Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.4.26 15:00
@Michaela 34 píše: Více
:lol: no normálně, jak když slyšíš v lese datla, tak mně takhle datluje ten stejnej zvuk každý ráno v břiše. Uvidíme, moc bych to všem přála :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
1897
20.4.26 15:58

@Michaela 34 tak mě při tom prvním otěhotnění bolelo jedno :lol: prso, už pár dní před očekávanou menstruací. A ironicky to přešlo dokonce až pár dní po revizi. Jinak nic. Ve druhém mě začala prsa až nějakou dobu po vynechání a nevolnosti až tak v 7tt. Obojí pak přestalo asi v 11tt, tak týden předtím než se zjistilo zamlklé :(.
A při třetím mi nebylo vůbec nic.
Takže já vím, že na nějaké příznaky u mě nemohu spoléhat, že by se jakoby zjevily nějak brzy :)
A mohu se zeptat jaké bereš vitamíny? Taky mě tenhle cyklus malinko bolí prsa, ale fakt jen trochu, a dle mě to začalo už chvíli před ovulací, takže případnému těhotenství to nepřisuzuji.

@tgg91 jé tak to moc gratuluji :) :srdce:. A strach po ZT moc dobře chápu :(. Snaž se věřit :srdce:, mě všichni lékaři říkali že i to pozitivní myšlení je super důležité ;). Ale vím, jak moc těžké to je… držte se s fazolovou :kytka:.

@Anonymní píše: Více

Intuice mě mrzí… ale myslím, že vím jak to myslíš, že to také znám… já minulý cyklus měla taky pocit, že jsem to věděla dopředu :(.
Teď zatím nevím. Už mi začíná zase takové to strachové bolení břicha, kdy nevím jestli se víc bojím, že zase dvě čárky nebudou, nebo toho co všechno by se mohlo stát kdyby byly :(. A zase už to mám tak, že test se spíš budu bát udělat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
20.4.26 16:06

@Vendulák no právě. Člověk prostě nepozná nic 😄 pokud teda není ten typ kdy mu není vůbec nic před MS. To by mě pak bolesti prsou apod možná rozhodily 😄
Jinak patřím k těm co o těhotenství neví. Dvě těhotenství, ani jedna nevolnost, žádný bolesti čehokoliv. Vlastně to byla pokaždý pěkná nuda 🤣 doufám, že to alespoň některé z nás tento cyklus vyjde 😊

Ježíš to je dobrý 😄 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
20.4.26 16:07

A plánuješ další test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
20.4.26 16:16

Dekuju moc, holky :hug: :srdce: Drzim palce, at se i Vám brzy zadaří. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
20.4.26 16:21

A ostatni holky, ktere mely pozitivni test v podobne dobe jako ja, tedy jeste cekaji na prvni kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
20.4.26 17:09

@Vendulák je zapomněla jsem ještě odpovědět. Vitamíny beru od Beggs 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.26 18:06

@Michaela 34 další test asi zítra.. nejhorší je, že když jsou doma, tak je musím spotřebovat :lol: i když každej počůranej papírek = peníze v kanálu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.26 18:11
@Vendulák píše: Více
jj, člověk by si to tak moc přál, ale předchozí zkušenost mu to moct nedovoluje. Já vždycky měla takovej jinej pocit, když se to povedlo, takovej jako na obláčku. A udělali alespoň nějaký vyšetření? Třeba srážlivost, celiakie, štítná?
  • Citovat
  • Upravit
15
20.4.26 18:34

