Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pujda Já mám nastesti cykly 25-27 takže to utíká vlastně. Ale i tak 😊 ano clearblue negativní 🙂 sice odpoledne dělaný. Ale tak podle těch čárek který jednou byli silnější pak zase slabší. A pořád dokola. Už mě to nebavilo. Protože samozřejmě sem to pak celý dny zkoumala ty testy, že… Blázen prostě 😄
@Michaela 34 hele ja to uplne chapu, jeste kdyz jsi mela nejaky čárky na těch testech, to byvh taky furt zkoušela 😅 ja mam 5 dni do MS, a kdyz pročítám ty příspěvky, jak ukazují testy čárky holkám 8 dni do MS, tak taky zkouším a ono nic 😅
@Anet135 proto, sem šla sem. Doufala sem, že najdu stejny bláznivky, jako sem já 😄 ![]()
Naše snažení.. prvně byla jedna bublinka.. dnes byly dve a z toho jedna se srdíčkem. Uvidí se za týden zdá bude i druhé srdíčko.
Holky asi budu mít blbou otázku, ale tak zeptám se jestli to má někdo stejně. 🫣 Včera jsem konečně dostala menstruaci a začínám nový cyklus. Předpokládám ovulace 26 DC nebo 33 DC, ale kdyby pokus vyšel, tak by mi bylo líto, že bych se zrovna trefila na vánoční dny s porodem. 🙈 Řešíte taky abyste se netrefily do nějakého špatného období nebo vůbec? Četla jsem že je to různé a nikdy se netrefí do stanoveného termínu porodu… vždy je to buď o 2 týdny před nebo po … je to různý.. jen tak nad tím přemýšlím, že bych to tomu malému nechtěla udělat třeba na 24 a trápí mě to🫣
@Tess55 tak to mě teda nikdy nenapadlo 😄 😊 syn je narozený v listopadu. No tak má vlastně taky všechnu slávu kousek od sebe 😄 a to dokonce i svátek 😄
@Michaela 34 Děkuji, tak to jsem asi třeba jediná😅 Občas až moc přemýšlím a jdu do hloubky a pak myslím akorát nad prkotinami. Musím si tu hlavu při tomhle zaměstnat něčím jiným.
@Tess55 asi ani ja bych nad tím nepřemýšlela🤷♀️ clovek je rad, ze se zadari a urcite by jsi prcka o nic neochudila, aspon by to byl pro vsechny vánoční dáreček 😊
@Anet135 @Michaela 34 Děkuji moc holky❤️ máte pravdu. Jediné co chci je zdravého prcka. 😊 Moc řeším prkotiny.
@Tess55 píše: Více
To je jediný, na cem záleží. Zdraví 😊 to kdy se miminko narodí je jedno. Takže hurá se snažit i tenhle měsíc 😄
@Tess55 Hele taky to trochu řeším
Kdyby to nevyšlo teď, tak další měsíc vychází na prosinec a trochu by mě to štvalo
Zároveň mít to miminko, zdravé, je pro mě důležitější a určitě bych si to kvůli tomu nerozmyslela, ale též nad tím prostě uvažuju.
@Tess55 píše: Více
Už jsem si ty testy taky koupila a nemůžu se dočkat až je budu moct použít, zatím už 10 dní vkuse špiním/lehce krvácím, to se mi teda nestává a taková menstruace mě teda dost štve, protože si myslím že to není moc zdravý příznak
začla jsem přemýšlet jestli to není tím Drmkem, který jsem brala teď první cyklus nebo fakt nevím co to má znamenat ![]()
@Michaela 34 A Clearblue teda nic? Já ms nejdřív za 11 dní, možná i déle, je to nekonečné.