Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní 58404774 [/citace
Věřím že bude vše fajn je to dar za to co se stalo
@Anonymní píše: Více
"Výzkum naznačuje, že zahájení těhotenství do šesti měsíců po porodu je spojeno se zvýšeným rizikem: Předčasný porod, Částečné nebo úplné odloučení placenty od vnitřní stěny dělohy před porodem (odloučení placenty), Nízká porodní váha, Vrozené vady, Schizofrenie, Mateřská anémie.
Kromě toho nedávný výzkum naznačuje, že těhotenství s krátkými intervaly mohou být spojena se zvýšeným rizikem autismu u druhých dětí. Riziko je nejvyšší u těhotenství s intervalem kratším než 12 měsíců."
Opravdu hodne stesti.
Nemyslím si že jsem jediná kdo takto brzy po porodu otěhotněl
Mám kamarádku a znám ženy které otěhotněly už během šestinedeli a vše bylo naprosto v pořádku.
Ano, je spoustu zen, ktere otehotnely brzo po porodu a bylo vse v poradku, ale to jsou vetsinou zeny, které mely to predchozi otehotneni bez komplikací. Řešilo se doufam, proc predchozi otehotneni dopadlo takhle tragicky?
Drzim palce, at uz je vsechno v poradku, ![]()
Ahojky holky, tak Za mám po ms a i po ovulaci ta byla během dneška.. Jenže sex žádný čeká mě zítra kontrola v cgopu
Docela mě to štve měsíc zbytečný ale tak snad aspoň výsledky budou ok.. Myslím na vás ![]()
Myslim, ze ti to tu všichni už několikrát psali i jinde. Držím palce, uvidíš co ti na to řekne lékař ![]()
Nezlob se, ale z toho co pises je videt, ze ani po tom, cim sis prosla, tvoje priorita neni zdravi a prospech ditete, ale tvoje vlastni neukojena touha po miminku.
Bohuzel tu diru po tve hrozne ztrate stejne nove miminko nezaplni.
Plodni evidentne jste, misto aby ses dala do poradku psychicky a hledala odbornou pomoc, uplne zbytecne hazardujes se zdravim svym, a co je horsi, se zdravim sveho ditete, ktere se o to neprosilo.
Je mi samozrejme lito, cim jste si prosli, a doufam, ze vse bude bez komplikaci, nepreji ti nic zleho. Ale na konci dne to posilas na internetu, takze musis ocekavat i negativni odezvu.
Opravdu doufam, hlavne kvuli miminku, ze tebe, ani fazolku nebudou doprovazet zdravotni komplikace za toto nezodpovedne a nebezpecne rozhodnuti.
Příspěvek upraven 14.04.26 v 22:03