Ahoj holky, přidám se k vám:) Snažíme se o miminko 16 měsíců, děti nemáme ani se těhotenství nikdy zatím nepodařilo, proto jsme se teď v dubnu byli poprvé poradit v Gennetu, spermio v pořádku, já dle gyn. i Gennetu taky v pohodě, cykly mám pravidelné, po celou dobu snažení STM, pak i dle ovulačních testů se zdá, že ovulace probíhá, příznaky mám. Jen ne a ne se to podařit. Hádám, že to nějak blokuju hlavou, nebo už nevím, asi to znáte :zed: Teď jsem aktuálně 7 DPO, tak se modlím, aby to už vyšlo, příští cyklus totiž už budeme zkoušet IUI. Jste na tom někdo podobně? Já jsem si pořád myslela, že to půjde přirozeně, tak se teď peru s tím, že asi ne a že už se hlavně mně (partner by to ještě zkoušel) nechce čekat, zkrátka jsem si to představovala jinak :think: Přemýšlím, jestli ještě přeci jen čekat nebo prostě jít do 2-3 IUI a pak se uvidí.., ani nám nenabídli folikulometrii, ale rovnou IUI. Což jsem teda ale absolvovala 2× u gynekoložky (na podzim, to byly dokonce dva folikuly) a letos v březnu a stejně nic. Tak se k vám sem přidám a budu doufat s váma :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
20.4.26 18:43

@Michaela 34 tak tyhle vitamíny vůbec neznám :oops:. Já teď beru vitamínů dost, ale máme tu spíš jednotlivé zvlášť, tak jsem si právě taky říkala zda ta prsa :oops: nebudou po něčem z toho :D :zed:.

Obdiv za tu testovací odvahu!!! :D :potlesk:

A ano, máme za sebou s manželem reprodukční imunologii, Genetiku, i hematologii. A štítnou žlázu mám tedy léčenou už asi od roku 2010, kdy jsme se s bývalým snažili o první dítko, a tenkrát nám to nešlo taky dlouho. První otěhotnění bylo po roce a půl, bohužel ZT. Za další půl rok bylo vytoužené těhotenství s dcerou. Po ní jsme spolu měli ještě syna. No a pak rozvod. Druhý manžel, a s ním teď ty tři ZT :(. A zjistili nám tedy jako nejpravděpodobnější příčiny na imunologii zvýšené množství NK buněk, taková přemrštěná imunita, oni mají tendence zabíjet co si myslí že do těla nepatří. Nejdříve mi nasadili Medrol (kortikoidy), ale ten nijak neúčinkoval. Tak pak Pentomer, a po něm byli už koncem ledna NK buňky v pořádku. A pak na Genetice mi zjistili nějaké mutace, včetně tedy Leidenské, která by za potraty taky mohla moci… tak tamodtud jsem byla vyslána na hematologii, a z ní mám papír, že v případě otěhotnění ihned nechat potvrdit z krve a po potvrzení z krve nasadit injekce na ředění krve (heparin)… tak moc doufám, že díky tomuto by třeba už mohlo být další těhotenství ok… moc doufám… ale ten strach už je v člověku hrozně moc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.26 18:43

@tgg91 ahoj já čekám na první kontrolu po pozitivním testu jsi už objednana? Já na pátek tak se těším

• Citovat
  • Upravit
1897
20.4.26 19:39

@Kristý6 ahoj :). To mě mrzí, že se vám čekání na zázrak takhle prodlužuje :(. Měli jsme to podobně s bývalým, do CAR jsme šli po roce a něco snažení. Nejdřív spermiogram, u mě hormonální profil a tak. Nic zásadně špatně jsme neměli. Tak pak taky IUI. Nakonec nám tak k miminku pomohli. Držím palce, ať i vám! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.4.26 21:48
@Vendulák píše: Více

Ahoj:) Jéé, moc ráda čtu takové pozitivní zprávy, to je skvělé, že vám IUI pomohlo:) Dodává mi to naději. Asi to tedy zatím vypadá, že to máme podobně, tak uvidíme, co bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
21.4.26 07:21

Proto je nemám raději 😄 dej vědět, jak vypadá dnešek 😊
@Vendulák no já sem ráda že jsem schopná si vzít tyhle. A to ještě občas zapomenu 😄 natož to mít rozdělené do více. I když já si je spíše kupovala aby v braní nebyl chlap sám 😄 nikdy před jsem žádné nebrala. My doufáme spíše v tom že zaberou ty jeho než ty moje, když víme jak na tom je.
Jinak mě už povolují prsa se mi zdá teď už chybi jen ta bolest zad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital