Snažení 2026

• Fotoalbum (91)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
122
9.4.26 09:19
@Výbojka souhlasim s
@Anonymní píše: Více
též mi přijde, že je silnější, ale zároveň fotka může klamat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
9.4.26 09:26

Tak malinke embryo bylo videt, ale zatim bez srdecni akce. No, rikala ze to vidi na zacatek 5. tydne, potom rikala neco o 4-5, ze se to proste neda poznat… klidna vubec nejsem, jsem si temer jista, kdy byla ovulace, a ze bych ted mela koncit 6. tyden. Jsem objednana az na 20.3., ze to driv nema smysl, at jde videt rozdil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
9.4.26 09:33

@tgg91 Prosím, zkus zachovat klid. Já byla tehda na kontrole 6+3 a srdeční akce nebyla a za dva dny už byla.
Proto chci teď jít až 30.4. (Snad doktorka nebude s tím mít problém, samozřejmě čím víc kontrol, tím víc peněz pro ni, ale dvě stě kiláků logisticky s detma dřív nedám). To budu 7+0 - ubrala jsem si skoro týden pozdní ovulací. Takže podle ms to bude dokonce 8+0.

Ale chápu, že jsi nervózní! Ja taky byla. Jen jak už je to třetí… tak nějak cítím, že pokud nezačnu krvácet, nemá se mi kam z toho břicha zatoulat. :think: :nevim: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.26 12:55

@Výbojka
Děkuji udělala jsem si jeden test ještě odpoledne a asi se tedy mimi zadarilo

• Citovat
  • Upravit
739
9.4.26 13:26

@tgg91 moje doktorka bere 5+ něco jako 5 týden. Kdyby to tak brala i ta tvoje tak to sedí hezky jenom to každá počítáte jinak. Mě včera doktorka říkala, odpovídá 7+1 takže to máte 7 týden. Přitom u předchozího těhu to doktor bral z jako 8 týden.

Chápu že se to těžko řekne, ale zkus se uklidnit. Ten strach bude pořád až do porodu. A pak se zas bojíš o miminko. Nějaký stres je přirozený, ale nesmíš být paralyzována.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
9.4.26 13:43
@Výbojka píše: Více

Drzim palce, ať ti to vyjde! :palec: :srdce:
U me jak to uz 2× po sobe umrelo (a nezjistilo se proc), tak uplne nedokazu byt v klidu… protoze uz vim, ze neni tehotenstvi jako tehotenstvi…a ze muze byt i „falesne“… ale uz to proste nezmenim, bud ta kyretaz bude anebo nebude.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.4.26 13:44

Ahoj děvčata 🙂 tak já už opět budu 1DPO 🙄 dneska téměř pozitivní ovu test tak počítám asi ovulaci cca pozítří. Je tu některá na tom stejně nebo podobně? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
9.4.26 13:48

@Katynka6 taky jsem cestou domu premyslela, jestli to nemyslela jinak, jako od data početí apod… tak nechapu, proc se lekari nemuzou sjednotit, clovek je potom o to vice ve stresech… :roll: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
9.4.26 13:52

@Katynka6 myslela jsem jako velikost podle/od data početi, ale ono to vlastne nedava moc smysl, co jsem vymyslela.. :nevim:. no proste uvidim toho 20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
9.4.26 14:25
@Anonymní píše: Více

Díky za nápad, skočila jsem pro digital (měli až ve třetí lékárně).
Bude to super závěr nedělní šifrovačky pro manžela. Asi určitě je to poslední oznámení těhotenství, tak ať si to náležitě užije (já si užívám přípravy a jak bude dojatej). :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.4.26 16:18

@Michaela 34 já jsem dnes 1dpo, následuje nekonečných 14 dní🤯 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.4.26 16:34

@Pecinka21 tak já budu cekat a tebou 😄 teda mě to ještě nezačalo 😄 ale jsem v těsným závěsu za tebou 🤣 testujes nebo čekáš na menstruaci? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.26 19:57

@Výbojka tyto testy mám moc ráda i když jsou drahé myslím že se jim s věřit

• Citovat
  • Upravit
38
9.4.26 20:26

@tgg91 koukej :)

• načítám...