Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
30.5.26 20:27

Můžu to tu trochu zase rozptýlit? :D :D :D :D :D večerní moč. Ale koncentrovanější 4 dny do MS. Je tam něco? 😁 😁 😁 😁 😁 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
30.5.26 20:31

@marilka242 proc nepočkáš? 4 dny do ms můžou byt furt dost a jeste večerní moč :think: ja tam stále nic nevidím..Ty jo? Je to docela rozmazana fotka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.5.26 20:33

@ANYk9 právě, že trochu (nebo spíš chci). Já měla minulé těhotenství tak 5 dní před z odpolední moči jasného ducha.
Jenže tenhle tam má ještě po stranách trochu rozpité barvivo. Tak to vypadá zvláštně. Zkusím až to zaschne, ale to už nebude v limitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
30.5.26 20:37

@marilka242 pokaždé to může být jinak a to že jsi to mela minulé těhotenství nemusí to být i ted jestli jsi těhotná. Po zaschnutí bych tomu nedávala ani moc velký důraz..být tebou tak vydržím. Protože test co jsi poslala se zdá byt negativní. Ale držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.5.26 20:37

Tak tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.5.26 20:38

@ANYk9 no ale děkuji ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
30.5.26 20:41

@marilka242 nevidím ani malinký náznak a to se snazim. Tak vydrž 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
30.5.26 22:21
@Anonymní píše: Více

Tak přeci jen i ten náš malej byl celkem zázrak 🙂 jo ty naše hlavy. To máme asi každá stejně. Já mám třeba dneska den, kdy si říkám že jsem vlastně šťastná jak to je. A že se mi ani těhotnět nechce 😄 🤦🏼‍♀️ ale pak až to dostanu, tak mi to bude líto 😅 blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.26 10:11

@Michaela 34 A jak dlouho to trvalo, než se povedl? Přesně takhle to mám. V jedný fázi cyklu nevím, pak nechci a pak brečím, že chci :lol: Každopádně včera 11 dc nepřerušil, tak mám zase maličkou naději :srdce:

• Citovat
  • Upravit
155
31.5.26 11:05

U vas je to drama na druhou, jestli to vyjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.26 11:22

@sestra-eve to si piš, protože další měsíc to může být úplně jinak :lol: Nam šly všechny děti na prvni pokus, az na to posledni. To prislo za pul roku po tom, co mi vzali vejcovod. A ted jsem zase o tri roky starsi, takze si nadeji moc nedavam.

• Citovat
  • Upravit
181
31.5.26 14:35

No neke? Tak kéž by mu to vydrželo 😊 ale řeknu ti že je to napínavý s váma 😄 nám 2 roky necelý. Ale nijak jsme to rok a půl neřešili 🙂 až pak jsme teprve zjistili špatný spermio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.26 18:05

@Michaela 34 Ahaa, no a nejde jit do CAR, že by tam vybrali nějaký životaschopný bojovníky? ;) Jo u nas je to zajímavý. Tenhle měsíc si nejsem 100% jista ovulaci, protože vcera me bolelo bricho, ale ne tak jako vzdycky, kdyz mam ovulaci a nemyslim si, ze by mela byt dnes nebo zitra, protoze uz nemam plodnej hlen, takze tak

• Citovat
  • Upravit
181
31.5.26 18:31

Ne, tak my už to vážně nehrotime 😊 jednoho společného syna máme. Jsou mu 2 roky a další jsme si řekli že zkusíme ale pokud to nevyjde a stesti už nám přát nebude, tak nevadí 🙂
Já tenhle měsíc taky nevím úplně přesně. I když mám ovulaci plus mínus vždy stejně. Sex proběhl 10 DC, dneska máme taky v plánu společnou vanu a romantiku, tak to snad klapne taky 😄 dneska sem 12. No a uvidíme jak moc únavy bude ještě třeba v úterý 😄 takže ty jsi dneska kolik? Taky 12?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
31.5.26 18:32

@marilka242 co testy? Ještě si zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí