Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TerkaS98
Moc děkuji za tip tak snad se brzy zadari moc bych si prala videt na testu dvě čárky
@tgg91 píše: Více
Tak hlavně ať jste co nejdřív v pořádku 😊
Já mám ještě čas. Jsem 3DPO, možná 4 😄 každopádně málo. Jakými testujes testy?
@baru1525 píše: Více
Tak to už vypadá krásně ta čárka 🙂 držím palce ať sílí ☘️ 😊 gratuluji
@Michaela 34 dekuji, jsou zdlouhave a caste, ty nemoci
mamatesty, prý dělají falešné duchy, ale mně se to ještě nikdy nestalo ![]()
@tgg91 taky jsem objednávala mamatesty z Alzy. Minulý měsíc jsem měla Pepino testy a duch bych na každým už v limitu. A nemyslím si že to bylo biochemko. MŠ přišla jak měla a ani nebyla nějak silnější či tak. Takže podle mě si člověk moc nevybere 😄 je to buď a nebo. Teďka asi koupím Dr Max. Nebo ještě když sme se snažili o prvního syna tak jsem kupovala testy z tety a ty mi taky nikdy nic neukázali
@Anonymní píše: Více
Bohužel žádné takové neexistují.
Je dobré užívat něco s naštěpenou listovkou, ale to není pro otěhotnění, jako pro podporu plodu a prevenci rozštěpových vad když se zadaří.
Pak jsou přípravky s inositolem, ale ten taky není na rychlejší otěhotnění, má příznivý vliv na buněčně zdraví a dobře působí na kvalitu vajíček, ale nějaký účinek se projeví nejdříve 3 měsíce po začátku užívání (to je doba přípravy vajíčka).
V tom samém duchu je i CoQ10, ten je hodně doporučovaný (ve vyšších dávkách) pro páry bojující s neplodností. Je to silný antioxidant a má velmi příznivý vliv jak na kvalitu vajíček, tak spermií. V klinických studiích dokázal opravdu vylepšit pravděpodobnost početí u párů podstupujících IVF.
@Michaela 34 na pepino jsem taky koukala,.. když jsem vybírala… ale kdyz ctu ty recenze, tak snad u všech druhů čtu, jak se jejich kvalita zhoršila, a že ukazují falešné duchy snad všechny.. asi je dobré pro ten případ, na ujištění, zkusit jinou šarži (většinou jsou vadné při výrobě všechny), nebo jinou značku testů.. ale dokud se mi tam ten duch neudělá, tak na to zatím dlabu, a mám tu ty mamatesty…
nevím, na kolik je možná falešná negativita ![]()
Pěkný slunečný den ![]()
Je tu mezi vámi někdo kdo je dnes 4 den cyklu a nemůže se už dočkat jak se bude snažit o miminko?
![]()
@tgg91 jo to taky netuším 😄 někdo by určitě napsal, že falešně pozitivní test neexistuje! 😄 Ale těžko říct. Moji čárku viděla na několika testech i umělá inteligence 🤣 a to dokonce ty na Pepino a měla sem i jeden mamatest a tam taky 🙈 ve stejný den. A vydržíš takhle čekat do rána? Já jak mám pak testy doma tak sem jak blbá. Ráno nic… A tak to zkusím ještě večer, že jo 🤦🏼♀️ 😄
Já jsem dnes 7DC, ale ještě krvácím po tom biochemku, tak se těším až to přestane a budeme se moct začít snažit. 😊To čekání mi přijde nekonečné.😁
Já jsem dnes 14 DC, ovulaci čekám za týden. Je to poslední přirozený měsíc snažení, tak už se nijak moc netěším, těším se až bude konec a konečně se bude něco dít
.
Holky dotaz😁 🤭 mam stejne pozitivni ovu test jako vcera. Vcera vecer byl sex + jsem mela plodny hlen. Dneska jsem doufala, ze uz test bude slabnout, takze ovulace probiha dneska, ale ted si nejsem jista🙈 myslite, ze je nutne se jeste dneska snazit? Ja uprimne tohle tempo kazdy den, uz uplne nedavam😂 🙈
@TerkaS98 já si myslím, že se to počítá od prvního dne pozitivního testu 🤔 😄 někdy ho mám pozitivní večer a ještě ráno. Pak už ale slábne 🙂
A sex den před je myslím dostačující až až 🤣 tím že dneska by nebyl, bych se nestresovala
@TerkaS98 no a já bych to teda pro jistotu ještě prubla
ale když už nemůžeš, tak se myslím nic neděje
![]()
@TerkaS98
Moc