Snažení 2026

• Fotoalbum (92)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
11.2.26 22:26

@pujda fakt? Rozjela se? :/ Nebo jen špiníš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.2.26 22:28

@Katynka6 Máme to podobné a taky budu testovat. Tak si dame vědět:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pujda
12.2.26 06:45

@Bliss Už se rozjela naplno :( Mám na to už jen dva cykly. Později už by mé vycestování vyšlo na 1. trimestr, což nechci. A pak nevím, už bych měla mezi dětmi obr věkový rozdíl a to mě hodně trápí. Uff…

• Citovat
  • Upravit
742
12.2.26 15:30

@Bliss tak u mě zatím dneska bílo. Zkusím ještě v sobotu a v pondělí by měla dojít MS kdyžtak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.2.26 05:14

Holky tak já nevím, co si o tom myslíte? Je to anovulační? 🫣 😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
13.2.26 16:03

@Tess55 z těch fotek to jde blbě poznat, ale 22dc mi přijde pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3923
13.2.26 18:46

@Tess55 vítej v klubu, mám to teď dost podobně :mrgreen:. Moje testy vypadají podobně jako ty tvé, mám stejnou značku. Akorát teplotu měřím až poslední tři dny, ale mám ji v podobných hodnotách :mrgreen:. Je to záhada… Přitom 13× jsem ovulaci správně detekovala… (Když zahrnu i cykly na klinice), jinak 11×…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
13.2.26 19:20

@bonsaj493 @Tess55 Plodný hlen si hlídáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.2.26 09:07

@Katynka6 mam to stejný. Zkusím ještě dneska ráno, jen co se vyškrábu z postele. Ale nic na sobě nepocituju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.2.26 09:09

@pujda aha tak to mě mrzí. A budu nadále drzet palce :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
14.2.26 10:16

@Bliss tak já mám test úplně bílý a včera jsem začala lehce špinit. Tak už jenom počkat na MS a hurá na další měsíc. Dneska jdeme s manželem na sushi tak si aspoň můžu dát jakékoliv a nemusím se ohlížet na těhotenství. Vždy si hledám nějaké plusy, když už to nevyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
14.2.26 13:18

Ahojky, pridavam se k Vám, ačkoliv stále nevím, jak jsem na tom ohledně pravděpodobnosti uspesneho těhotenství. Byla jsem tu ve Snažení 2024 a 2025. V roce 2023 porod 33+6, zdravý chlapeček, to jsem tuto stránku ještě neznala. Mám za sebou v letech 2024-2025 2× zamlklá těhotenství, poslední skončilo perforaci dělohy při kyretáži. Brala jsem cca 8 měsíců duphaston na nepříjemné predmenstruacni stavy, menstruace mi ale každým měsícem slábla, poslední 3 mesice jsem k tomu brala estrofem, přesto menstruace už skoro žádná. Byla jsem na různých vyšetřeních, imunologie prý v pořádku, ačkoliv mám zvýšené množství NK buněk v periferii. NK buňky z dělohy nemožné pro nízkou sliznici vzít. Hormony jsem prestala brat, byla jsem v CARU a budou mě teď sledovat bez hormonální léčby. Od unora mam sice po roce po perforaci delohy snazeni zase povolene, ale nevim, jestli to má cenu, kdyz mi naposledy s hormonalni lecbou dorostla sliznice uz jenom 4mm. :nevim: :,(
Držím tu všem palce. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
14.2.26 15:39
@zubnice847 píše: Více

No to jsem si říkala taky, ale vůbec se to pak nepotvrdilo. Ani z aplikace na testy a ani v grafu nejsou 3 po sobě jdoucí teploty nahoru. 😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
14.2.26 15:44
@bonsaj493 píše: Více

Já testy pořídila na aliexpresu na doporučení z jedné skupiny tady. 😊 Doufám, že měří správně. Vypadá to, že ano. Tak to mi pak řekni jak to pokračuje. A když nedorazí, tak jestli si na to budeš něco kupovat nebo budeš konzultovat s doktorem. Já jsem si teď objednala myo-inositol, omegu 3, kyselinu listovou v aktivní formě a hořčík v prášku od brainmarketu. Tak třeba to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
14.2.26 15:45
@zubnice847 píše: Více

Ano hlídám. A taky jsem si ho vyznačila v tom grafu. 😕 proto mi je to divný, že hlen by byl, ale testy a teplota stoupající není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí