Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Výbojka píše: Více
Nic tam nevidím ale 10 DPO ještě nemusí nic znamenat 😊
Posílám můj test hned po namoceni. Nevím jestli se fotka nějak nezničí když ji sem dám ale duchy sem viděla 😄Takhle podobně vypadaly všechny. Pepina úplně a jeden mamatest hooodne slabý. Takže AI mi čárky potrvdila. No buď tam něco fakt bylo. Nebo ty testy kecaly. Nevím jak je na tom Pepino dnes. Jestli dělá tohle normálně 🙂 na se Maxovi to šlo vidět hůř tak sem to davala do filtru. Tak je možné že filtr vytahne i rysku 🤷🏼♀️ ale taky to bylo v limitu
Ahoj, jsem tu v diskuzi nová a rovnou se připojuji s dotazem na vás..dnes (13 dpo) jsem si ráno dělala test - negativni. Odpoledne jsem přijela z práce, šla jsem neco vyhodit a koukám na testu v kosi jsou dvě čárky, foto přikládám. Jsem teda úplně zmatena a nevim, co si o tom mám myslet. Samozřejmě zkusim zítra nebo pozítří ráno test znovu, ale spis mě zajímají zkušenosti. Je to mamatest, koukám ze fotky po vložení trochu kazi kvalitu. Děkuji.
@Anonymní píše: Více
Zrovna minulý měsíc to měla kamarafka stejně. Přišla po práci a na testu který byl čistý po práci našla tohle. Takže ještě hned to odpoledne jela pro test a udělala ho 😄 no a čárka tam byla a je těhotná 😊
Ahoj, Tyjo to nevim, ale vim, ze po zaschnutí muze delat falešne pozitivni. Jestli je ta čárka šedá, tak to je špatně, pokud růžova, udelala bych zitra další 🤷♀️
@Anonymní píše: Více
Pokud to bylo po limitu, tak to neplatí. Zkus testovat za 2 dny.
@Michaela 34 mamatesty bohužel dělají často falešné duchy.
Vim, ze na fotce tady to neni videt, ale šedá neni, je růžová a úplný duch bych rekla ze to taky neni. Nechci si dělat falešné naděje, vzhledem k tomu, kolik negativních těhotenských testu už jsem zažila tak jsem už taková opatrná a nemám moc očekávání, ale tohle se mi nikdy nestalo, tak jsem se musela podělit a zeptat na případné zkušenosti s mamatestem. Takze muze to byt tak i tak, jen čas rekne vic.:)
@pujda právě, že sem pročítala ruzne diskuze a každá jedno chválí, druhá naopak 😄 tak sem to neřešila 🙂 čárka vypadala pořád stejně, takže mi bylo jasný že těhotná nejsem.
Ja byla mamatesty spokojená. Ukázalo těhotenství. ![]()
Ale jak tu píšou, zkus za dva dny znovu a uvidíš, možná naděje je.
Já s mamatesty byla taky spokojená, ale nedávno jsem koupila balení po šesti v akci na alze.
Takže z těch šesti: jeden byl hodně divný, ta kontrolní čárka tam byla nakolmo, jako by byla spadlá…
A jeden dneska ráno se vůbec nechtěl napíjet. Jak ty testy naběhnou hned, tak tenhle vůbec nenabíhal a ani za tři minuty nebyl až nahoru. Takže jsem do té nádobky hned vedle dala další a ten fungoval.
Proto mi už zbývá jen jediný. ![]()
Jinak mam mamatesty rada a nikdy mi neukázaly falešné a když jsem byla, tak ukázaly a to uz od 10dpo (ale viděla jsem to jenom já) …
Me mamatesty duchovali od 8dpo do cca 10dpo pak začali být jasné čárky a silit. ![]()
Ja teda na Mamatesty nedam dopustit 🙏🏻 ted se hodne mluvi o tom, ze delaji falesnaky. Ja jsem jich u prvniho snazeni sdelala za ten rok treba 200😁 🙈 a pozitivni jen, kdyz jsem byla tehotna😊 naposledy minuly mesic asi biochemko, to sem mela takovehle duchy 8DPO. Achjo, stve mne to.. ![]()
Ahoj, tak jak jsem se sem vkradla, tak zase mizím, ms přišla, sice o týden zpožděná, ale přišla. Další měsíce už to zkoušet nechci, už by byly mladší děti o dva roky a víc, dvě mi stačí. Hodně štěstí ostatním. ☘️
Já jsem dnes taky 1DC, zpoždění cca 6 dní. Buď se mi prodloužil cyklus nebo to byl jen vykyv. Každopádně asi začnu s ovulačnimi testy.