Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc děkuji (všem) za slova podpory. Řekla jsem to manželovi a je mi líp. <3
@Galina9512 Držím pěsti, aby se vše srovnalo, jak potřebuješ. Vynechat cyklus snažení zní jako moc dobrý nápad, i když u nás to asi nezkusím. V dubnu se nám zadařilo právě před dvěma roky.
A děti byly dnes ráno tak kouzelné, že mi ani smutno nebylo.
@Výbojka Tím jsem vůbec nechtěla říct ať vynecháváš cyklus.😊 Podle mě není vůbec potřeba, když je všechno v pořádku. Já jsem krvácela 3 týdny a teprve včera po měsíci jsem měla negativní HCG, tak mě to bylo doporučeno, protože se děloha čistila hodně dlouho. Tak že jsem chtěla jen podpořit, že v tom nejsi sama a že příště se určitě už podaří.
@Vendulák Tak to máme obě už i velké děti 😊 mému prvnímu synovi bude v květnu 15. Tam to šlo ale hned i když to nebylo v plánu 🙈 bylo mi 18 🙈 takže teďka když jsme se snažili s nynějším mužem o miminko už sem taky plašila s věkem. Pořád sem říkala že děti chci jen do 30. No nešlo to, syn se narodil když mi bylo 32😁 a podívej teď. Čas nás tlačí ještě víc a já se rozhodla že bych jako ještě jedno…😄 Ale není to tak vypjaté jako když jsme si přáli to první společné. To je jasné. I když když to dostanu, tak zklamání je stejně. Menší ale je.
Já vlastně ani nevím jak a co by měla teplota ukazovat 🙈 a nejsem vůbec schopna něco dělat pravidelne 🤦🏼♀️ takže obdivuju, že ji někdo měří. I když si říkám, že to musí být ještě větší stres nebo? Už to že sem přestala testovat před MS mi ušetřilo minulý měsíc dost nervů
Holky, jsem tu nova. O mimco se snazime 3mesic. Ted s napomoci ovu testu. Snad to vyslo. Ale uvidime. Dnes jsem 10-11 dpo. Zkusila sem test, ale ne z ranni moci. Mam pocit ze neco tam je. Ale nevim. Co si myslite?
@Niki550 Lehky naznak stinu vidim, zkus zitra z ranni moci, drzim palce😊 🙏🏻
@TerkaS98 takto vypada teda po 40min. Ale jezis, fkt na fotce v tel to vypada mnohem jasneji, natoz na zivo. A asi emimino kazdi kvalitu:(
„Tohle jsem řešil taky.
Myslel jsem, že tomu rozumím, ale pak jsem zjistil, že jsem úplně špatně pochopil jednu část zprávy.
Nakonec jsem to nechal vysvětlit tady:
lekarskezpravy.cz
Docela mě překvapilo, co všechno jsem přehlédl.“
@Niki550 Ahoj, já ho taky vidím, když se foto třikrát rozklikne, má kvalitu dobrou. Držím pěsti, ať čárka sílí a sílí, až bude stejná jako kontrolní. <3
Holky, pridavam dnesni test. Vcera se mi to zdalo neli vyraznejsi. A dnes takto, ze fkt pod lupou je treba ze divat. Takze asi to bude ryska?…
Jsem 10-12 dpo. Tak by mel asi, ikdyby duch, videt lepe. Asi si to cele namlouvam a vcera to byl nejaky falesnak.
@Niki550 píše: Více
A to jsou Pepino testy? Protože ty mi dělají částky pořád. Ne duchy. Krásné čárky 🤦🏼♀️ ale časem sem se dopátrala že je to mojí chybou. Asi. Hlídám si čas při výsledku ale když jsem je namáčela tak sem je držela v moči celou dobu co se „natahovala“ 🤣 ta moč. Když sem pak udělala test normálně a namočila jen na těch pet vteřin nebo kolik tam bylo tak už byl bílý 🤷🏼♀️ ale jestli je to možné to nevím. Jen sem si to takhle vydedukovala
@Michaela 34 ano, sou to pepino. Vcera jsem nemela moznost koupit lepsi, tak byly dva kousky, tak i dnes jsem udelala druhy. Nene, ja to nenechavam celou dobu v tom, jedu striktne podle navodu👀 😂 jakoze je tam neco videt, ale spekuluje se, ze delaji duchy. Nekdo rika, ze i z DMka jim to dela. Ja uz nevim. Cas do MS mam, zkusim potom jeste. Nejdu se ubijet, ale zvedavost vyhrava😂… nebot jak me posledni dva tri dny bolelo podbrisko, ze take tezke bylo, to se mi fakt nestalo a bolava prsa. Boli me po stranach vzdy, ale tentokrat jakysi vyraznejsi. Samozrejme, ze to muze byt obyc progesteron 😂….
Takto vypadaly testiku na ovul. Nebyly nejak extra vyrazny. Nejvice to vypadalo na 31.3.
Pohl styk byl 28.3 a 31.3 😂 tak sem si rikam, mozna jame to trefili a mozna to ani nebyl pozitivni ovul test. Testovala jsem potom az k 4.4, kde to mizelo. Mno…