Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zubnice847 tyjo to muselo bejt hrozný. Doveduwsi představit to nadšení 😏 9 je ještě čas 🙂 kdy plánuješ další test?
Holky, otázka…pijete během snažení alkohol? Nemyslím denně párty, ale občas s manželem sklenku piva nebo víno. Nebo jste úplně vynechaly, jakože naprosto? Nemyslím abstinenty i mimo snažení ![]()
@Michaela 34 No málem jsem šla vzbudit manžela.
Já to nejsem schopna vydržet, takže zase zítra. U všech všech těhotenství jsem měla už 10dpo vždycky pozitivní test, ale tento cyklus tomu moc nedávám.
@zubnice847 taky bych určitě šla hned zítra ráno 😄 přitom vím, že mě to akorát bude zase stresovat když tam pořád nic nebude. Takhle bez testů má člověk tu naději větší o něco dýl. Ale jak už sem psala, sama podle mě už začnu zase testovat taky brzo 😄 u prvního syna si vůbec nepamatuju kdy sem nějaký test dělala. Ale u druhého samozřejmě taky testovací mánie
Prd vynechávám 😄 včera sem si třeba normálně dala s mužským pivo 😄 jim co sem jedla, piju co sem pila. A na druhou stranu druhý syn se nám podařil až po tom co sme se totálně opili na mých narozeninách 😄 takže tak
@Michaela 34 Tak jsem teď testovala ještě 2×, protože tomu nemůžu uvěřit, ale on tam ten duch normálně je a tak silnej, že ho vidí i poloslepej manžel. Tak uvidíme, jak to půjde dál. Takže mucinex a aspirin zase zabral, takže doporučuji. 🤣
@zubnice847 a já piju jen prach obyčejný grepovy džus a jim nějaký vitamíny 😄 mužskej teda bere fertin. Ten bral i když jsme se snažili o syna. Ale těžko říct, jestli to k něčemu pomohlo nebo to bylo v našem případě fakt štěstí, že to vyšlo 🙂 to uvidíme teď, při dalsich pokusech 😄 moc gratuluji ❤️
@Michaela 34 Děkuji, ale uvidíme. Dělala jsem si digitální a negativní, takže jsem v úplném začátku.
Manžel taky bral nějaké ty doplňky, Folandrol mám pocit, že se to jmenovalo, ale jestli to mělo nějaký účinek, kdo ví.
Ono je to nakonec stejně všechno v hlavě, když to má člověk na háku, tak zákonitě otěhotní raz dva.
Budu držet palce, ať se povede co nejdřív. ❤️
@zubnice847 nějaký účinek to asi mělo 🙂 nebo aspoň u nás sem to viděla černé na bílém na druhém spermiogramu. Výsledky ale byli stále hodně pod šanci na úspěch. Nicméně, když na ten druhý spermiogram šel, tak už sem věděla že sem těhotná 😄 chudák. Jenže sem to zjistila v noci a chtěla sem mu to oznámit nějak hezky. Ne ráno na rychlo před odjezdem 😄 ale co. Neubylo ho 🤪
Děkuji 😊 😊
@zubnice847 ahoj, prosím můžeš napsat jak si konkrétně brala ten aspirin a mucinex? Viděla jsem to hodně na tiktoku v zahraničí, ale u nás nic. A případně kde si je sehnala? 😊
@Tereza771 V zahraničí se nasazuje aspirin často hned po menstruaci, každý den tableta denně, ale po jídle, protože dost dráždí žaludek.
Na menstruaci zase vynechas a po zase začneš. Beru 100mg.
Mucinex jsem objednala z iherb. Je sice trošku dražší, ale už podruhé jsem s ním otěhotněla okamžitě. Takže je to buď v hlavě nebo to něco dělá.
Ten jsem nasadila hned, jak jsem viděla plodný hlen a začal mi tmavnout ovulační test. Co 12 hodin jedna tableta a skončila jsem den po ovulaci.
@Michaela 34 Ježíš, to je super náhodou. Taková odměna, že byl statečný. 🤣 Tak ať zobe a držím palce. ❤️
@eavinka 3112 Trošku tmavší, ale furt člověk loví duchy. Každopádně digitální už byl ráno pozitivní 1-2 týdny. Tak uvidíme. Příští týden musím na kontrolu, aby mi předepsala další progesteron a uvidíme, jestli se koukne, zda to budou dvojcata nebo ne. ![]()