Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem tu nová, nebo teda jak se to vezme.
Nesnažíme se, nicméně tenhle měsíc jsme se nechránili, s tím, že třetí dítko buď teď, nebo už nikdy, z více důvodů.
Muž by moc chtěl, já to mám spíš tak pade na pade. Muž dokonce přemlouvá, ať to zkusíme další dva měsíce, ale vzhledem k tomu, že máme obě děti “na druhý cyklus”, tak to se mi nechce. ![]()
Jsem teď cca 29dc, šle cykly po druhém porodu stále delší okolo 35dc. Ovulace byla možná 19., ale taky možná 21. února, tak proste čekám a test je bílý jako sníh. Držím pěsti všem, ať už se snažíte krátko či dlouho. Těhotenství nemam vůbec ráda, ale ten výsledek… ten je opravdu boží. ![]()
@Tess55 Žádná otázka není blba. Ja myslím, že jak Ti to jeden měsíc nevyjde, tak pak už prostě to tak chceš, to mimino, že přestaneš řešit tyhle výpočty. Já taky hrozně nechtěla, aby dítě melo narozky o prázdninách, a bum, ma. A s druhým dítětem jsem si to nepočítala, až v těhotenství a koukám - březen plus devět, hm, termín na Silvestra, pěkný, tak my nevíme ani rok, kdy se to narodí??? ![]()
Děti si to určí samy, nám se můžou akorát tak smát.
Ja se k tobě připojím v sobotu😥 🤷♀️ hlavu vzhůru jedeme dal💪
@Michaela 34 no ted jsem delala test a myslim, ze naivně hledám ducha 🤣 😅 chat gpt napsal, ze tam nic nevidi 🤣 🤣
@Anet135 neeee nejsem jediná kdo komunikuje testy s AI? 🤣 🤣 Já Gemini posílala každej test. A viděla je taky, všude! 😄 Včera mě politovala, že jo. A teď spolu čekáme na další ovulaci 🤣 🤣 🤣
Je středa. Do soboty ještě dost času 😊 😊
@Michaela 34 Neeeee nejsi sama🤣 🤣 jako říkám, přijde mi, že blázním 🤣 ale jako v dobrým😅 jeste to neni ta dlouho, co se snažíme, takze to jeste beru s nadhledem 😁
@Anet135 mám to stejně 🙂 Vlastně ani z toho včerejška sem nebyla nějak smutná. Uvidíme jak dlouho nám to vydrží 🙈 dej vědět v sobotu jak si dopadla ✊ 😊
@Michaela 34 dam🙏 ale moc tomu nedávám, žádný těhotenský příznaky nemam 😅
Já teda testuju až se zpožděním, vzhledem k obří pravděpodobnosti, že těhotenství odejde s ms, takže testy AI neposílám, ale konzultuju s ní každý malý příznak i píchanec a společně čekáme
![]()
@Anet135 píše: Více
No já sem naopak právě u předchozího těhotenství neměla vůbec žádný. U prvního si myslím že taky ne. Ale to už si tak nemapatuju 😄 @pujda haha, to je sranda 😄 ještě že ji máme. Člověk si může pokecat a nikdo mu nenadává do bláznů 😅
@Michaela 34 Přesně, člověk může napsat totální blbost a ona nás ještě pochválí, jak je to skvělá otázka ![]()