Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.3.26 22:14

Jelikoz jsem se narodila hned na zacatku ledna, tak me fakt stve, ze i ty Vanoce mam tak blizko u sebe.. A to mi je 28 - sama vim, jak je to naprd. Takze bych to svemu diteti neudelala..proto brezen ani duben neprichazi v uvahu na snazeni :D my chceme zacit az v cervnu, at mame do konce roku rezervu..

• Citovat
  • Upravit
42
16.3.26 08:30
@tgg91 píše: Více

Nejspíš já, ale jsem z toho tedy dobře zmatená. 13. bolesti, předtím dva dny plodný hlen, ale teplota stoupla jenom maličko nad hranici a hodně stoupla až dneska ráno, tak jsem z toho zmatená, už jsem si myslela, že se v těch cyklech začínám vyznávat :lol: o víkendu sex žádný nebyl, takže pokud to opravdu bylo až teď, tak jsme to propásli, ale já už fakt nevím, musí se toho potkat tolik a stejně člověk neví :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
16.3.26 08:55
@Anonymní píše: Více

Kdyz jsme se zacinali snazit, mela jsem stejny nazor. Bracha a muz jsou vanocni miminka, a presne jsem rikala, ze bych to svemu diteti neudelala.
No, uz se snazime tretim rokem a co bych ted dala za prosincove, nebo jakekoliv miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
16.3.26 11:28
@Anonymní píše: Více

Stejně jako @Liskulaska, taky jsem na to na začátku měla stejný názor, nechtěla jsem prosincové miminko právě aby neměl to dítě všechno brzy za sebou.
No, ale už to řešíme 4 roky, měli jsme 3 cykly IVF a zítra jdu na transfer tak pokud bude úspěšný, bude termín někde v první půlce prosince a je mi top úplně fuk. I kdybych měla rodit na štědrý večer, tak je mi to fuk.
Holt někdy si to člověk maluje, ale život mu pak kompletně změní plány. Držím palce aby vám to vyšlo jak si představujete a nečekala jsi na miminko tak dlouho jako já a @Liskulaska :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.3.26 12:21

Holky, jste skvělý, mockrát vám všem děkuji za vaše názory a zkušenosti. :srdce: Vím, že jsem vždycky říkala, že nezávidím těm, kteří mají narozeniny okolo Vánoc, protože hlavně i s těma oslavama je to možná trochu náročnější, ale tak se může oslava udělat jindy. 😊 Stejně bych asi nevydržela čekat zase až na konec dubna na tu další ovulaci, tak se prostě budeme snažit normálně jako vždy a buď to prostě na ty Vánoce má vyjít nebo ne. Jsem moc ráda, že to nikdo neřešíte, tak si s tím nebudu už lámat hlavu ani já.😊

Holky, všem moc přeji, aby to tento měsíc vyšlo a aby jsme si tedy na ty Vánoce nadělili ten nejkrásnější dárek, co jen jde. :srdce:

A děkuji, že jste mi napsali tolik názorů a nikdo moje „hloupé“ obavy neodsoudil. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
16.3.26 13:53

@Galina9512 Na tom neco je, táta je lednový a slaví to o prázdninách velkou grilovačkou. Akorát si všichni zvykli, že je hojně pohosti, a ani dárek nedonesou, tak to mě trochu mrzí, ale to je jiný příběh.

@Gracetheworld Je to možné, že si Tě pamatuji z (asi) skupiny snažilek 2024? Zdravím a přeji, však víš… kdybych Ti a Tvému muži mohla věnovat trochu toho štěstí, tak neváhám.☘️

Příspěvek upraven 16.03.26 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
16.3.26 13:58

@Výbojka Jooo, je to možné že si mě odtamtud pamatuješ. Byla jsem dost aktivní ve snažilkách 2022 a 2023, pak jsem začala být aktivnější spíš v IVF vláknech a do snažilkovských vždy spíš jen nakouknu a když můžu, tak poradím ale nějak extra se už nezapojuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
16.3.26 14:39

@Ferdicka a snažení bylo v jakých dnech? s tou teplotou nevím, někomu skočí hned na vysoké hodnoty, někomu postupně stoupá, až se dostane na to maximum… také jsem několikrát měla 3 dny stoupání 36.4 - 36.5 - 36,6… u mě plodný hlen středa až pátek, bolesti břicha v noci toho 13.,… u vysokých hodnot prý znamená, že ovulace proběhla den před, kdy je přesně ta ovulace u toho postupného navyšování, to upřímně nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
16.3.26 15:01

Holky, tak do odpoledne ani památka po MS, tak při cestě do města jsem sjela do DMka pro test a takto vyšel 8o. Dneska mám 3 den zpoždění a test je dělaný teď odpoledne. Takže začínám věřit, že i jeden sex pár dní před opravdu stačí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
16.3.26 16:53

@tgg91 No taky koukám, že to možná bude jen tím že jsem tam naznačila ten Egg white, pak už jsem totiž měla krémový a i ty bolesti byly 13. Ono to je stejně asi jedno, nic s tím teď neudělám tak nemá cenu si nad tím lámat hlavu. Ale znáš to, tohle si řeknu a stejně si hlavu lámu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
17.3.26 09:02

@Katynka6 moc gratuluji 😊 tohle vypadá dobře. ☘️

Holky je tu některá dneska 1DPO? Nebo aspoň přibližně? Ať nečekám sama? 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
17.3.26 10:04

@Michaela 34 já bych měla být 4 DPO,… ale snažení bylo jenom 1× 2 dny před ovulací, tak nevím, na kolik je to nadějné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
17.3.26 10:14
@tgg91 píše: Více

Dva dny před ovulací je myslim ideální 😄 pár holek tady je důkazem 😄 my jsme sex měli týden před co dva dny ale taky už vim, že ani tohle nemusí být k něčemu platné 🥴 děláš si testy nebo čekáš až do MS? Myslím celkove. Ne jestli je děláš už teď 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
17.3.26 10:23

@Michaela 34 zkusím testovat od 8 DPO… 2× se mi už takhle miniaturní duch ukázal… sice z toho byly zamlkla tehotenství, ale to už je věc jiná… :zed: ty budeš testovat od kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
17.3.26 10:25

@Michaela 34 Ja bych mela byt dneska 1DPO😁 🤞🏻 jeste budu dva dny testovat, jestli fakt klesaji. Mela jsem ovu brzo, 9DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí