Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
190
1.6.26 17:07

@sestra-eve 8 ke třeba pro mě ještě hodně brzy. Začínám většinou tak od 10DC. Pak už jen každý den krásně sílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
1.6.26 17:23
@Michaela 34 píše: Více

Ja uvidim. Zacla jsem testovatbze zvedavosti, prvni cyklus jsem to chytla presne, minuly mesic to vubec nezesililo, tak jsem zvedava, co ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
1.6.26 17:31

@sestra-eve a jaké používáš testy? Já jen ty od Dr max a ty mu ukazují opravdu ukázkově. Silnější nebo stejnou a předtím jde vidět jak sílí. Když sem si koupila jiné testy tak tam sem neměla vidět skoro nic. A to mě štvalo 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
1.6.26 18:09

@Michaela 34 ja mam mamatesty a v zasade cely mesic mam stiny a slaby carky, ale nikdy to neni ani blizko pozitivite. Respektive ten prvni cyklus kde to bylo poznat byl pepino a minuly jsem mela mamace. Tak mozna nakoupim pepina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
1.6.26 20:00

@sestra-eve mě zas pravidelně dělá stín Pepino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
1.6.26 20:15

@Michaela 34 nee, prave ze se budem snazit 🙂 akorat, ja si sama sobe rekla, ze nebudu hlidat jak blazen ty minuly mesice ovulaci testama a pozorovat jak balzinek telo. Proste cca vim jaky dny to muzou byt, a proste podle chute 🤓

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
1.6.26 20:30

@sestra-eve mamatesty ani Pepino mě neukázaly, pak jsem byla smutná že ovulace není 😄 ale jak tak čtu, tak ony ty testy snad ukazují každé z nás jinak 😄 u těch dr Max se mi nestalo ani jednou aby neukázal vůbec nic a při pozitivním ta druhá je většinou silnejsiznebo fakt stejná. Tak pak řekni jak to dopadly jiné testy.
@Niki550 tak to jsme na tom stejně. Já tento měsíc taky nic. Vím že ovulace ke někdy teď. A zkusila sem se na to vyprdnout. Asi je to zbytečný když mám pravidelný cykly. Tak uvidíme jak dlouho nám to vydrží 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
1.6.26 20:45

@Michaela 34 ja jsem prave minuly mesic nic nezachytila a pak smutnila, zda vubec nejaka ovulace nekdy byla. Tak se tenhle cyklus chci idealne uklidnit, ze ovulace probiha nejak. Snad neco zachytim nejak nekde. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
1.6.26 21:07

@sestra-eve ono je někdy lepší se na to vyprdnout. A minulý měsíc si testovala poprvé? Nebo předtím ti vycházely? A na sobě ovulaci poznáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
1.6.26 21:13

@Michaela 34 v dubnu poprve, to jsem nejak zachytila. V kvetnu podruhe, to nic. Ted zkousim potreti. Pred tema 10 lety jsem to neresila a taky to slo. A uplne to nepoznam, jen zhruba to obdobi ze mam vic chut na sex, jinak ale vubec prave. Ted jeste zkousim s chatgpt konzultovat hlen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
1.6.26 22:41

@sestra-eve 😁 😁 😁 jo nejlepší poradce 😄 já třeba klasickej plodnej hlen nemám. Žádný bílkový. Takže to jde i bez něj 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí