Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pujda
2.3.26 17:26

@Michaela 34 A Clearblue teda nic? Já ms nejdřív za 11 dní, možná i déle, je to nekonečné.

• Citovat
  • Upravit
152
2.3.26 17:47

@pujda Já mám nastesti cykly 25-27 takže to utíká vlastně. Ale i tak 😊 ano clearblue negativní 🙂 sice odpoledne dělaný. Ale tak podle těch čárek který jednou byli silnější pak zase slabší. A pořád dokola. Už mě to nebavilo. Protože samozřejmě sem to pak celý dny zkoumala ty testy, že… Blázen prostě 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.3.26 18:45

@Michaela 34 hele ja to uplne chapu, jeste kdyz jsi mela nejaky čárky na těch testech, to byvh taky furt zkoušela 😅 ja mam 5 dni do MS, a kdyz pročítám ty příspěvky, jak ukazují testy čárky holkám 8 dni do MS, tak taky zkouším a ono nic 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
2.3.26 19:29

@Anet135 proto, sem šla sem. Doufala sem, že najdu stejny bláznivky, jako sem já 😄 :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.3.26 21:40

@Michaela 34 i ja😅 🤣 takze jsem rada, ze v tom nejsem sama 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.3.26 22:41

Naše snažení.. prvně byla jedna bublinka.. dnes byly dve a z toho jedna se srdíčkem. Uvidí se za týden zdá bude i druhé srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
3.3.26 11:35

Holky asi budu mít blbou otázku, ale tak zeptám se jestli to má někdo stejně. 🫣 Včera jsem konečně dostala menstruaci a začínám nový cyklus. Předpokládám ovulace 26 DC nebo 33 DC, ale kdyby pokus vyšel, tak by mi bylo líto, že bych se zrovna trefila na vánoční dny s porodem. 🙈 Řešíte taky abyste se netrefily do nějakého špatného období nebo vůbec? Četla jsem že je to různé a nikdy se netrefí do stanoveného termínu porodu… vždy je to buď o 2 týdny před nebo po … je to různý.. jen tak nad tím přemýšlím, že bych to tomu malému nechtěla udělat třeba na 24 a trápí mě to🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
3.3.26 11:44

@Tess55 tak to mě teda nikdy nenapadlo 😄 😊 syn je narozený v listopadu. No tak má vlastně taky všechnu slávu kousek od sebe 😄 a to dokonce i svátek 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
3.3.26 11:57

@Michaela 34 Děkuji, tak to jsem asi třeba jediná😅 Občas až moc přemýšlím a jdu do hloubky a pak myslím akorát nad prkotinami. Musím si tu hlavu při tomhle zaměstnat něčím jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
3.3.26 11:57

@Tess55 asi ani ja bych nad tím nepřemýšlela🤷‍♀️ clovek je rad, ze se zadari a urcite by jsi prcka o nic neochudila, aspon by to byl pro vsechny vánoční dáreček 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
3.3.26 12:07

@Anet135 @Michaela 34 Děkuji moc holky❤️ máte pravdu. Jediné co chci je zdravého prcka. 😊 Moc řeším prkotiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
3.3.26 12:11
@Tess55 píše: Více

To je jediný, na cem záleží. Zdraví 😊 to kdy se miminko narodí je jedno. Takže hurá se snažit i tenhle měsíc 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pujda
3.3.26 12:26

@Tess55 Hele taky to trochu řeším :mrgreen: Kdyby to nevyšlo teď, tak další měsíc vychází na prosinec a trochu by mě to štvalo :lol: Zároveň mít to miminko, zdravé, je pro mě důležitější a určitě bych si to kvůli tomu nerozmyslela, ale též nad tím prostě uvažuju.

• Citovat
  • Upravit
34
3.3.26 12:39
@Tess55 píše: Více

Už jsem si ty testy taky koupila a nemůžu se dočkat až je budu moct použít, zatím už 10 dní vkuse špiním/lehce krvácím, to se mi teda nestává a taková menstruace mě teda dost štve, protože si myslím že to není moc zdravý příznak :roll: začla jsem přemýšlet jestli to není tím Drmkem, který jsem brala teď první cyklus nebo fakt nevím co to má znamenat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.26 13:18

@pujda stále nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat