Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
10.4.26 06:21

@Michaela 34 čekám do menstruace 😁 a co ty? Ale příznaky mám každý měsíc samozřejmě🙈 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
10.4.26 08:19

Ahoj, já se přidávám.. ted to bude rok, co se snažíme o první mimi po UPT minulý duben, miminko mělo Downa.. tento cyklus mi byl nasazen Clostilbegyt, dnes 12 DC folikulometrie a na obou vaječnících mám dominantní folikul, v pondělí jdu na folikulometrii znova, tak snad to tentokrát už vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.4.26 09:15

@Pecinka21 to já samozřejmě taky 🤣 testovala. Ale minulý měsíc už sem vydržela. Takže už vydržím i tento 🙂 dneska pozitivní ovulační test. Takže zítra by měla přijít ovulace. Tu na sobě naštěsti i spolehlivě poznám teda. No a pak čekání. Zase 😄 a snažíte se přirozenou cestou? Nevím jestli si tady už nepsala svůj příběh. Tak se dyštak omlouvám 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.4.26 14:36

@Michaela 34 já ze začátku taky testovala, ale naučila jsem se to vydržet a je to lepší ☺️
Snažíme se přes rok zatím ještě přirozenou cestou. Ale jsme už v CAR a teď mi kontrola vycházela zrovna na Velikonoce, takže tam jdeme až v květnu, kde se dovím přítelovo výsledky a pak se domluvíme, co dál.. nejspíš IUI ☺️
A jak dlouho se snažíte vy? Jak je nás tu víc, tak se taky ztrácím 🙈 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.4.26 15:43

Aha, tak to budu moc držet palce 😊 my se teď nesnažíme dlouho. Od ledna. Ale je to spíš už takové buď a nebo nic 🙂 máme dvouletaka o kterýho jsme se snažili taky dlouho. Muž má hodně špatný spermiogram. Bral vitamíny a ty dost pomohli. I když pořád byl hoooodne pod průměrem. Nicméně se podařilo tři měsíce po prvním odběru na kterém byl. Tak asi malý zázrak.
Teď se snažíme ale pokud to nevyjde, nevadí 🙂 žádnou pomoc neplanujeme 🙂 člověk tak nějak vlastně doufá že když to šlo poprvé tak třeba se to povede podruhé 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.4.26 15:44

@Pecinka21 Aha, tak to budu moc držet palce 😊 my se teď nesnažíme dlouho. Od ledna. Ale je to spíš už takové buď a nebo nic 🙂 máme dvouletaka o kterýho jsme se snažili taky dlouho. Muž má hodně špatný spermiogram. Bral vitamíny a ty dost pomohli. I když pořád byl hoooodne pod průměrem. Nicméně se podařilo tři měsíce po prvním odběru na kterém byl. Tak asi malý zázrak.
Teď se snažíme ale pokud to nevyjde, nevadí 🙂 žádnou pomoc neplanujeme 🙂 člověk tak nějak vlastně doufá že když to šlo poprvé tak třeba se to povede podruhé 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
10.4.26 17:24

@Michaela 34 @Pecinka21 já se také hlásím, že mi brzy začne běžet DPO :mavam:. Ovulační test včera testovací čárka o hodně silnější než kontrolní. Dnes tak stejné… a dnes jsem zaregistrovala i bílkovitý hlen… tak jsem zvědavá jestli to teplota brzy potvrdí :think: :).
Je to pořád nějaké čekání :zed:. Držím palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.4.26 17:50

@Vendulák taky držím palce 😊 já úplně stejně včera odpoledne už pozitivní test a dneska ráno i odpoledne taky. Tak na tom budeme stejně 😄 teplotu tedy nemerim. Tak musím věřit testům a pocitům 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.4.26 20:29

@Michaela 34 zázraky se dějí a držím palce na další zázrak a ať nečekáte dlouho ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.4.26 20:31

@Vendulák to čekání je nejhorší.. kdyby to člověk aspoň věděl hned, jestli se to povedlo nebo ne🙈 😁
Jinak já jsem měřila bazální teplotu měsíc a hrozně mě to stresovalo, takže jsem od toho opustila😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
10.4.26 20:45

@Michaela 34 @Pecinka21 já teplotu měřila už kdysi před prvními dětmi (mám dceru 14let, u té nám snažení trvalo dva roky :(, a syna 11let, s ním asi půl roku…) a kupodivu si to měření celkem pamatuji, takže v tomto snažení jsem dřív měřila jen pár dní okolo ovulace a pak třeba jen tak namátkově… vlastně až poslední dva cykly, teď tedy třetí, jsem měřila celkem poctivě… ale samozřejmě už minule jsem si také říkala že mě to celkem stresuje, ale nakonec mě to teď zajímá zase :zed: :roll:… tak uvidím…
Já často uvažuji že se vykašleme na vše, že už je to hrozně úmorné, a jsem už ze všeho okolo snažení unavená :(… ale bohužel už nás tlačí i věk, tak vím, že není čas ztrácet čas :oops: a jsme v tom kolotoči čekání a sledování pořád :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
11.4.26 05:18

Ahoj holky, tak jsem teď začala krvácet. Po týdnu zpoždění a zároveň stejných duchů, kdy je testovací čárka tak třetinově tmavá oproti kontrolní, jsem zase na začátku. A vůbec nevím, kdy hcg klesne, aby mohla být další ovulace. Jsem smutná, přitom jsem někde vzadu cítila, že minule ty řady čárek rostly rychleji. :( :(
Přemýšlím, čím to mohlo být, když včera se mi ještě vše zdálo v pořádku včetně těch šílených nevolností a vlčího hladu. Jestli jsem neměla vynechat trénink večer nebo malého odstavit od nočního kojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.26 05:37

@Výbojka moc mě to mrzí. Drž se. Ale určitě si nic nevyčítej a nehledej vinu u sebe. Pokud by bylo embryo v pořádku, tak by mu žádný trénink ani kojení neublížily. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
535
11.4.26 07:16

@Výbojka to mě moc mrzí :,( držím palce příště :kytka: urcite si nic nevycitej, jak pise Anonymní, pokud by embryo bylo OK, tyhle cinnosti by mu nic neudelaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.4.26 07:29

@Výbojka Ahojky, je mi to moc líto a objímám tě na dálku :hug: Jak už jsem psala, stalo se mi to samé a to jsem měla silnou čárku už 12DPO a stejně to bylo k ničemu. A nic si nevyčítej, taky jsem si myslela jestli to není tím, že pořád tak hodně kojím, ale bylo mi řečeno přímo gynekologem, že to na to vliv nemá a že pokud se má embryo udržet, tak se udrží i při seskoku padákem. Tak že to určitě není tvoje vina. Vím, že to bolí, taky jsem z toho byla před měsícem špatná, ale už je to mnohem lepší. Teď si dávám jeden cyklus pauzu a jedeme dál. Příště se podaří. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí