Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michaela 34 tak se tam asi něco dělo, akorát se to neudrželo
raději budu testovat jenom ráno ![]()
@tgg91 no bohužel, kdyby člověk mohl vidět dovnitř co se děje nebo neděje 🤣 takhle ví prd. Ale říkám menstruace proběhla klasicky takže ani podle toho sem nemohla udělat nějaký zaver 😄
Zas čím dřív člověk začne, že? Tak má pořád ještě naději, že ten další den tam něco bude 🤣 horší je to pak už od toho 10 DPO. To už člověk tu naději spíše ztrácí
Přesně jak píšete.
Já se sem zase vrátila.
Je opravdu těžké rozloučit se s myšlenkou na třetí miminko a mít 3under5.
Teda pro manžela. Já to teda asi nechávám přírodě. Dnes 14dc, snažení proběhlo 13dc, délka cyklu bude asi 32dc, takže jsem asi tak -2dpo. ![]()
Ráda bych s testováním začala až o Velikonocích a test mám doma přesně jeden. Asi rovnou řeknu muži, ať objedná další mamatesty. Držím pěsti ostatním.
Ahojte holky, rada bych se k vam pridala🌸
Chtela bych se zeptat, jestli jste se nektera setkala s implantacnim krvacenim?
Jsem 24DC a nejspis 11dpo nemam to uplne potvrzene (ovu testy nedelam) mela jsem jen silenou bolest na vajecniku.. No dneska se mi vyskytl tmave hnedy vytok, jakoby i s hlenem a trosku pak naruzovele/nacervenale, ale jeste jsem se s tim nikdy nesetkala, tak me zajima jestli mate nejakou zkusenost prave s implantacnim krvacenim?😊 😄 cykly mivam spise az 29-35 takze si nemyslim a doufam ze bych MS dostala 24🫣
Tak já začala špinit, takže tento měsíc nejspíš zase nic 🙁 tak snad se to s další návštěvou CAR někam posune…
@Michaela 34 tak mohla proběhnout klasicky, ale nějaká „snaha“ tam byla…
Zítra 8 DPO, tak by se tam už snad melo něco ukázat, pokud ovulace byla úspěšná,… i cítím, že tlak z vaječníků, se posunul do dělohy..
Akorát jsem už měsíc nejaká zahleněná, bolest v krku, tak se dneska chci dokopat a dojít na výter z krku, kdyby tam něco bylo, uplne nevim, jestli je to vhodna doba ![]()
@tgg91 a test si dělala i dneska? Myslíš, že to bude něco vážnějšího? Já myslela, že si jen třeba nastydlá 🙂
@Michaela 34 pridal se i kašel, a nastydlá jsem už přes měsíc, ale kluk furt něco tahá ze školky..
. dneska 8 DPO a na testu nic… do těch 10 DPO, když nebude žádný pidi duch, a už tomu moc šance nedávám ![]()
@tgg91 jo to znám. Malej chodí do skupinky a celou zimu sme byli nemocný. A ještě mi přijde že tuhle sezónu jsou ty nemoci nejak agresivnější 😄 jo těch 10 už je takových, že člověk myslí že už by tam prostě něco muselo být vidět. U prvního syna si to nepamatuju ale u druhého jsem měla čárku rozhodně pár dní před ms.
@Michaela 34 ty nemoci jsou naprd… zrovna vcera jsem si rikala, pokud se tam neco tvori, abych to tim kaslem nevypudila
musim ale rict, ze tento cyklus se citim po letech (potraty) po té hormonální stránce dobre, i kdyby z toho nic nebylo, je to velky pokrok
u prvního syna jsem to též nesledovala, ale u dalších tam už prostě neco tech 8-9 dnů po bylo
Ahojte holky, teď se chci zeptat těch, co mají úspěšné těhu už za sebou. Jak moc vám čárka sílila? Myslím tím, byla někdy testovací víc sytá nebo alespoň stejně sytá jako kontrolní?
Toto je můj test z dneška, cca 16 - 17DPO a nevím, jestli čekat, že ještě zesílí.
To čekání je nekonečný ![]()
@baru1525 vůbec netuším 😄 jak už byla čárka hezká, tak jsem udělala digitální a pak už jsem netestovala 🙂
@tgg91 tak to je dobře 🙂 jako já jsem třeba ve finále jediný měsíc nepociťovala vůbec nic, cítila jsem se v pohodě a byla jsem těhotná. Teďka už jak začínám cítit záda tak mě to pěkně štve, protože vím, že to prostě nevyšlo. Pac to mám před MS😏
A kdo ví, třeba ti to tenhle měsíc vyjde 😊
@baru1525 já měla stejně silné čárky 18dpo a 19dpo už byla testovací silnější. 🙂 ale neřídila bych se tím, každé tělo je jiné. Čárky máš krásné. Držím palce ![]()
@Michaela 34 to mě mrzí
, ale třeba i přesto z toho něco bude… ![]()
Dneska 9 DPO, na testu nic, jako můůže se ješte vyloupnout, ale moc šancí tomu nedávám, když jsem si jistá s ovulací, a pamatuji, jak jsem měla v minulých letech duchy…
ale to by u mě byl zázrak kdyby se to povedlo na první pokus ![]()