Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ahoj, já jsem byla minulý rok cca v září v PRINATAL SANATORIUM a šla jsem bez nějaký nutnosti jít v určitý den cyklu a nebo nalačno. 😊 Jen jsem se tam objednala, vyplnila tam dotazník a základní údaje o mně a pak mi vzali krev a šla jsem domu. A tak do 14 dnů zaslali výsledky na e-mail. (výsledky TSH, AMH, Prolaktin)
@Tess55 Ahooj, moc dekuju i tobě za zkusenost
Me prekvapilo, ze objednávají v kterémkoliv dni cyklu (asi teda jako jsi byla ty). Je to pak vypovídající? LH, FSH atd ti neměřili? Dekuju ![]()
@Tereza771 Také mi byl nasazen Clostilbegyt. 🙈 Já jsem ho stále ještě nevyzkoušela, čekám na menstruaci. 😕 Teď jsem 57 DC, tak uvidím. Jak ty jsi na tom s délkou cyklů? Řekli ti ať bereš nějaké vitamíny? Já jsem si dnes pořídila toto, jednou mi to bylo u gynekologa dáno, tak jsem si to dnes pořídila. Snad to pomůže. 🙈
@Vendulák ahoj také mi ho nasadil gynekolog. Jak dlouhé cykly máš? Byla jsi na zjištění plodnosti v CAR, když byly ty dny? Cítila si vyloženě přijít tu ovulaci? 😊 Já to nikdy nepoznám i když mi test ovulační někdy ukáže pozitivní výsledek. 🙈 Jinak co bereš za doplňky na podporu plodnosti?
Předpokládám, že kdyby to nebylo vypovídající, tak mě na ten čas neobjednají. 😊 Určitě vědí co dělají. V PRONATAL mi opravdu měřili jen TSH, AMH a Prolaktin. Nevím, zda v jiných zařízení, když je den PLODNOSTNENISAMOZREJMOST měří i jiné věci. Možná asi až po konzultaci výsledků a následné možné ultrazvukové vyšetření. Ale to jsem nepodstupovala, protože jsem chtěla vědět jak na tom mé tělo je. Zároveň jsem předtím řešila i endokrinologa kvůli štítné žláze. Takže tam mi naměřili nějaké výsledky a nasadili Euthyrox a pak se mi to alespoň znovu zkontrolovalo z výsledku v PRONATAL. 😊
@Tess55 píše: Více
Ja mam cykly celkem pravidelné, cca 27-31 dní, ale na folikulometrii mi gynekolog zjistil, ze mam pozdě ovulaci (az kolem 20. dne většinou) a nedozrávají mi folikuly, tak jak by měly. Ted ten první cyklus s Clostilbegyt mi dozrály ukázkově, ovulace 16 DC a i jsem ji cítila - píchání na té straně, kde jsem měla dominantní folikul. Ale stejně se nezadařilo ![]()
@Tereza771 jo takhle 🫣 no já tento cyklus asi ani ovulaci neměla podle BTT. Dělala sis i ovulační testy teď nebo jen měříš BTT nebo si to nechala na určení gynekologa po nasazení léku?
Ahoj holky, tak jak se máte? Já jsem 4 dc, přestala jsem kojit, ale malá se pořád domáhá, hlavně tedy ráno. No a jsem nějak bez nálady ![]()
Ahoj, mohu se pridat? Je mi 36, mam dve deti (10 a
, jsem rozvedena a s nivym partnerem bychom radi jeste aspon jedno spolecne ditko.
prasky jsem vysadila koncem brezna, minuly cyklus mam za sebou biochemicke a ted s nadeji hledim k dalsimu cyklu
a rada posdilim a poctu si
Ahoj. Taky se přidam. Jsem cca 6 dní po ovulaci. A netrpělivě vyhlížím den, kdy mužu testovat 😀 samozrejme mám všechny možné příznaky. Ale tady mě snad pochopíte. Je někdo stejně? ![]()
Ahoj, trochu já, teď po půlnoci jsem už čtvrtý den po ovulaci.
a vydržím, jistě vydržím, protože minulý měsíc biochemko, tak chci opravdu až se zpožděním testnout. Vyhlédla jsem si datum 8.5. Co Ty? Mam tenhle měsíc zase docela stresy, tak se obávám, ze nidace (někdy v těchto dnech) se nepovede. ![]()
@Výbojka já právě taky mám dost stresy no. Ale to já pořád..
Já chtěla už třeba 2.5. 😀 že bych viděla aspoň malého dušíka
Devátý den jsem ducha nikdy neměla, ale desátý jsem u obou tehu tam stín viděla. Tak držím pěsti a těším se na test.
Zavidim tak „pozdni“ fazi cyklu
ja jsem teprv 5dc a ovulaci tak behem tydne vyhlizim. Minuly mesic taky biochemko. Ale testovat az pri zpozdeni urcite nezvladnu.
@sestra-eve Ahoj, ja jsem taky 5 dc
já měla vždycky ve všech případech ducha už 8-9 dpo, ale nevim, jestli to neni na skodu. Tenhle měsíc zrejme bylo biochemko, protože duchove byly a pak za par dnu bílo.