Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Peta883
já jsem si dělala test už jenom v sobotu (tehdy 15 DPO), už si dělat asi nebudu ![]()
Urcite jsi tu uz psala, pamatuju si tvoji gramatiku. Pochybuju, ze ti po porodu lekari hned dali zelenou na snazeni, zahravas si o zdravotni komplikace nejen tvoje, ale i potencionalni miminko.
Tvoje situace me mrzi, ale nebud blazen, ta rizika za to nestoji.
Ahojky holky, vidíte ducha? Značka Dr Max.Moc díky za odpověď 😘
@tgg91 nevím proc mě objednala tak brzo..prý se chodí kdyz mam 14 dni zpozdeni..a to ja mam
@Peta883 no je pravda, ze mě gynekolog vzdycky objednava kolem 7. - 8. tydne, podle poslední menstruace,… i kdyz jsem te sestricce vzdycky vysvetlovala, kdy jsem odovulovala a mám dlouhe cykly
tentokrát to ale řeším přes CAR, a tam mě poslouchaji,… tak snad něco málo u tebe uvidí, aspon budes mit jistotu, ze to neni mimodelozni… ![]()
@tgg91 ja furt doufám ze to neni jen duch.. jinak uz doma mam rostaka kterymu budou za chvili 2
a ty jsi jeste na gynde nebyla?
@Peta883 jako dokud ta čárka není silná, tak ta pravděpodobnost zobrazení aspon maleho zrnicka je mala
ale uvidis zitra
No já nepospíchám, musím si ale zavolat tento týden pro nové tablety do CARu, tak se s nimi domluvim, gynekologa bych rada zmenila, tomu jsem se zatim neozvala… mně ty embrya umírají 5-6týdne, tak bych ráda na konec 7. tydne se objednat
@Zuzkabublinka 79 Vidim, zkus zitra, drzim palce ![]()
Holky zeptam se, jsem domluvena s mym gynekologem, ze mi nasadi hned od zacatku tehu progesteron (mela jsem v prvnim velke problemy s hematomy). Od kdy myslite, ze je vhodne ho nasadit? Rikala jsem si, ze bych pockala jestli neprijde ms (za 2-3dny). A treba ve ctvrtek mu zavolala? Nebo to mam nechat az po velikonocich? 🙈
@TerkaS98 Děkuji
Nemám doma už ani jeden, tak až se dostanu do města 🙂Jsem z toho vykulená. Roky to nešlo a najednou dušík.Tak.snad to bude mimisek
Omlouvám se ale ještě jsem tu nikde nic nepsala
Ano je to dost těžké lékaři jen řekly že se můžeme snažit až tehdy jak se budu cítit
Tak se pokoušíme hned