Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můžu to tu trochu zase rozptýlit?
večerní moč. Ale koncentrovanější 4 dny do MS. Je tam něco? 😁 😁 😁 😁 😁
![]()
@marilka242 proc nepočkáš? 4 dny do ms můžou byt furt dost a jeste večerní moč
ja tam stále nic nevidím..Ty jo? Je to docela rozmazana fotka.
@ANYk9 právě, že trochu (nebo spíš chci). Já měla minulé těhotenství tak 5 dní před z odpolední moči jasného ducha.
Jenže tenhle tam má ještě po stranách trochu rozpité barvivo. Tak to vypadá zvláštně. Zkusím až to zaschne, ale to už nebude v limitu.
@marilka242 pokaždé to může být jinak a to že jsi to mela minulé těhotenství nemusí to být i ted jestli jsi těhotná. Po zaschnutí bych tomu nedávala ani moc velký důraz..být tebou tak vydržím. Protože test co jsi poslala se zdá byt negativní. Ale držím palce ![]()
@marilka242 nevidím ani malinký náznak a to se snazim. Tak vydrž 😊
@Anonymní píše: Více
Tak přeci jen i ten náš malej byl celkem zázrak 🙂 jo ty naše hlavy. To máme asi každá stejně. Já mám třeba dneska den, kdy si říkám že jsem vlastně šťastná jak to je. A že se mi ani těhotnět nechce 😄 🤦🏼♀️ ale pak až to dostanu, tak mi to bude líto 😅 blázen
@Michaela 34 A jak dlouho to trvalo, než se povedl? Přesně takhle to mám. V jedný fázi cyklu nevím, pak nechci a pak brečím, že chci
Každopádně včera 11 dc nepřerušil, tak mám zase maličkou naději ![]()
U vas je to drama na druhou, jestli to vyjde ![]()
@sestra-eve to si piš, protože další měsíc to může být úplně jinak
Nam šly všechny děti na prvni pokus, az na to posledni. To prislo za pul roku po tom, co mi vzali vejcovod. A ted jsem zase o tri roky starsi, takze si nadeji moc nedavam.
No neke? Tak kéž by mu to vydrželo 😊 ale řeknu ti že je to napínavý s váma 😄 nám 2 roky necelý. Ale nijak jsme to rok a půl neřešili 🙂 až pak jsme teprve zjistili špatný spermio.
@Michaela 34 Ahaa, no a nejde jit do CAR, že by tam vybrali nějaký životaschopný bojovníky?
Jo u nas je to zajímavý. Tenhle měsíc si nejsem 100% jista ovulaci, protože vcera me bolelo bricho, ale ne tak jako vzdycky, kdyz mam ovulaci a nemyslim si, ze by mela byt dnes nebo zitra, protoze uz nemam plodnej hlen, takze tak
Ne, tak my už to vážně nehrotime 😊 jednoho společného syna máme. Jsou mu 2 roky a další jsme si řekli že zkusíme ale pokud to nevyjde a stesti už nám přát nebude, tak nevadí 🙂
Já tenhle měsíc taky nevím úplně přesně. I když mám ovulaci plus mínus vždy stejně. Sex proběhl 10 DC, dneska máme taky v plánu společnou vanu a romantiku, tak to snad klapne taky 😄 dneska sem 12. No a uvidíme jak moc únavy bude ještě třeba v úterý 😄 takže ty jsi dneska kolik? Taky 12?