Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja jsem si nas CAR tak oblibila, ze jsem si tam nechala prevest gynekologii
pani doktorka je super, moderni zazemi a aspon ma komplexni informace k nasemu snazeni ![]()
Taky jsem tam byla poprvé na Dnech plodnosti.😁 Jak dlouho navštěvujete CAR? A jaké budou vaše další kroky?
Partnera čeká spermiogram a pak uvažujeme už o IUI, jelikož se snažíme přes rok a 30 na krku🙈
@Pecinka21 ja od leta 2024, meli jsme zadanku na spermiogram a nejak jsme tam uz zustali
mam za sebou 6× IUI a ted prvni IVF.
@Liskulaska a je u vás nějaký problém?🙈
Protože já jsem prý naprosto v pořádku..
Tak držím palce🙏🏻 ♥️
@Pecinka21 My se také snažíme přes rok, v caru jsme byli v létě na dnech plodnosti, já mám vše v pořádku a partnerovi vyšel horší spermio, ale po třech měsících vyšel se slovy doktorky “skvěle”
vše v normě nebo nad normou, ten spg se dělal při 1.iui, které nevyšlo a také to byl zatím první i poslední pokus, protože se v lednu “zadařilo” přirozeně, ale bohužel biochemické. Proto další domluvy v caru byly pro přirozené snažení, sama paní doktorka mi řekla, že je to fajn rozhodnutí nečerpat ty pokusy. Jo a mně i partnerovi je 28
ale já jsem zastánce toho, že neni čas ztrácet čas.
Tak ať vám to brzy klapne ![]()
@Orchidejka13 taky si říkám, že už není čas ztrácet čas a když tomu může jít člověk trošku naproti, tak proč to nevyužít.
Držím palce i vám🙏🏻 ♥️
@Pecinka21 moje slova
dej pak vědět a kdy bude mít ten spermiogram?
@Pecinka21 my navštěvujeme car necelý rok (v dubnu 2025 jsme tam byli poprvé, na Dní otevřených dveří). Tedy nechodím tam celou dobu, jak jsem řešila ty jiné věci
. A snažíme se rok a půl
. Šli jsme tam hlavně zkontrolovat naše reprodukční zdraví, protože mám za sebou operace v pánvi a manžel má autoimunitní onemocnění a je po transplantaci (rohovky tedy, ale pro jistotu)
. No a už jsme tam taky zůstali
my jsme tedy zkusili dva IUI, mělo být ještě třetí, ale na ten poslední pokus jsem se už vyprdla, museli jsme zase čekat kvůli mému zdraví a mě se to už nechce prodlužovat
.
@Pecinka21 manzel mel v 2024 horsi spermio, ale to si za tu dobu zlepsil, konkretni diagnozu nemame ![]()
Holky, to jste mě s tím IUI moc nepotěšily😂 já v to vkládám úplně velkou naději.. a když čtu, že se vám několik pokusů nepovedlo🙈 achjo..
@Pecinka21 ma to tak 10% uspesnost, vylepseny sex no ![]()
Ale treba vam to zrovna vyjde ![]()
@tgg91 Dobré ráno, tak jak si dopadla 🙂 já bílo. Měla sem doma jeden test. A uvidím jestli ještě nějaký koupím a nebo vydržím🤷🏼♀️ zatím jsme si jistá, že nekoupím 😄
@Pecinka21 píše: Více
On to je jen lepší sex no. Já jsem v první taky vkládala hrozné naděje a pak jsem byla moc zklamaná.