Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale abys nepropadala depresi
nam treba 2. IUI vyslo, akorat pozdeji 7tt byl potrat
ale oplodneni se podarilo 💪
@Michaela 34 dobré ráno, uvidis, jak to budeš s tím testem cítit, drzim palce, aby ti to vyslo, a ta menstruace se nedostavila ![]()
Mně se duch vyloupnul. Dneska 12 DPO. Ale po dvou potratech pozitivni test zatím jako vítězství neberu…
mysl říká, neraduj se, abys nebyla potom o to více zklamaná…
@tgg91 děkuji ❤️ ale vzhledem k tomu jak to šlo naposledy, tomu moc šancí nedávám 😊
A potichu gratuluji 😊 tohle vypadá krásně. Chápu strach. Přeju ať je vše v pořádku 😊
@tgg91 Ahoj, vidím jasně a zřetelně, to vylezlo ještě před ms? Držím pěsti, budeš dělat i digitální? A kdy to řekneš muži? Promiň, jestli jsi to už psala, ale snažíte se o druhé, nebo první? ☘️ ![]()
Ahoj holky, dnes jsem si dělala testy.. mam 4 dny zpoždění.. co myslíte?
@Výbojka dekuji,… podle ovulace, bych to měla dostat v pátek, tak jsem 2 dny do menstruace,.. jsem teď ne ošetřovačce se synem na vesnici, tak si už další test v nejbližší době nekoupím,… navíc jsem po dvou zamlklých, tak bych měla i brát progesteron vaginálně, ale doufám, že to do toho pondělka počká, i když samozřejmě mám strach no,.. mám uz jednoho syna, 3 roky… co ty? ![]()
@tgg91 dekujuu😍a tohle asi uz neni jen tak takovej sedej duch ze jo? Na zivo je hezky ruzovej
@Peta883 To určitě vypadá nadějně! To už není jen duch. Držím palce ať sílí.
@Peta883 Vidim ducha.
víš přibližně, kolik dní jsi po ovulaci? Nebyla jsi třeba nemocná? Kdy budeš testovat znova?
@tgg91 Já už bych hnala manžela do lékárny.
Můj je třeba tak naivní, že by se stejně pak neptal na výsledek.
Nemá úplně přehled o čase. Máme taky tříletého a k tomu ročního, oba takoví zlatí. ![]()
V pondělí myslíš, že Ti nasadí utrogestan, nebo něco jiného? To je dobře, že jsi hlídaná. Hodně štěstí. ![]()
@Výbojka ten e-recept už mám, ale partnera tu nemám, a burcovat s tím své rodiče moc nechci,
objednala jsem to do jednoho menšího města, kam se v pátek stavíme, tak to tam snad už budou mít… jako mám dost strach, ale zase si říkám, kdyby to mělo byt opravdu tak neživotsschopné, že to nepočká na dávku hormonů pár dnů…tak to snad asi nemá být… a i ty hormony mi nedají 100%, že to opravdu vyjde… u mně se předstaly vyvíjet embrya 2× kolem toho 5-6 týdne, ani se neví proč, tak doufám, že to do toho pátku stačí
třeba nepomůže ani to… a třeba zjistím, že to má urcitý dúvod, nevim ![]()
Pokoušíte se o dalsi? ![]()
@Peta883 podle fotek to trochu myslim jeste duch je, ale nevim, kde podle definice duch konci a kde carka zacíná, ale kdyz bude silit, tak super
![]()
@tgg91 Ano, dokud manžel říkal, že ještě tu holčičku, tak měl smůlu, od začátku jsme byli rozhodnuti pro dvě děti. Ale teď už říká, že by byl rád i za klučičí trojlístek, tak tím si mě získal. ☘️ Mě to s dětmi baví moc, na druhou stranu mám takové samorosty, co jsou až moc brzy samostatní a moc mě nepotřebují. (Mám srovnání třeba s kamarády, co mají o rok starší dítě, ale začalo jim chodit až okolo dvou let, takže měli opravdu dlouhou tu miminí fázi).
Na druhou stranu do práce se taky už těším, takže další rok snahy tomu už nedáme, jen to jaro (abych případně byla doma jen o dva roky déle, ne o tři). Nejsem s dětmi jen doma, ještě studuju Mgr., jinak by mi asi hrablo. Ale s dětmi doma je to super. Až budu muset vozit a vstávat do práce, to bude asi dost hrozný…
Ale umím si představit i že to nevyjde, přeci jen těhotenství bylo dost náročné vždy, narozdíl třeba od porodu. A kdybych si mohla vybrat a neřešit práci, tak raději rodím v létě než v zimě. Takže komu to nevyjde teď, určitě to vyjde na podzim, tfuj tfuj. ![]()
Ahoj holky, mám skoro dvouletého syna z IVF a začínáme se snažit o sourozence, zatím přirozeně i když šance jsou velmi nízké. Nemam jeden vejcovod a naopak mam hlubokou endometriozu. No uvidime, jak tohle cele dopadne, treba budeme mit štěstí a zadari se 🍀 furt si rikam jak to necháme pár měsíců byt at na to nemyslím a uz píšu na emimino 😃 😃 😃 to proste nejde neřešit a obdivuji všechny co to umí 😃 😃 😃 dneska jsem 5DC