji
Držím palce, aby test sílil. Zatim to vypadá nadějně 😊

• Citovat
  • Upravit
1311
23.1.26 10:22

@Link11 sleduju to jen tak letmo, ale jestli jsi 15 den po IUI, tak test je opravdu slaby, doporucuju si zaskocit 2× na krev, at mas jasno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
23.1.26 10:38

@Liskulaska

Děkuji za radu, též si to myslím. No uvidím co přinese víkend, jestli tam bude nějaký posun a kdyžtak si v pondělí zavolám na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
23.1.26 10:44

@Link11 pripadne zkus jeste jinou znacku testu, jestli mas dneska prostor zaskocit nekam do lekarny. Ten mamatest neni moc idealni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
23.1.26 10:48

@Liskulaska

Dělala jsem ještě test z Benu Livesana a tam je též duch. Tak se uvidí později co se z toho vyklube :) Ale zítra asi testovat nebudu a udělám až v neděli, nebo v pondělí a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.1.26 14:16

Holky, tak mám po HyFoSy. :( Bolest vůbec žádná.. Za to výsledek katastrofa.. budu muset na IVF..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí