Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
23.4.26 05:36

@Vendulák tak já dneska 1DC 😑 tentokrát fakt brzo a cyklus dlouhý jen 24 dní. Normálně mívám 27.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.26 06:10

@eavinka 3112 dekuji za zkusenost, takze asi opravdu staci levnejsi varianta :think:

• Citovat
  • Upravit
1900
23.4.26 07:17
@Anonymní píše: Více

Mě kvůli Leidenské mutaci řekla paní doktorka na Genetice, že listovku buď naštěpenou samotnou jako L-methyfolát, a nebo právě (a zmínila oba produkty) Femibion nebo Pregnafolin ;).
Já ho brala určitě přes půl roku, ale většinu toho času jsme měli zrovna stopku ve snažení, ale ani potom nám určitě nijak „nepomohl“, ale brala jsem to tak, že prostě listovku kvůli případnému otěhotnění brát musím, a tahle měla i trochu vitamínů navíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.26 07:20

@Vendulák Jasně, taky to chci spíše pro ten pocit těhotenských vitaminů, kdyby se náhodou zadařilo ;) Ale vím, že dříve byl Femibion vyzdvihován právě kvůli té nastepene Listovce, ale ted to ma už snad i ten Pregnafolin

• Citovat
  • Upravit
1900
23.4.26 07:55

@Michaela 34 tak to mě moc mrzí :(
A máš tedy krátký cyklus 8o…já mívám tak 30-32, vlastně dnes jsem 28, tak i kdybych to dostala zítra tak u mě to bude taky dřív, ale tak měla jsem teď ten Clostilbegyt, tak s ním je to trochu jiné…
Já si říkala už včera večer že i ta má mírná bolest prsou je taky pryč, a dnes jsem se vzbudila a bolí spodní břicho, kyčle, záda… takže jasný…
A i když jsem si říkala, že tenhle cyklus dobrý, že to beru celkem statečně, nejde se v tom pořád utápět… tak zase na mě už padá depka. Kdysi o první dceru jsme se s bývalým snažili rok a půl a bylo to pro mě nekonečné :(… a teď už to bude dva a půl roku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
23.4.26 08:26

@Vendulák jo taky mě to pěkně zaskočilo. Jako jednou za pár měsíců se mi stane, že mám 25. Ale 24 jsem neměla ještě nikdy. Takže vysazují všechny vitamíny. Stejně sem je brala spíš abych podpořila muže 😄 a prdím na to. Nikdy předtím sem je taky nebrala. Cykly byly ok, ovulace taky. Tak zkusím prostě bez opět.

A tvůj muž bere nějaké vitamíny? Byl na nějakej vyšetření? Ani nevím, jestli jsem se ptala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.26 09:59

@Michaela 34 jééé, to je škoda :? Tak já to dostanu až v neděli, ale zase mám dřív ovulaci, tak se zase doženeme :lol:

• Citovat
  • Upravit
176
23.4.26 11:21
@Anonymní píše: Více

Budu se těšit 😄 😄
Né, je moc fajn, že člověk ví, že v tom není sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.26 12:01

Holky musí to vyjít. Je krásný, jarní počasí. To prostě půjde samo :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1900
23.4.26 14:44

Tak to já se s vámi asi pak trochu „rozejdu“ :) protože úplně brzy ovulaci nemívám… ale uvidíme… :)

@Michaela 34 můj muž bere selen, zinek, vitamín E 400mg, omegu 3 a Coenzym Q10. A občas vypije kotvičníkový čaj, ale ten mu hodně nechutná, a jak je to u nás už dlouhá doba, tak už se do toho moc nenutí. Já ho taky nenutím, myslím že nic z tohohle není bůh ví jak spásné :?
Jinak muž má imunologii, krevní v pohodě, tam děláný spermiogram, v něm měl trochu horší morfologii, ale ne moc, ale zase celkový počet hodně nadprůměrný, takže na to všichni lékaři řekli, že je to úplně ok. A pak se mnou dělanou tu Genetiku, a tam měl všechno dobře.

Jako kdysi s bývalým jsme se o první dceru snažili rok a půl a mě to tehdy přišla nekonečná doba… a byla jsem z toho špatná tedy hodně… teď už to bude dva a půl roku… za první rok a půl jsme otěhotněli 3×, a 3× ZT nakonec všechny i včetně revizí :(, pak půl roku pauza na všechna vyšetření a teď už zase pátý cyklus snažení a nic :(. Asi to celkově snáším psychicky o něco lépe než za mlada, asi protože už se nemůžu hroutit, mám tady ty dvě děti, kvůli kterým fungovat musím… ale zase je tu ten strašák v podobě věku a strachu že je už málo času a manžel žádné děti nemá :(.

Jak dlouho se snažíte vy obě? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.4.26 18:16

My už máme tenhle krok za sebou, transfer jsme podstoupili dnes. Máme za sebou delší snažení a upřímně už to pro nás byla psychicky dost náročná cesta, takže teď jsem hlavně ráda, že jsme se posunuli zase o kus dál. Byli jsme v ReproGenesisu u MUDr. Maděrky a celý transfer proběhl v klidu, což mi v tu chvíli hodně pomohlo. Teď už jen čekáme a snažím se být co nejvíc v pohodě. Tobě i všem ostatním moc držím palce, ať je rok 2026 konečně šťastný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
24.4.26 08:00

Ahoj holky, dlouho jsem teď tu pár dní nebyla, tak se zase hlásím. Byla jsem u gynekologa na preventivní prohlídce. Jsem momentálně 54 DC a byla jsem tam v 51 DC. Řekl mi, že se sliznice připravuje a dal mi nějaké léky na vyvolání ovulace, které se mají brát, když přijde menstruace tak 3 DC-7 DC a pak mám přijet 10-14 DC na kontrolu. Máte s tím někdo zkušenosti? Fungovalo to? 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.4.26 08:21

Ahojte, ja se hlasim zpet.
Dnes jsem 10dc a jdu na kontrolu k gynekolozce s tim, ze uz jsme 5mesic zkouseni a zatim bez vysedku. Chci aby se podivala, jesli z my strany ovulace se blizi, probiha atak. Zkousela jsem minuly cyklus ovu testy, a podle nich prisla i ms a vsechno sedelo, ale bohuzel nezadarilo. Zkusim pres gyn kontrolu. Pripadne dalsi cyklus poslu muze na kontrolu. Takze tak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
24.4.26 08:34

@Tess55 Ahoj, já o tom jen slyšela, tak držím pěsti, aby to pomohlo. takhle dlouhé cykly, to je hned polovina cyklů za rok, než mám třeba já… Mazec.
Já čekám na ovulaci (dnes nebo zítra bude).
Snažili jsme se o půlnoci a na další pokus asi už nebude čas, ale třeba to bude stačit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.4.26 08:37

@Vendulák no to úplně chápu, že si z toho pak špatná. Přeci jen je to už dlouhá doba. A kord když si během toho prvního roku třikrát otěhotněla. Děti tě aspoň maličko rozptýlí. I když stejně se na to nedá úplně nemyslet, to je mi jasný 🙄

No když se rozejdem, tak asi aspoň dáme vědět sem tam jak jsme na tom no 😄 nesnažíme se teďka dlouho 🙂 od ledna. Nevím proč jsme nezačali dřív 😄 kord když víme že to nejde jen tak 🙈

Holky všem co se připojily nově nebo znova, držím pěsti ☘️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital