Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
18.3.26 12:27

@baru1525 ano, za 14 dní jde na spermiogram, já teda pořád doufám, že to nakonec budu muset zrušit. Za týden má přijít ms, tak tajně doufám, že mrcha nepřijde.
4 dny zpoždění? Už bych testovala🙈
Tak dej vědět, jak to dopadlo🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
18.3.26 13:15

Aha tak u nas zmena planu, ovulace nebyla ovulace 😂 achjo takovy vydej energie 😂 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
18.3.26 14:12

@Michaela 34 držím palce, ať vitamíny pomůžou ;) my už máme jednoho chlapečka, chtěla bych ještě druhé, dokud si to partner nerozmysli :lol: snažili jsme se v roce a potom v roce a půl, obě zamlklá těhotenstvi, přála jsem si maly věkový rozdíl, ale zpětně vím, že jsem měla velké oči, a že by to pro nás (s minimum hlídání) bylo velmi náročné,… teď budou malému 3 roky, je už samostatnější, zkoušíme naposledy,.. ale bojím se dalšího zamlklého, nic se nezjistilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
18.3.26 14:13

@TerkaS98 nedám dopustit na měření teploty, ale je pravda, že ta pouze potvrdí, že už ovulace opravdu proběhla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
18.3.26 16:59

@TerkaS98 tak 1DPO se posouvá 😄 😄 😄
@tgg91 já sem třeba celkem ráda, že mám mezi syny tak velký věkový rozdíl 😄 staršího už nezajímám takže všechna energie jde prckovi. I kdyz je pravda že u mě je to spíše tím, že prvního syna jsem měla v 19 letech, takže se asi dalo počítat s tím že další deti budou až později 🙂Ale samozřejmě pro samotné děti je to zase něco jiného. I když asi ani malý věkový rozdíl nezaručuje krásný vztah celý život. Takže o víkendu první testování? 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
18.3.26 18:07

@Michaela 34 vždycky jsem si říkala, že kdybych začala jako ty, tak bych těch dětí stihla více, počet 3 mi přijde hezký :lol: ale partner už nad 35 let žádné nechce, tak máme poslední rok :nevim: jsem celkem v tenzi, abych nezačala testovat už od zítřka, i když racionálně vím, že tam tak brzy nic být nemůže, jsem ted na ošetřovačce, těch testů tolik nemám, a jsem ve stresu, že budu zase nemocná… poslední měsíc mě furt bolí v krku, divím se, že jsem do té snahy vůbec šla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
18.3.26 18:33

@tgg91 no tak díky bohu, že jsem žádné další nestihla 🤣 ne že bych je nechtěla ale potom co jsem odešla od tatinka prvního syna (byly mu 2)jsem si tak trošku užívala života 😄 a až ve 28 letech jsem potkala nynějšího muže 😊 takže bych leda tak měla děti s větším počtem tatínků 😄 jo člověk by nejraději testoval už od prvního dne po ovulaci vid? A osobně si myslim, že pokud bych ty testy měla doma, tak bych toho byla schopna 🙈 takže si je nepůjdu koupit dřív než ASPOŇ těch 8 DPO 😁 ale jestli se rozhodneš testovat, tak tu ráda budu čekat na výsledky❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.26 19:22

Ahojky holky :mavam: přidávám se k vám také se začínáme s manželem snažit uvidíme za jak dlouho se to povede momentálně mám 12 dní do ovulace tak snad se zadari jen To čekání je šílené teď se čeká než dojde ovulka potom se čeká zda dojde MS a mezi tím pár testů kde se hledá aspoň slabá a vysněná druhá čárka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.26 19:34

Krásný večer
Ráda bych se vás chtěla zeptat zda máte nějaké odzkoušené vitamíny pro rychlejší otěhotněni děkuji za případné odpovědi

• Citovat
  • Upravit
14
18.3.26 20:23

Ahooj, já bych měla mít ovulaci taky až za 11 dní, to čekání je šílený.😔Ale jsem teď po tom biochemku a ještě krvácím, tak těžko říct, jak ten cyklus teď bude vypadat. Jinak vitamíny jsem brala verru a teď asi týden femibion. S Verrou se mi povedlo otěhotnět napoprvé, ale bohužel to bylo to biochemko.

Holky, moc na vás myslím, aby tam byli 2 čárky až budete testovat.😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
18.3.26 23:00
@Anonymní píše: Více

Ahojky, brala jsem u prvniho syna Verru a otehotnela jsem druhy cyklus po nasazeni😊 ted zatim beru jen kyselinu listovou a macu, ale kdyztak pristi cyklus zkusim zase Verru. Drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
19.3.26 06:22

Holky, tak včera večer jsem udělala test (na fotkách ten slabší) a dnes ráno ho potvrdila. Oba jsou ještě mokrý a vybarvovat se začaly čárky ještě dřív, než doběhlo barvivo. Akorát mám strach se radovat, protože dvě biochemka, žejo. Další testování může být až v neděli, ale už teď se z toho třepu, aby sílil. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
19.3.26 07:17

@Michaela 34 dobře děláš, já už jsem to nevydržela a testuji ode dneška, samozřejmě nic… :lol: a od syna jsem ted znovu nemoc chytla, tak se člověk musí nějak „zabavit a odreagovat“… dalši testy si kdyžtak pošlu přes alzabox…dneska 6 DPO… co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.3.26 07:22
@baru1525 píše: Více

Gratuluji a držím palce 🍀 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.26 07:57

@Galina9512
Ahoj děkuji za tip na vitamíny vyzkouším ;)
To mě mrzí že jsi po biochemku snad teď se ti zadari
Taky už se nemůžu dočkat až uvidím na testu dvě čárky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital