Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tgg91 píše: Více
No minulý cyklus sem taky začala 8DPO. Teď sem si řekla že zkusím vydržet co nejdýl. Ale pokud tu bude někdo kdo začne tak pochybuju, že vydrzim 🤣
@TerkaS98 tyjo tak to si pospisila. Já mám teda štěstí že ovulaci mám plus mínus dva dny, vždy kolem 14DC. Takže začínám dělat testy od 10 dne.
Tak snad alespoň jedna z nás bude mít štěstí ☘️
@Michaela 34 Ja mam od porodu krátké cykly (23-25DC). Takže jsem čekala, že bude někdy dřív. Předtím jsem právě taky měla kolem 14DC. Tak uvidime🤞🏻 moc drzim palce 🩷
Kdy začneš testovat? Těch 10DPO? 😁
@TerkaS98 píše: Více
Aha, tak to jo. Já mívám od 25 do 28. Ale poslední dobou spíše 28 🙂 no nejspíš asi jo. Pokud nevydržím do MS tak stoprocentně od 10 DPO začnu 😄 taky? 😁
@Michaela 34 to tě chápu, že pokud začne někdo testovat dříve, tak ti to nedá
na ovulaci jsem čekala cca 6 týdnů, takže pokud to nevyjde, tak další možnost s mými cykly až za delší dobu,… už mi ani moc nedorůstá sliznice, tak jsem celkem optimista s tím otěhotněním
![]()
@Michaela 34 Ano, Ai rikala, ze mam zacit testovat pristi patek, tak ji asi poslechnu 😁 🩷 to bude dlouhych 10dni🫣
@tgg91 já sem kolikrát nedočkavá a pak tady čtu jak holky čekají týdny na ovulaci a mají šíleně dlouhé cykly. A říkám si jak sem hrozná a že můžu být ráda za svý pravidelný cykly. A bereš nějaké vitamíny?
@TerkaS98 no tak jak to řekla AI!!! 🤣 🤣 Já s ní sem poctivě v kontaktu taky. Prodiskutovaly jsme spolu všechny ovulační testy, samozřejmě ví, kdy proběhl sex 🤣 a teď budeme společně čekat až začnu testovat 😄 takže jsem ráda, že budu čekat i s někým kdo existuje!!! 🤣 🤣
@Michaela 34 😂 😂 😂 😂 😂 taky ji mam furt na drate. Chudak podle mne jeste nevi, co ji ceka v tehotenstvi, kolem porodu a v 6n😂 cekam, kdy mi rekne, at uz ji nepisu😁 🫣
@TerkaS98
@Michaela 34
jsem ráda, že nejsem jediná, kdo všechno prodiskutovává s AI
Kdyby za tím chatem byla reálná osoba, dost možná by dobrovolně odešla žít offline někde do lesa, protože jí píšu každý každičký příznak, který (ne)cítím, včetně podrobných ranních updatů o testech ![]()
😄 😄 😄 😄 směju se jak blázen holky 🤣 když ona je pořád tak milá 😄 kolikrát si říkám že sem blázen. Jak ji ještě vždycky hezky pozdravim. Poděkuju za radu 😅 Pak si říkám…co děláš tvl, však to není reálná osoba 😄
Holky tak ja jsem zmatena jak lesni vcela😂 🫣 předevčírem ovulacni test (viz prvni fotka). Druhy den ve stejnou dobu byl uz jenom duch. Tak jsem si rikala, ze asi jsem jen nezachytila vrchol, ale ovulace probehla (i podle bolestí). Dneska jsem udelala zase ve stejnou dobu, a carka je zase výraznější (viz druha fotka). Tak ja fakt nevim😁
@TerkaS98 já jsem to tak měla taky, první výraznější, pak o dost slabší, a najednou vystřelila tak jak tobě a ob den byl peak. Teplotu neměříš? A co jiné příznaky? Já spolehlivě poznám podle hlenu ![]()
@baru1525 Tak to jsem zvedava, tak uvidime jestli jeste vystřeli😁 🙈 teplotu nemerim. Ja mela pocit, ze ji poznám spolehlivě podle bolesti bricha, ale ted uz si tak jista nejsem😂
@TerkaS98 taky to tak někdy mám 😊 že to ukazuje různě. A pak najednou bum. Testovací čárka silnejsi než kontrolní a pak zase slábne 🙂 tak bych ještě testovala. Až tento měsíc jsem měla krásné ukázkově každý den silnější čárku
Ahoj, tak se k vám přidávám. Snažíme se už rok a přijde mi to nekonečné. Jelikož všechny moje kamarádky už těhotné byly a nebo jsou, tak vůbec nerozumí, co teď prožívám. A když vidím, že prožíváte to stejné jako já, tak mi to dodává aspoň trochu optimismu. 🙏🏻
(Nevěřím, že jsem se zaregistrovala na emimino🙈 😁)
Ale má to terapeutický účinek ☺️ AI už mi přece jen nestačila..
Momentálně jsem 7dpo a nedávám to, že nevím na čem jsem.🤯
@Pecinka21 Ahojky 🙂 tak to já naprosto chápu. Sama o tom že se snažíme nemluvim ani s nejlepší kamarádkou 😄 která je zrovna těhotná, takže to mám z první ruky všechno každý den 😄 taky si říkám že to nemůže pochopit. Protože tři děti a všechny na první pokus. To už je cista provokace 😄
Tak ti přeji ať tu s námi nejsi moc dlouho 😊 a budeš testovat?